Meni je dosao mail da se pomeram u second batch i da mogu da biram popust od 10e ili da mi vrate novac.Naravno da sam izabrao popust!jeste...u srbiji ne znam da je iko dobio, ali po EU jesu...
Hm ipak ga kupujes.Sta bi sa onim sacekacu dok ne vidim da je vama dosao?
Pozdrav
Nemoj nista da me pitas,izgaram samo tako!The Serb jel stigo vise extreamer? Svaki dan cekam da se pohvalis![]()
evo ovako:
nekoliko dana vec imam doticni media streamer, i SVE sto sam pokusao da pustim je islo glatko, i bez ikakvih problema (xvid, divx, mkv, iso, wmvHD, jpg, mp3, . . . .. ).
wifi jos nisam testirao jer cekam da mi antena stigne do kraja nedelje (zaboravili da ponesu $%&"#)
meni je utisak odlican. cak i najveca zamerka uredjaju po forumima (buka fan-a) je za mene potpuno zanemarljiva i nisam niti jednom nasao da mi smeta.
novi FW 1.03 izlazi u ponedeljak (07.09) a onda do kraja meseca i verzija 2.0 sa izrazitim poboljsanjima baziranim na novom SDK.
skidanje torrenta za sada nije moguce sa Xtreamerom, vec samo sa dodatnim file serverom koji nude....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari