Šta je novo?

Xtreamer (Media Player & Streamer) - iz prve ruke...

jeste...u srbiji ne znam da je iko dobio, ali po EU jesu...

Hm ipak ga kupujes.Sta bi sa onim sacekacu dok ne vidim da je vama dosao?:)

Pozdrav

Ma video sam previshe takvih kombinacija sa novim hardverom i novim sajtom, i 500 ljudi koji su platili i nikad dobili :)

Sad posle odgledanih videa i informacija u vezi njega, nemoguce je da se neko toliko zezao da bi napravio prevaru :) Mada mislim da cu ipak da sachekam da tebi stigne primerak da vidim da li to sve radi kako treba, sve mislim da mu fali neshto veliko za te pare :)

nishta radikalno mu ne fali....do sada bi vec provalili da nesto nije u redu....

Ubedio si me, pogotovo shto onaj popcorn od 250e nema nishta vishe, torrente ne koristim ni na kompu :d

:D

zajedno cemo ih bacati sa beogradjanke ako ne valjaju.... :)

Ja sam na istoj visini kao beogradjanka, ne moram da se cimam :)

jel stize taj player ili je prevara...

da, počeo je da stize i vec je u rukama korisnika u EU, u drugoj polovini avgusta mozes ocekivati i po neki primerak u srbiji.

ne mogu dočekati da mi stigne :)

sceilinkin

Otvoris voban debitnu karticu ,neka sitna kinta, polozis na nju 100 i kusur eura i pazaris player.Ako kartica ne prodje ,hoce po nekad jer je iz Srbije, prebacis lovu na moneybookers i platis im player tako. Voban i moneybookers rade provereno.

20 evra....

Jel dobio neko ovo čudo? Zanima me koliko ukupno ovo zadovoljstvo košta i da li su ocarinili...

Chak i da nekog drugog nisu ocarinili, ne znaci da ne bi i tebe. Shanse da parche tehnike ne ocarine su skoro jednake nuli, mora se puno stvari poklopiti da bi proshao bez nje, tako da obavezno racunaj da cesh je platiti. Ako Xtreamer koshta 120e sa poshtarinom, na to ide oko 3000 dinara za carinske dazbine.

Do sad sam uzimao dosta stvari i nikad nista nije ocarinjeno... Cipele iz USA $60 + $42 postarina i proslo bez problema... Ortaku iPod Touch bez problema, platio 120 din u posti...

Moracu da reskiram izgleda... No dobro, carinarnica u NS je liberalnija od one u BG, to svi znaju...

Poslednja izmena:
The Serb jel stigo vise extreamer? Svaki dan cekam da se pohvalis :)

Porucio sam i ja, nadam se da ce stici uskoro :)

Stigla mi je spravica,bice kod mene boze zdravlja u petak pa vas izvestavam!

Najzad.... cekamo nestrpljivo kao i ti :)

evo ovako:

nekoliko dana vec imam doticni media streamer, i SVE sto sam pokusao da pustim je islo glatko, i bez ikakvih problema (xvid, divx, mkv, iso, wmvHD, jpg, mp3, . . . .. ).

wifi jos nisam testirao jer cekam da mi antena stigne do kraja nedelje (zaboravili da ponesu $%&"#)

meni je utisak odlican. cak i najveca zamerka uredjaju po forumima (buka fan-a) je za mene potpuno zanemarljiva i nisam niti jednom nasao da mi smeta.

novi FW 1.03 izlazi u ponedeljak (07.09) a onda do kraja meseca i verzija 2.0 sa izrazitim poboljsanjima baziranim na novom SDK.

evo ovako:

nekoliko dana vec imam doticni media streamer, i SVE sto sam pokusao da pustim je islo glatko, i bez ikakvih problema (xvid, divx, mkv, iso, wmvHD, jpg, mp3, . . . .. ).

wifi jos nisam testirao jer cekam da mi antena stigne do kraja nedelje (zaboravili da ponesu $%&"#)

meni je utisak odlican. cak i najveca zamerka uredjaju po forumima (buka fan-a) je za mene potpuno zanemarljiva i nisam niti jednom nasao da mi smeta.

novi FW 1.03 izlazi u ponedeljak (07.09) a onda do kraja meseca i verzija 2.0 sa izrazitim poboljsanjima baziranim na novom SDK.

Da li si probao kako radi skidanje torrenta?

Inace uskoro bi trebala da krene prodaja i u Madjarskoj.

Poslednja izmena:
skidanje torrenta za sada nije moguce sa Xtreamerom, vec samo sa dodatnim file serverom koji nude....

dobih i antenu ali uredjaj non stop prijavljuje DHCP not ready....citam po forumu da je to nekakav bug, i da ce sa novijim FW taj problem biti resen.

kad sam ga povezao na LAN sve radi ko sat....YouTube, Vesti, Kanali, Vreme, sve.....pustanje preko lana video materijala ide isto bez problema....

nadam se da ce skoro izaci FW koji ce i resiti problem sa WiFi....

Pitanje za one koji su dobili Xtreamer, kako su platili, da li je bilo carine, koliko im je izaslo cakum-pakum?

Vrh Dno