S obzirom da je godinu dana razlika, velika je razlika. Novčano 20e razlike je ništa u korist Mi9. Jedino šta je dobro na S9 je ekran.Znači s9 loš telefon ako je mi 9 mnooogo bolji. [emoji23] S9 plus je 470e na kp. Mala je tu razlika između telefona u top segmentu. Reći da je jedan ili drugi mnooogo bolji nije tačno.
Počela je priča o S9, ne S9 Plus, ja sam se samo nadovezao. Tako da ne znam odakle ti plus.S9 plus poredi sa mi 9 a ne s9. Jer je s9 plus 470e.
Koja je razlika u ceni na stranim sajtovima izmedju Pro i obicne verzije?
I meni je M365 interesantan, ali ako je neka velika razlika u ceni pitanje je da li se isplati ici na Pro verziju.
Koliko sam video na KP za sada ima samo obicna verzija.
Ne znam što bi davao 450-470e za s9 kada za te pare imaš s9+. Tako da s9+ treba porediti sa mi 9 jer su cenovno tu.Počela je priča o S9, ne S9 Plus, ja sam se samo nadovezao. Tako da ne znam odakle ti plus.
Razlika izmedju S9 i S9 plus je 20e?
Evo ga lik sto uzeo MI 9:
EDIT: A klip o ovom liku koji je prvi kupio telefon, kao da je pravljen za Blic ili Kurir. Ne znam koja je poenta osim "Ajde, ljudi, lajkujte i komentarišite".
Poredis cenu mi 9iz prodavnice, a note 9 sa kp.Mi 9 je 60k dinara note 9 je 640e na kp.. Samsung proizvodi amoled ekrane za sve njih a da li stvarno misliš da će im dati isti kvalitet.
Sent from my JSN-L21 using Tapatalk
Neka me neko ispravi ako grešim, ali rekao bih da ne poredi samo to, već i nov vs polovan; i 2 godine legalne garancije vs godinu dana "majke mi" ili od operatera bez ovlašćenja (tj od preprodavca koji nije ni vlasnik ugovora).Poredis cenu mi 9iz prodavnice, a note 9 sa kp.
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari