the_radosh
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 19.03.2014
- Poena
- 170
Da, zaboravih samo, u podesavanja > napredna podesavanja, treba samo da se omoguce dodatna sociva kamere i to je to.Bravooo, hvala puno, idem da probam.
Da, zaboravih samo, u podesavanja > napredna podesavanja, treba samo da se omoguce dodatna sociva kamere i to je to.Bravooo, hvala puno, idem da probam.
Ја користим Burial 5 (7.3) и PixelCam X v2.0 (6.1)Koji gcam i config trenutno koristite na Note 8 Pro, tj. koji se pokazao najbolje? Ja sam još davno instalirao 7.3.020 pa nemam pojma je li izašlo nešto bolje.
Wow! Fantastično! Ja sam na RN8PRO zadovoljan da 8h SOT!Кликнуо, и шта пише само време укључености 7ч. 6м.
Послато са Redmi Note 8T помоћу Тапатока
Da, zaboravih samo, u podesavanja > napredna podesavanja, treba samo da se omoguce dodatna sociva kamere i to je to.
Probaj ovu. Ja je koristim. Stabilna. Imam 8t. Trebalo bi da radi kod tebe.Moze li neko proverenu verziju GCAM-a da okaci za Note 8 obican? Android 9. Nema sanse, nece nijedna da radi izbacuje... nije mi se desavalo ovo.
Ne radi macro. Tj. pukne aplikacija. Restart ne pomaže, samo brisanje memorije i keša GCam-a, pa iznova. Ima li rešenja?Nisam video da je pomenuto, izasla je Gcam za Note 8T, gde se bez roota i ostalog, moze koristiti ultrawide kamera. Ima i nocni mod za istu, tako da su fotke mnogo upotrebljivije cak i kad nema dovoljno svetlosti, a cini mi se da su generalno ostrije slike. Takodje ima i config fajlove, radi sasvim dobro.
U pitanju je verzija GCam_7.3.018_Urnyx05-v2.1_Wichaya v2.5 , pa eto ako je nekome korisno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari