Da se ne ceka dugo sa AliExpressa uzimao bih tamo, jer su ovi nasi bezobrazni koliku marzu uzimaju. Dodatni problem je sto sa AliExpressa, od domacih kineza ili tih sajtova kao KudaZaKupovinu materijali mogu biti stetni ili toksicni, pa treba izbegavati bilo sta za ishranu ako nije proveren proizvodjac. Kod Delimana i slicnih brendova je manja sansa za tako nesto, iako se isto mozda proizvode u Kini.Ovakvih kao sto je sa drugog linka sa ovog kudaukupovinu imate i Jumbu, tipa 300 din, bas nesto smesno. Ja sam ga uzimao,a uzimao sam i sa AE, sa AE je bila varijanta sto vise rasprsuje,ali zavrsila je vrlo brzo u smecu,em sto nije lepo rasprsivala, em sto je propisala. Ovog tipa je bila sa AE:
Prelistaj temu od pocetka, ima dobih predloga i saveta.Sta ste ukusno spremali u air-fryeru? Vredi li po vama?
Gledao sam ovog lika na YT... stvarno ima dobre recepte, nisam do sada nista isprobao ali cisto ako nekog zanima:
Jel ti stigla? Napiši utiske.racunajtexiaomi vracena i ceka se da stigne ova tesla.
nije jos...kazu na carini i da stize krajem ove nedelje...tako da cu se nacekatiJel ti stigla? Napiši utiske.
Po meni ne vredi. Ko već ima dobru rernu, nema potrebe za air fryerom. Hrana iz rerne je ukusnija, a priprema traje samo malo duže. Koristili smo ga prvih 10ak dana, a sada ga se niko od ukućana ne seti.Sta ste ukusno spremali u air-fryeru? Vredi li po vama?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari