Da li imate sličan grafik za bilo koji drugi coin sem za YAC, gde se vidi da posle određenog datuma (13. Avgust ili neki drugi) više neće postojati GPU kopanje ?

CPU kopanje će biti daaleko ispod onoga što je bilo pre pojave GPU skripte, jer pre neposredne pojave GPU mininga kopale su samo farme CPU-ova (admini po firmama).. a od polovine avgusta ni to neće biti moguće maltene..
a pogledajte grafik kreatanja cene YAC-a :
https://www.cryptsy.com/markets/view/11
stavite na "ALL" - cena pre pojave GPU mininga je bila 0,0004, pa je pojavom GPU miniga pala, pa je sad pet skočila sa 0,000176 na 0,00024 za 10 dana i raste.
mislim da će cena biti BAREM DUPLA polovinom avgusta..
A što se tiče toga da će biti isto coina i kada se bude mnogo teže dolazilo do njih zbog prilagođavanja diff-a..
Da tako je sistem napravljen, ali..
ja znam da ja neću imati 270-330 YAC-a da prodam svaki dan, i NIKO ko to isto sada ima i kopa 400-500Khs kao i ja po pool-ovima na dan, to neće imati.. dakle neće biti ljudi koji će prodavati po određenoj ceni ono što su iskopali taj dan, na berzi.. jedno je imati projektovano moguću količinu nečega, a drugo je imati to zaista iskopano ! niko neće moći da iskopa svoj deo da bi se došlo do ukupnog targeta. Neće imati sa čim jer kopanje jednostavno neće raditi..
pogledaje buy ordere ya YAC, sve što se iznese, sve se proda i cena raste, zašto ?