Resio problem sa lampicom za sms.Problem je do aplikacije.Obrisao apdejt i sada radi ok.
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
Ovu sto ide sa telefonom.Mislim da je Google-ova.Resio sam problem,tako sto sam iskljucio prikazivanje notifikacija na zakljucanom ekranu.Sad radi trenutno.Do koje aplikacije je problem? Koju aplikaciju za poruke koristis?
Koji rom korstiš? Video sam da nema još Pixel Expirience zvaničniSOT 15,5h
3,5h vise od MJAUI-ja.
Valjda.Drug ima Mi 9T i izaso za njega Miui 12,a njemu jos apdejt za maj.Valjda posle ovoga stize miui 12.![]()
Osim procesora i grafike,ne vidim neku znatnu razliku.Ćao svima.
Vredi li preći sa Mi Max 3 6/128 na RedMi Note 9 Pro 6/128?
Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk
Pa i nije,ako uzimas kod ovlascenih prodavaca,a ne kod Pere,Laze,Mike,Zike,koji prodaju na crno,oci im nisi video,i daju neku svoju izmisljenu garanciju,bez fiskalnog,pa se ti posle cesi i razmisljaj sta i kako,ako se nesto desi sa telefonom.Pa onda tek vidis da li si stvarno ustedeo.Tehnika se kupuje u ovlascenim radnjama,iako je i sa njima nekada muka oko garancije,a ne po podrumima i supama.Ako je mala razlika uzmi Note 9 Pro.Poz,da li da kupim RN 9s na " kerdit ", 12 e mj x24 mj ili je to preskupo?
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Vidi ja sam na xiaomiju vec 5 godina i imao sam samo jednu reklamaciju na mrtve piksele po ekranu ne 5 6 10 nego zvezdano nebo. Reklamacija uvazena vracene pare a kupljen kod pere mike laze iz podruma garaze itd itd. Da ne duzim isti to mjau mjau samo je pitanje da li telefon dolazi redovnim kanalima ili podzemnim tunelima. Sto se tice samih telefona ja jos nisam cuo da je nekođe nesto riknulo iz cista mira tipa ploca ili neki deo na ploci. Doduse bilo je sa su crkavale ploce ali korisnici nisu nikad hteli da priznaju koliko su flesovvali i ko zna sta sve radili sa samim teleeefonom tako da mislim da neces pogresiti kada kupis iz podzemlja kako kazes.Pa i nije,ako uzimas kod ovlascenih prodavaca,a ne kod Pere,Laze,Mike,Zike,koji prodaju na crno,oci im nisi video,i daju neku svoju izmisljenu garanciju,bez fiskalnog,pa se ti posle cesi i razmisljaj sta i kako,ako se nesto desi sa telefonom.Pa onda tek vidis da li si stvarno ustedeo.Tehnika se kupuje u ovlascenim radnjama,iako je i sa njima nekada muka oko garancije,a ne po podrumima i supama.Ako je mala razlika uzmi Note 9 Pro.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari