leksa je napisao(la):Imao sam mnogo vise problema sa win2k nego sa xp-om. Znaci moja preporuka ide za xp u svakom slucaju. Samo pazi, za xp moras imati sve drajvere odgovarajuce kao i odgovarajuci software (verzije koje su kompatibilne sa xp-om).
omnik je napisao(la):Tebi lexa uvek nesto ne radi, prvo je to bio W98 (pa si pricao ME rulz) sad je to w2K (pa XP rulz)![]()
Sime je napisao(la):Gde da nadjem te Service Packove?
Jel se to skida s net-a?
Jel ima w2k dual boot?
ThndrKilL je napisao(la):Ja sam imao sve operativne sisteme pocev od win 3.11(ako se uopste moze nazvati os-om) pa do Win XP, cak sam imao i po 3-4 uporedo instalirana.
Da se razumemo, WINDOWS 2000 PROFESSIONAL nikad nije bio namenjen za igrice i ostale *******cije!!! Sto znaci ko hoces da se igras, win2k nije tvoj pravi izbor. Win2k je veoma stabilan, brz sistem koji meni radi vec godinu dana, a nisam ga ni jednom reinstalirao.
Sto se tice XPa, to je OS koji je mesavina Win98 i Win2k sa previse sminke koja dosta usporava masinu (govorim u svoje ime, naime imam d700 512 mb rama kingston pc 133, 3 hdda...). Mnoge je XP privukao svojim lepim izgledom, ali su mnogi kasnije shvatili da to i nije neko narocito resenje, i vratili se na 98 ili 2k.
Sve ostalo je na tebi. Ti imas solidnu masinu, ali nisi naveo u koje svrhe bi koristio to sto imas. Ukoliko zelis stabilan, brz OS izaberi 2k. A ako imas resurasa na bacanje i imas debele zivce onda uzmi XP.![]()
![]()
swiper je napisao(la):imam celeron@900, 256 MB RAM-a i 10 GB Fujitsu 5200 ...
Sto se tice izgleda meni se to, kao sto ti kazes, svidelo prvi put mada sam ubrzo iskljucio sve moguce vizualne efekte ...
A sta je sa kompatibilnoshcu ?? U XP-u mi se svidja opcija compatibility tako da mogu 99 % programa da pustim ...
Isto i neke igre ne rade u 2k ......
Sto se tice tog nestajanja desktopa nije mi bas nestajao u XP ... : )
Sauron je napisao(la):ja glasam za XP...nemam sa njim nikakvih problema...
nego imam jedno pitanje, da li ce bootovanje raditi kako treba ako posle XP-a instaliram win2k ili 98?
swiper je napisao(la):Znas kako ... ja imam DSL, znaci komp mi je 24 h online ... znaci, treba mi kao prva stabilna mashina ... drugo, ne volim 98 jer sam poludeo odbugova ... a trece volim tako poneku igricu da odigramm ali retkoooo... igram ponekad Quake preko neta .. da li moze u 2k Quake da se igra ?? A i ne znam koliko je 2k kompatibilan ...( Neko mi rece iz ovog posta da ima u 2k kao i u XP ona fora sa desnim klikom na file pa Commpatibility ... nisam ja bas siguran za to
Al ajde ako neko ima nek proveri jos jednom hihi
![]()
Ajde Zlocko ne lupaj.Amon_Ra je napisao(la):I ja glasam za XP i nisam do sada imao nikakvih problema.
Sime je napisao(la):Gde da nadjem te Service Packove?
Jel se to skida s net-a?
Jel ima w2k dual boot?
Sauron je napisao(la):ja glasam za XP...nemam sa njim nikakvih problema...
nego imam jedno pitanje, da li ce bootovanje raditi kako treba ako posle XP-a instaliram win2k ili 98?
bobanstosic je napisao(la):Ajde Zlocko ne lupaj.
Imam XP koji si mi ti nasnimio.
Svrni do mene da vidis malo nikakvih problema![]()
macak je napisao(la):(mozda ima jos koji bug XP, ali mi nismo naleteli na njega
Izgleda da ima sistema cija stabilnost zavisi i od konfiguracije koju imas.
Amon_Ra je napisao(la):Vidi ovog... svrati ti do mene da vidis kako radi - bez i jednog problema, i da te naucim kako da ga koristis![]()
bobanstosic je napisao(la):Sto se komponenti tice imam mozda najstabilniju masinu do sada.
Asus A7A266 1Gb DDR Crucial, XP 1,5 itd....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari