Fora je što nemam. Nemam nijednu dual appImaš dupli Chrome (Dual Apps),
InteresantnoNe, prethodno smo imali 13.0.2.0
moj je globalInteresanto je sto je kod tebe Global,a kod njih EU Rom![]()
Dešava se to. Možeš uvek ručno da updatuješMeni je jutros stiglo obaveštenje da je stiglo novo ažuriranje,ali pošto nisam imao wi-fi vezu odložio sam do povratka kući.Kad sam kući hteo da pokrenem ažuriranje,njega više nije bilo...o čemu se tu radi?
Da si koristio Indonesia Rom,tako bi bilo i na MIUI 12,12.5,13,pa i sada na 14.Iznenađuje me kako su uradili stabilan softver. Generalno slabije koristim ovaj phone. Više mi je kao drugi uređaj, ali brzina punjenja i koliko drži bateriju, fascinantno. Uopšte nema battery drain, a sve normalno uključeno i imam podosta aplikacija gde stižu notifikacije. Na Emui 12 na P30 mi svuče bateriju bez da bilo šta posebno radim, a ovde na Miui 14 prosto neverovatno.
Opet nema SoTIznenađuje me kako su uradili stabilan softver. Generalno slabije koristim ovaj phone. Više mi je kao drugi uređaj, ali brzina punjenja i koliko drži bateriju, fascinantno. Uopšte nema battery drain, a sve normalno uključeno i imam podosta aplikacija gde stižu notifikacije. Na Emui 12 na P30 mi svuče bateriju bez da bilo šta posebno radim, a ovde na Miui 14 prosto neverovatno.
Dešava se to. Možeš uvek ručno da updatuješ
Kako misliš nema Sot? Zar ovo ne pokazuje koliko je ekran uključen....Opet nema SoT
Ne znam. Dok je bilo na 12.5 nije tako pisalo. Posle na 13 ga nema uopšte.Kako misliš nema Sot? Zar ovo ne pokazuje koliko je ekran uključen....
Ne mogu da se setim kako je bilo ranije. Jesu menjali nesto, ali sad je ok na Miui 14. Kliknete ovako i ono pokažeNe znam. Dok je bilo na 12.5 nije tako pisalo. Posle na 13 ga nema uopšte.
Kod 13 to nemaNe mogu da se setim kako je bilo ranije. Jesu menjali nesto, ali sad je ok na Miui 14. Kliknete ovako i ono pokaže
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari