Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 9 / 9 Pro / 9S

Ipak ne.Radilo na 2-3 poruke i opet zeza.Nesto nije kako treba.

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

Do koje aplikacije je problem? Koju aplikaciju za poruke koristis?
Ovu sto ide sa telefonom.Mislim da je Google-ova.Resio sam problem,tako sto sam iskljucio prikazivanje notifikacija na zakljucanom ekranu.Sad radi trenutno.

To nije resenje, tj. zasto praviti takav kompromis...? Kazem ti, probaj lepo da odradis backup aplikacija i odradis hard reset.

Trebao si Hard Reset da odradis odavno,sto se kaze da se lepo sve slegne i popakuje..

Odradio hard reset i sad je jos gore.Kad stigne sms poruka,trepne jednom lampica i to je to.Nervira me,ali sta sad da radim.Nadam se da ce popraviti to.

Pozdrav. Dvoumim se izmedju note 9 pro i note 10 lite. Čitam, note 10 lite baš ima opakih problema sa proximity senzorom. Jel to slučaj i sa note 9 pro?

Da li jos neko ima slican problem naime na Note 9s, mozda se desava i na Pro ne znam, ali Chrome zabaguje sam od sebe probao sam sve verzije i dev i beta, ista stvar, i jedino pomaze spustanje aplikacije pa onda opet otvaranje, inace ram je slobodan oko 1.7-9gb sve zavisi, tako da predpostavljam da nije do toga, ali sta pravi taj problem, ostalo sve ok, telefon radi ko blesav.

Do Chromea je, na svim telefonima se dešava.

Gesendet von Mi Note 10 Lite mit TT

Dešava se i kod mene na Note 9 Pro.
Bilo je pre ovoga i na Poco F1, pa su valjda rešili.

Prvo sto iskljucim kada kupim novi fon je bas taj Chrome.Resio problem sa lampicom za sms poruke.Skinuo lepo ceo paket poslednje verzije softvera u telefon,preinstalirao,nista se ne brise i evo sad radi sve ok.Bio neki bag sa poslednjim apdejtom,prilkom instalacije.

Poslednja izmena:
Nisam primetio nikakav problem oko LED notifikacija a verzija mi je global 11.0.3.

Sto se Chrome-a tice, ja sam poceo da koristim default MIUI browser, deluje iz prve kao da je laksi za memoriju i fluidnije mi radi. Skinuo sam i MIUI PRO Browser pa cu probati i njega malo.

9S eu apdejt na 11.0. 4 telefon primetno brzi i fluidniji!

Međutim, fotkanje sa blicom na normal lens i dalje traje... I traje :)

Послато са Redmi Note 9S помоћу Тапатока

SOT 15,5h :D
3,5h vise od MJAUI-ja.

Prilozi

• Screenshot_20200728-114216.png
    Screenshot_20200728-114216.png
    148 KB · Pregleda: 151
  • Screenshot_20200728-114236.png
    Screenshot_20200728-114236.png
    177.8 KB · Pregleda: 155
Čemu služi funkcija brza lopta?

Послато са Redmi Note 9S помоћу Тапатока

Slicna funkcija kao na iOS - assistive touch. Ukljuci pa probaj.

Valjda posle ovoga stize miui 12.
adceb03ccacebb505d08d8d9a077892e.jpg

Nelogično mi je da za telefone stare po nekoliko godina izlazi nova verzija pre nego za nove modele.

I meni isto, nema cak ni beta da se skine.

Sve isto.Mozda malo brze ide baterija,ali nista strasno.Tako je kod mene.

Ćao svima.
Vredi li preći sa Mi Max 3 6/128 na RedMi Note 9 Pro 6/128?

Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk

Poz,da li da kupim RN 9s na " kerdit ", 12 e mj x24 mj ili je to preskupo?

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Poz,da li da kupim RN 9s na " kerdit ", 12 e mj x24 mj ili je to preskupo?

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Pa i nije,ako uzimas kod ovlascenih prodavaca,a ne kod Pere,Laze,Mike,Zike,koji prodaju na crno,oci im nisi video,i daju neku svoju izmisljenu garanciju,bez fiskalnog,pa se ti posle cesi i razmisljaj sta i kako,ako se nesto desi sa telefonom.Pa onda tek vidis da li si stvarno ustedeo.Tehnika se kupuje u ovlascenim radnjama,iako je i sa njima nekada muka oko garancije,a ne po podrumima i supama.Ako je mala razlika uzmi Note 9 Pro.

Pa i nije,ako uzimas kod ovlascenih prodavaca,a ne kod Pere,Laze,Mike,Zike,koji prodaju na crno,oci im nisi video,i daju neku svoju izmisljenu garanciju,bez fiskalnog,pa se ti posle cesi i razmisljaj sta i kako,ako se nesto desi sa telefonom.Pa onda tek vidis da li si stvarno ustedeo.Tehnika se kupuje u ovlascenim radnjama,iako je i sa njima nekada muka oko garancije,a ne po podrumima i supama.Ako je mala razlika uzmi Note 9 Pro.

Vidi ja sam na xiaomiju vec 5 godina i imao sam samo jednu reklamaciju na mrtve piksele po ekranu ne 5 6 10 nego zvezdano nebo. Reklamacija uvazena vracene pare a kupljen kod pere mike laze iz podruma garaze itd itd. Da ne duzim isti to mjau mjau samo je pitanje da li telefon dolazi redovnim kanalima ili podzemnim tunelima. Sto se tice samih telefona ja jos nisam cuo da je nekođe nesto riknulo iz cista mira tipa ploca ili neki deo na ploci. Doduse bilo je sa su crkavale ploce ali korisnici nisu nikad hteli da priznaju koliko su flesovvali i ko zna sta sve radili sa samim teleeefonom tako da mislim da neces pogresiti kada kupis iz podzemlja kako kazes.

Sent from my Redmi 5 plus using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno