Šta je novo?

Xperia Z/ZL

[YOUTUBE]4cBgaWa5qYM[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]udzbOc5BROo[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]z0cN_NPSNu0[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Cozmo, aj molim te odradi bench u epic citadel, pa okaci rezultat, cisto da uporedim sa HTC One.

Pa brzi je One u vecini sintetickih testova tj to je najbrzi telefon danas, do pojave GS IV :)

A jel moze i high quality ako imas vremena?

Ma nije ovo pravi test za novu generaciju telefona. Čekamo 3D Mark za Android :p

Pa baš zbog džepa je i bolje što je savitljiv, nego da je krut i da pukne. To je jedna od odlika dragontrail stakla:
asahi-glass-company-dragontrail-1.jpg

Još kada bi se tako ponašale i ostale komponente u telefonu!
Videćemo vrlo brzo na delu tu njegovu elastičnost i kvalitet izrade.;)

ovo je u stvari odlično stvar pogotovo obzirom na veličinu :)

Poslednja izmena:
Koristili jeftiniji e-ips panel na internacionalnoj verziji telefona...

Cackao sam telefon u Nemackoj u radnji, koliko lepo izgleda na slikama toliko lose izgleda uzivo, em je cigla nevidjena, em zadnja strana ne lici ni na sta od prstiju!
Ekran nista posebno, bolji mi je cak i na S3.

Cena sitnica, 670e! Lepo kazu Sony failshiop telefon. :D

a kada sam ja pricao da je cigla i da ne moze telefon sa ostrim ivicama i 5 inca da bude komotan za drzanje u ruci ,to jest da ne bude cigla, ljudi su me napali samo tako... jedina sansa da ne bude cigla je da ekran bude fakticki od coska do coska kao xperia zl fazon ili motorola droid m...

Pa to je kad ljudi pricaju napamet na osnovu slika.
I sam sam se bio izlozio na ovaj telefon kad sam gledao snimke, slike itd, ali kad sam ga video uzivo ne bi dao realno za njega vise od 300-400e.

ovo sa japanskom varijantom ko JDM fora sa kolima :) baš me zanima kolko bi skuplje bilo da se uveze neki nego da se kupi ovamo :)

Nisam siguran da ce raditi, cini mi se da sam procitao na xda da oni imaju drugacije frekvencije mobilnih mreza od evropskih... Njihova verzija ima i infrared, dok internacionalna nema.

Ovo je slican fazon kao sa gs3, korejska verzija je imala 2gb ram, dok je internacionalna imala 1

Ja sam odmah rekao da ovo ne vredi te novce. 300e plafon. I to je puno. Jeste brz, ali sto ga duze koristim na testu, vidim da je ekran bas fail. Jedino mu ostrina dobra i repordukcija slika ili videa, ali to je zato sto su tada boje malo napucanije, ali generalno cim se malo iz ugla gleda kontrast ide dole, kao i u samom radu... nije toliko dobar kontrast...

Evo danas sam ga video uživo u Gigatronu, njihova politka je takva da ne dozvoljavaju da se pali telefon ,ali na prvi pogled sam se malo razočarao.Svega par minuta držanja u ruci rezultovalo je da cela zadnja strana bude iprljana sa otiscima prstiju, telefon nije tako veliki i milim da može bez problema da se koristi u svakodnevnoj upotrebi. Međutim cena od 800 evra koliko košta ovaj telefon u Gigatronu je apsurdna, ako stvarno ekran bude ovako loš, tj. ako bude imao loše uglove gledanja, onda se Sony neće proslaviti sa ovim modelom, pogotovu ne po ceni koja se prodaje kod nas.Mislim da cena nebi smela da bude veća od 500 evra.

I dalje se razmišljam da li da zamenim iphone 4s za ovo, ne sada, ali oko maja, juna... Pored svih hejtova i ostalih komentara :)

Kako nezvanicno saznajem (ovo zvuci bas izlizano :D), Xperia Z od sutra u ponudi Vipa.

Nije daleko sutra, brzo ćemo saznati istinu:d

Poslednja izmena:
Uopste nije lose, i ja sam mislio da ce baterija biti premala za ovaj SoC i ekran... Sony jos od P1 nije imao konkurentniji model u ovom segmentu

Nazad
Vrh Dno