Šta je novo?

Xtreamer (Media Player & Streamer) - iz prve ruke...

i koliko iljada evra bi me izašlo da ga dostave iz koreje?

zna li neko da li ovaj X streamer može da se kupi u austriji u nekoj prodavnici. Pošto će onaj NT da odugovlači sa popcornom ko pixels sa PS3-icom za 260e.platim jednom liku da mi donese iz austrije i doviđenja, ne planiram da se *****avam sa našim bankama oko tih kartica a kamoli sa našom imbecilnom carinom.

ako ne bude bilo tako moraću onaj WD da kupim, bem li ga. a onda *****avanje sa zvukom.

dostava na adresu iznosi 20e. uredjaj 99e, WIFI USB antena 20e. ukupno 139e.

najbolja je varijanta poruciti kod nekoga u EU, pa da tako i neko donese....na sajtu stoji da isporučuju i u Srbiju samo sumnjam da bi to tek tako stiglo.... :)

koliko bi otprilike moglo da izađe kad bih naručio tako sa sajta i npr. platio karticom. znači 119e + pa sad lupi nešto ako može otrilike. WiFi mi ne treba, nemam živaca više to da nameštam. šta god da uradim ili kupim ne radi. i od koje banke kod nas bi radila (koja vrsta?) kartica na njihovom sajtu?

moja visa virtuon nije prosla....tako da ne znam....ako neces wifi izace te 119e sa isporukom.

Od cega li prave komponente kad' su uspeli da uguraju sve za 99 dolara i da se pri tom ugrade za profit i ostalo... :eyebrows:

dostava na adresu iznosi 20e. uredjaj 99e, WIFI USB antena 20e. ukupno 139e.

najbolja je varijanta poruciti kod nekoga u EU, pa da tako i neko donese....na sajtu stoji da isporučuju i u Srbiju samo sumnjam da bi to tek tako stiglo.... :)

Ili , recimo, teoretsko pitanje, odem do Grappola i zamolim ih da uvezu jedan za mene ?
Slao link, mozda im bude interesantno ?

Da li ste citali ovu debatu?
http://www.avforums.com/forums/stre...-xtreamer-hd-media-player-cheap-powerful.html

Poslednja izmena:
možda je još bolje ako gomila nas pošalje mail Grappolu (što baš njima?).

ja ne mislim da je uređaj jako jeftin. sasvim realna cena. još ako ima taj novi realtek čip kao popcorn C200 (pročitao na avforums) onda je tek odličan. a i primetio sam na klipovima da brže loaduje filmove od popcorna (110). bukvalno ih odmah pušta čim stisneš play.

Poslednja izmena:
i koliko iljada evra bi me izašlo da ga dostave iz koreje?

zna li neko da li ovaj X streamer može da se kupi u austriji u nekoj prodavnici. Pošto će onaj NT da odugovlači sa popcornom ko pixels sa PS3-icom za 260e.platim jednom liku da mi donese iz austrije i doviđenja, ne planiram da se *****avam sa našim bankama oko tih kartica a kamoli sa našom imbecilnom carinom.

ako ne bude bilo tako moraću onaj WD da kupim, bem li ga. a onda *****avanje sa zvukom.

Ja ne znam sto tebi taj NT ne izlazi iz usta :),sta si se okomio samo o njima pricas dal dobro ili lose ne bitno ali pravis im reklamu.Jos cu da pomislim da radis honorarno za njih.Ako su ljudi uvezli i rekli ti da cekaju sta god da cekaju strpi se,valjda znas kako ide ovde kod nas.Otkud znas mozda krene prodaja od ponedeljka.Hm zar ovo nije post o Xtremeru?

Previse sam se raspricao,pozdrav!

Poslednja izmena:
znam da je ovde reč o xtreameru, ali jako me iznervira kad neko nešto kaže i onda to ne bude tako.
najviše zbog toga što ja kad kažem/obećam nešto onda to tako i bude a još nisam bio u situaciji da poslujem sa osobama koje stoje iza svojih obećanja.

i da radim tamo (a ne radim) sigurno ih ne bih tako reklamirao. mada i loša reklama je ipak reklama *** kasno mi to sinulo.

da sumiram: Hoću Xtreamer odmah, popcorn je preskup!!! :) :)

Moze da se plati moneybookersom ,ko ima voban internet karticu recimo . Prebacis sa vobana na moneybookers i platis makinu bez problemsa :banana:

Jeste li gledali par promo klipova sa youtubeta ? Da li se to samo meni cini ili Transformersi seckaju dok onaj ninja objasnjava kako i sta... ? :sceptic:

Jeste li gledali par promo klipova sa youtubeta ? Da li se to samo meni cini ili Transformersi seckaju dok onaj ninja objasnjava kako i sta... ? :sceptic:
Da jos je neko to primetio ali je to do same kamere koja je koristena za pravljenje ovog review-a.

Pozdrav

Jes bre ...ok,ispao sam glup u drustvu .

Jel se zna kada isporuchuju sledecu poshiljku, ili sada imaju dovoljno na stocku ?

Poslednja izmena:
druga tura je skoro rasprodata (par stotina uredjaja je ostalo) a isporuke druge ture su od 01.08., dok su za trecu odredili 20.08.

A gde na sajtu ima taj info da znam ako se odluchim da kupim ovih dana.

pisalo je do juce na prvoj stranici sajta....a sada vidim da toga nema....u svakom slucaju pomeren je datum isporuke za treci konigent sa 20.08. na 08.08.

prelistaj forum...

u jednom momentu sam i sam bio skoro pa ubedjen da je rec o prevari iako sam ga porucio....ispalo je dobro na kraju....

malo su u pocetku bili konfizni....

Nazad
Vrh Dno