Šta je novo?

Xonar DS dilema: XP vs 7

Ne treba tako da radi, a i ne radi ni blizu toga kod mene.

- Otvoren Firefox i Foobar, slusam pesmu preko Foobar-a.
- Zatvaram kompletno Foobar, idem na YT = nema zvuka.

Da bi bilo zvuka moram da ugasim i Firefox i da ga zatim ponovo pokrenem i ponovo odem na YT. Pa koji ce mi to dr*** ..

To vec nije normalno...

Ljudi ovo je uzas! Vratio sam win7 i muka mi je! Ovo nije ni proslo pored dobrog zvuka! Sve zvuci odvratno! Muljav bass, prenaglaseni srednji i prshteci visoki!
Place mi se kolko lose zvuci, ne prepoznajem neke pesme ***! I ono sto sam skonto, ni ASIO ne svira isto! Imam 2 kartice, Xonar DS i Behringerov BCD3000 i obe imaju ASIO! Program je Native Instruments Traktor Pro, dakle, proizveden iskljucivo za top zvuk! Odvratno zvuci sve na win7! Xonar drivere sam u oba slucaja koristio 1780 posto nadalje ASIO nista ne valja, i kao da nije ista karta! Stvarno ne znam ko je kodirao audio podsistem na win7 ili jos na visti, treba otkaz da dobije! FLAC sam slusao i preko winampa i preko foobara i preko aimp3, isto nebo i zemlja! Definitivno se ne tripujem... Ne znam vise da li ja negde gresim ali ovo je ovako neprihvatljivo!

Koja ASIO verzija je u 1780 drajverima?

Nemam pojma al je ispod 2.0.0.1 koja ide sa 1792... Ne moze ni da se pogleda cini mi se...

Moze, dole u trayu imas About, tu pise verzija ASIOa.

Jesi probao Uni Xonar drajver?

Ne pise dole... A Uni sam probao vise puta, vise kombinacija i nikad nije radilo kako valja...

Prilozi

• zvuk.jpg
    zvuk.jpg
    464.1 KB · Pregleda: 36
Uni sa asiom meni na Win7 Pro x64 radi bez problema. Njnovije verzije. :/ Slusanje flac-a, foobar i xmplay probao.

Pa da, zato sto foobar i ostali ne traze ''real-time'' latencije ***... Tamo je bitno da dobijes zvuk bez pucketanja, a ovde i odziv softvera mora biti sto brzi...

Dodatak: ne radi ni na xp-u line-in kako treba... Ima kashnjenje zestoko... :mad:

Sads vise ni sam ne znam na cemu sam! :wall:

Nazad
Vrh Dno