Šta je novo?

YACoin [YAC]

Pa toliko košta i prebacivanje BTC-a sa sa BTC-e menjačnice. Nije to ništa novo niti je najveće. Izgleda da nisi koristio Vircurex do sada.

Sa btc-e je sada 0.001 promenili su...

Meni je stiglo, vratio sam nazad coin-e ali su mi uzeli kao proviziju 5 komada :) bagra...

Nekome izgleda smeta yac, pool je pukao i izbacuje hw error a hash je pao na sa 27 na 6 MH/s

Izgleda da si u pravu. Ja sam povezao ddos menjacnica za ovim. Bilo je dobro dok je trajalo, mada ja sam se ponadao da ce ici dobro do augusta.

Video sam negde da ce da padne hash al da ce duplirati isplata po bloku, pa mu onda dodje na isto videcemo.

N je sada 10..

svi globalno imaju problem sa GPU mining-om zbog ove promene, svi imaju HW errore..
pratite forume.. neko će naći pravu kombinaciju podešavanja miner-a i nadamo se podeliti sa svima ;)

imteresantno da pre promene N-a su prestali da rade Criptsy, Vircurex i Bter istovremeno maltene !!
moogu da pretpostavim da će cena YAC-a da ode prilično gore :)

Problem je sto dobijam hw errore. Daj boze da ode gore jer imam malo kolicinu spremnu za prodaju :D

Kakav smor... Kontam da je nesto do miner-a... Dok ne srede bolje da kopamo LTC

možda je i do pool-ova, možda treba i njih sačekati..
probavajte sve poolo-ve koje znate i kombinacije bat-fajlova koje ste koristili... meni je problem što se na mašinu kačim daljinski, i već mi se triputa zaglavila od experimenata večeras .. pa ne mogu više da cimam rođaka sa sela ;)

pratite sve promene ovde:
https://bitcointalk.org/index.php?topic=232241.320

verujem da će cena YAC-a fino da skoči jer neće biti dump-a bar 24 sata dok se ne pohvataju konci ponovo.. zato su se menjačnice (i to samo one koje drže YAC) naprasno zatvorile.. slučajnost ? ;)

Hvala znam da klikcem :) . Nego ne radi bter a ni ostali marketi.

Radi lepo bez hw gresaka, samo sad daje duplo manje nego pre promene n faktora.

Radi lepo bez hw gresaka, samo sad daje duplo manje nego pre promene n faktora.

--worksize 256 --shaders 1792 -I 18 --thread-concurrency 21712 -g 1 meni radi super, bez ijednog HW errora a V6 skripta..

hash rate je otprilike duplo mnnji, ali je lepo gledati i kako diff konstantno pada, sasvim suprotno od trenda koji je vladao zadnjih 7 dana.. :)

mislim da ćemo dobijati isto para..

Vircurex počeo da radi..

Meni radi dobro sa v6, jedino sto daje duplo manje kh/s.. sa v5 mi 7850 isla preko 220-230 :/

posle promene na N=10 normalno je da imaš duplo manje hash-a.. i kada diff dovoljno padne dovoljno sa takvim hashom trebalo bi da se dobija isto.. tako kažu ..

Trebalo bi diff osetno da padne jer verujem da se i dosta naroda vratilo na LTC zbog problema ovih... samo da cena ne padne

da druže, diiff konstantno pada :)

Samo evo opet Bter ne radi, u majčinu ! na Cryptsiju je bruka smešna cena, na Vircurex-u lepa ali nedostižna - nedostupna..

logično bi bilo da skoči YAC sad kad ga je dosta teže kopati (nema toliko dumpera koji odma prodaju 50-100 YAC čim iskopaju, po trenutnoj ceni).

Da pada polako i taman kad padne na normalnu vrednost opet ce N da se menja. Nema dumpera al nema ni kupaca :(

Bolje da cuvamo mi ove novcice mozda ce nesto i da vrede za koju godinu :) Ako nam neko ne pokrade pre toga sa marketa posto sad vise ne radi nego sto radi.

Poslednja izmena:
OK, čak i kad N bude 11 moći će da se majnuje sa nekim jačim GPU-ovima (nadam se sa 7950 koje imaju 3GB rama ;) i diff bi opet to trebalo da pokrije pad hash rate-a kao i od sinoć-

http://yacexplorer.tk/graphs.htm

ali šta se dešava kad diff dostigne 12 što je kraj GPU kopanja ?? šta mislite.. možda bolje čuvati YAC za avgust jer će ga izgleda opet kopati samo farme CPU-a pa će valjda i cena skočiti ?

hajde dajte mišljenje.. nisam baš expert za berze..

YAC na Bter-u 0.000225!

Poslednja izmena:
^^
Preduhitrio si me :)
Upravo prebacujem malo novcica na bter

Radi kad on hoce treba mu pola sata da otvori prvu stranicu, posle toga radi normalno. Bar je tako bilo do malopre.

Meni juce bter nije radio ceo dan, ni jedan novcic nije stigao na bter...Danas kad sam proveravao radio je normalno i ipak je sve stiglo.

moja iskustva što se tiče poštenja Bter-a je da su sasvim OK.. sve odmah stiže i brzo se podiže ;) nikad nisam primetio da nešto dali.. za svaki slučaj pravim schreenshotove..

juče stvarno nicu radili celo popodne.. danas jedno sat dva.. sad rade usporeno..

ali ipak šaljem svu BTC siću na GOX koji je zaštićen sa two way auth.. nekako mi oni deluju najpouzdaniji
.. pola u wallet..

Nazad
Vrh Dno