Znaci bolje da uzmem pro verziju?Kamera, sporije punjenje, nema NFC.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Imaš podešavanja da je ubija u background-u odmah.Pa SOT mi je nesto preko 4h do 19% baterije. Katastrofa. Da li je dovoljno da ogranicim Reddit da se gasi app pri izlasku iz nje?
Imaš podešavanja da je ubija u background-u odmah.
Nije loše. Instagram malo poludeo, ali moglo je komotno 10h sot-a
Ima li neko problem sa kamerom? Izbaci camera error. Ne pomaže ništa osim restartovanja telefona.
Meni je izbacivala kamera gresku kad sam imao instaliranu pored stock kamere i GCam sa XML config fajlom. Znala je da zabode i na GCam i u stock kameri. Resio sam problem tako sto sam obrisao GCam jer su fotografije osim u Prime lens-u totalno istog kvaliteta. (Doduse jos nema neki kvalitetan XML fajl koji nema preteranog suma u low light fotografiji, i valjda je jos rano za ovaj model sto se GCam tice).
Pa nisam siguran da je tako. Vec imas nekoliko kvalitetnih portova, samo treba sacekati da se malo doteraju.
Ljudi kako kod vas radi lampica za notifikaciju kad stigne sms?Kod mene nikako.Dok sa pozivima radi odlicno.
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
Ukljuceno sve i nece.Sta se desava,ne znam.Xiaomi i notifikacije,jos uvek tesko idu zajedno [emoji3]Glupo pitanje, jesi je ukljucio da radi? Proveri u podesavanjima za notifikacije da slucajno nije iskljucena.
Ukljuceno sve i nece.Sta se desava,ne znam.Xiaomi i notifikacije,jos uvek tesko idu zajedno [emoji3]
Ukljuceno sve i nece.Sta se desava,ne znam.Xiaomi i notifikacije,jos uvek tesko idu zajedno [emoji3]
Sve ukljuceno i nece,pa nece.Settings -> Manage apps -> Messaging -> Notifications -> Messages -> Notification about messages
Pa vidi jel tu ukljucen Led Light i Notifications?
Ma to sam trebao da mu odradim odmah.Uradicu hard reset,pa cu videti sta se desavaOnda poslusaj Mixera pa hard reset telefona.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari