Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 9 / 9 Pro / 9S

Da, da i to. Do sada nisam preterano obraćao pažnju na brzinu punjenja, uglavnom punim noću, ali ovo 30W punjenje je vrlo korisno.

Jel ovo znaci da mi je Redit u pozadini pojeo 50% baterije? Posto uopste ne koristim app, slucajno sam otvorio neki link sa neta i ugasio aplikaciju.

88532d410d01f678d7131d89254df070.jpg

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

Poslednja izmena:
Fakticki to je to, mada nisi imao nesto veliki drop na grafikonu.

Poslato sa EML-L29 pomoću Tapatoka

Pa SOT mi je nesto preko 4h do 19% baterije. Katastrofa :D . Da li je dovoljno da ogranicim Reddit da se gasi app pri izlasku iz nje?

Mozes da probas, mada ja bi je licno deletisao. [emoji3]

Poslato sa EML-L29 pomoću Tapatoka

Nije loše. Instagram malo poludeo, ali moglo je komotno 10h sot-a

Screenshot_2020-07-25-22-38-54-806_com.miui.securitycenter.jpgScreenshot_2020-07-25-22-39-02-501_com.miui.securitycenter.jpg

Pitam se, sta ce AOD na ovom telefonu u opcijama, kad ima IPS LCD?Danas sam kupio fon i utisci su, da sam prezadovoljan. ;) Model Note 9 Pro.

Ima li neko problem sa kamerom? Izbaci camera error. Ne pomaže ništa osim restartovanja telefona.

Ja juce uzeo fon i odmah odradio apdejt na 11.0.3 i kamera radi bez problema.Ako zeza i ne uspes da nadjes resenje,odradi mu hard reset,pa vidi sta se onda desava.

Ima li neko problem sa kamerom? Izbaci camera error. Ne pomaže ništa osim restartovanja telefona.

Meni je izbacivala kamera gresku kad sam imao instaliranu pored stock kamere i GCam sa XML config fajlom. Znala je da zabode i na GCam i u stock kameri. Resio sam problem tako sto sam obrisao GCam jer su fotografije osim u Prime lens-u totalno istog kvaliteta. (Doduse jos nema neki kvalitetan XML fajl koji nema preteranog suma u low light fotografiji, i valjda je jos rano za ovaj model sto se GCam tice).

Meni je izbacivala kamera gresku kad sam imao instaliranu pored stock kamere i GCam sa XML config fajlom. Znala je da zabode i na GCam i u stock kameri. Resio sam problem tako sto sam obrisao GCam jer su fotografije osim u Prime lens-u totalno istog kvaliteta. (Doduse jos nema neki kvalitetan XML fajl koji nema preteranog suma u low light fotografiji, i valjda je jos rano za ovaj model sto se GCam tice).

Pre ce biti da telefon nije toliko interesantan moderima da se i sa njime cackaju oko GCam. Jednostavno nemaju svi telefoni potencijl i onda nece sebi bespotrebno da stvaraju jos vise posla i obaveza oko nekog telefona.

Mozda za koji mesec ako se pokaze da je ok, ali licno mislim da telefon nece nesto preternao zaziveti za GCam budzenje. Previse je drugih telefona koji imaju veci potencijal za igranje sa kamerama.

Pa nisam siguran da je tako. Vec imas nekoliko kvalitetnih portova, samo treba sacekati da se malo doteraju.

Pa nisam siguran da je tako. Vec imas nekoliko kvalitetnih portova, samo treba sacekati da se malo doteraju.

Tih par portova ne znace aposolutno nista. Jer od starta se vidi kako se neki telefoni tretiraju i koji imaju potencijal i koji nemaju.

Pazi stvarno nemam razloga da ikome zelim da ne dobijete kvalitetan GCam ali eto koliko je proslo vremena kako je telefon izasao i kao sto sam mozes videti nema bas puno price o GCam za ovaj model telefona.

Nema tu pravila, za Poko je izašao dobar port posle pola godine. Zavisi dosta i od senzora kakav će port biti, u smislu da li je sličan onom na Pixelu.

Sent from my GM1910 using Tapatalk

Ljudi kako kod vas radi lampica za notifikaciju kad stigne sms?Kod mene nikako.Dok sa pozivima radi odlicno.Ukljuceno sve u podesavanjima.

Poslednja izmena:
Ljudi kako kod vas radi lampica za notifikaciju kad stigne sms?Kod mene nikako.Dok sa pozivima radi odlicno.

Glupo pitanje, jesi je ukljucio da radi? Proveri u podesavanjima za notifikacije da slucajno nije iskljucena.

Glupo pitanje, jesi je ukljucio da radi? Proveri u podesavanjima za notifikacije da slucajno nije iskljucena.
Ukljuceno sve i nece.Sta se desava,ne znam.Xiaomi i notifikacije,jos uvek tesko idu zajedno [emoji3]

Ukljuceno sve i nece.Sta se desava,ne znam.Xiaomi i notifikacije,jos uvek tesko idu zajedno [emoji3]

Settings -> Manage apps -> Messaging -> Notifications -> Messages -> Notification about messages

Pa vidi jel tu ukljucen Led Light i Notifications?

Koliko vidim sve ukljuceno.
1b76a0d3114c10f318f68a95bc33e533.jpg
879884dedde6890a1fb3ee84dc0ed9b2.jpg

Resio problem sa lampicom za sms.Problem je do aplikacije.Obrisao apdejt i sada radi ok.

Vrh Dno