Šta je novo?

Xiaomi Smart Air Fryer

Ja sam kupio ovaj rasprsivac mislsci da je ok i za maslinovo.. Ali nije dobar.. Od njega kao da pravi izmaglicu koliko sitno baca.. Dosta je bolji sa običnim uljem

Ovakvih kao sto je sa drugog linka sa ovog kudaukupovinu imate i Jumbu, tipa 300 din, bas nesto smesno. Ja sam ga uzimao,a uzimao sam i sa AE, sa AE je bila varijanta sto vise rasprsuje,ali zavrsila je vrlo brzo u smecu,em sto nije lepo rasprsivala, em sto je propisala. Ovog tipa je bila sa AE:

@lurkerr

TopShop je krajem Avgusta promenio vlasnika i u radnji su mi rekli da verovatno više neće držati Delimano program.
Možda je to trenutno ali obzirom da su ovi raspršivači jako kvalitetni bilo bi šteta da se ponovo ne pojave na tržištu pod nekim drugim imenom.

Ovakvih kao sto je sa drugog linka sa ovog kudaukupovinu imate i Jumbu, tipa 300 din, bas nesto smesno. Ja sam ga uzimao,a uzimao sam i sa AE, sa AE je bila varijanta sto vise rasprsuje,ali zavrsila je vrlo brzo u smecu,em sto nije lepo rasprsivala, em sto je propisala. Ovog tipa je bila sa AE:
Da se ne ceka dugo sa AliExpressa uzimao bih tamo, jer su ovi nasi bezobrazni koliku marzu uzimaju. Dodatni problem je sto sa AliExpressa, od domacih kineza ili tih sajtova kao KudaZaKupovinu materijali mogu biti stetni ili toksicni, pa treba izbegavati bilo sta za ishranu ako nije proveren proizvodjac. Kod Delimana i slicnih brendova je manja sansa za tako nesto, iako se isto mozda proizvode u Kini.

Gledao sam ovog lika na YT... stvarno ima dobre recepte, nisam do sada nista isprobao ali cisto ako nekog zanima:

Pitah nedavno ovde gore da li ima neko Medion fritezu od 5L. Prodaje je Ananas izmedju ostalog.
Uzeh je na kraju. Prva friteza tako da nemam iskustva. Za sad pecena ala KFC piletina (korn fleks umesto brasna) i pomfrit.
Piletina je ispala extra. Pomfrit malo suv, tj. isti kao i pomfrit iz obicne rerne.
Pomfrit prefabrikovani direkt iz zamrzivaca. Default program 20min 200c.
Mozda bi moglo i malo krace.

Sama friteza nista narucito. Ima 6-7 programa i rucni mod. Ima puzu.
Prilicno velika. Ono sto su se zalili na netu dosta njih mogu i ja da potvrdim. Dosta bangljavo resnje ubacivanja i izbacivanja posude iz friteze. Od samog starta zapinje plastika na dnu.
Mogao bi resim verovatno malo smirglanjem ivica.

U sutini posto je kupljena sa kuponom mogu da kazem da sam zadovoljan :)

Prilozi

• IMG_20231119_145739.jpg
    IMG_20231119_145739.jpg
    116.1 KB · Pregleda: 59
Ja sam koristila Lidlov air fryer, ali je pre neki dan izdahnuo. Sad planiram da uzmem xiaomi, jel znate gde je najpovoljniji trenutno?
Cini mi se da je na ananasu najveci popust, samo jos da ubodem neki vaucer.
Ako je neko bio srecne ruke, a nece koristiti vaucer, ja bih ga rado udomila :ROFLMAO:

Tesla air fryer nema više na stanju. Ako nekoga interesuje dupla friteza, ima u tehnomediji beko frl 5388 B za 17 239din. za online kupovinu.

Sta ste ukusno spremali u air-fryeru? Vredi li po vama?
Po meni ne vredi. Ko već ima dobru rernu, nema potrebe za air fryerom. Hrana iz rerne je ukusnija, a priprema traje samo malo duže. Koristili smo ga prvih 10ak dana, a sada ga se niko od ukućana ne seti.

kod mene bas suprotno..nekako me zamara ukljucivanje rerne da se ugreje i to..lagano ubacim u fryer sednem i ne razmisljam da li je gotovo ili nije..kada istekne zadato vreme ustanes izvadis i to je to..manja komplikacija svakako.

Dobra je stvar i za podgrevanje, mi je u poslednje vreme najvise za to koristimo, odnosno klinac da podrgeje sebi 2-3 min i to je to...

Ko je razmišljao o nabavci, ovih dana baš lepa cena Mi Air Fryer-a od 4L.

Ne bi trebalo da nestane, nov je model. Onaj stari od 3.5l ce se sve teze pronalaziti, pogotovo sad posle deljenja gratis uz Redmi Note telefone.

Stari je sa vaucerom bio top kupovina na Ananasu za 5900,duplo jeftinije od najnize cene novog,a novi mislim da nema nikakve prednosti osim tih 0.5lit,sta je mislim u praksi prilicno zanemarljivo, i "prozorce" koje nisam bas siguran koliko znaci i koliko se kroz njega moze videti.

Znači prozorče još kako,barem meni.A znači i onih 0,5l

Moze da znaci nekome,ali absolutno se moze bez njega, a za zapreminu kupis 2 stara modela za cenu novog i imas 7 lit;)

Jeste i treba mi kuhinja od 200 kvadrata da bih imao mesta za sve aparate i dva air fryer-a...

salim se naravno, ali ko ima prostora nije losa fora, u jednom przis meso u drugom pomfrit istovremeno, mene recimo nervira dok isprzim jedno pa drugo, ono prvo se vec ohladilo.

Crko Xiaomi, jutros narucen Ninja Foodi Max 9.5L za 180e.

1701337978397.png

Uzeo odmah i papire, da smanjim dnevnu dozu ciscenja.

1701338131338.png

Nazad
Vrh Dno