Jeste 6.1. Uverziji 7 wyroczen je uspeo da ukloni lag, ali su se pojavili drugi problemi da kvalitetom slike, pa ta verzija još uvek nije izašla. U zadnje vreme, koliko sam ispratio, pokušavao ja da dobije sliku od stvarnih 64MP, ali to je bilo nemoguće. Od stvari na kojima je radio, uspeo je da ubaci podršku za spoljne kamere u verziji 6.1, sada je otišao negde na dve nedelje, kada se vrati treba nešto da završi za faks, pa će, valjda, izbaciti novu verziju 7.3 sa nekim ispravkama vezanim za kvalitet slike (koliko sam ja razumeo) .Ima i latinicu i ćirilicu, rotate radi sasvim ok. Jel neko od gcam moderatora uspeo da napravi verziju bez lag za 8pro?
Pozdrav! Koliko sam ja pratio, nijedan custom rom nije stabilniji od stock, tako da zbog toga nisam ni otključavao bootloader. Što se tiče aplikacija za pozive i sms, na zvaničnoj telegram grupi ima ovaj zip za A10, MiUI 12, nisam probao pa ne znam da li je dobar, za svaki slučaj napravi backup. Napravio sam screenshot tog posta.Pozdrav svima!
Prosle nedelje sam kupio xiaomi redmi note 8 pro i odmah probao da otkljucam bootloader pa sam dobio informaciju da moram da cekam nedelju dana, tako da je to sreda. Posle toga nameravam da radim root. Kod mene je android 10 i ne radi snimanje razgovora...
Pozdrav! Koliko sam ja pratio, nijedan custom rom nije stabilniji od stock, tako da zbog toga nisam ni otključavao bootloader. Što se tiče aplikacija za pozive i sms, na zvaničnoj telegram grupi ima ovaj zip za A10, MiUI 12, nisam probao pa ne znam da li je dobar, za svaki slučaj napravi backup. Napravio sam screenshot tog posta.
![]()
Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока
Jeste 6.1. Uverziji 7 wyroczen je uspeo da ukloni lag, ali su se pojavili drugi problemi da kvalitetom slike, pa ta verzija još uvek nije izašla. U zadnje vreme, koliko sam ispratio, pokušavao ja da dobije sliku od stvarnih 64MP, ali to je bilo nemoguće. Od stvari na kojima je radio, uspeo je da ubaci podršku za spoljne kamere u verziji 6.1, sada je otišao negde na dve nedelje, kada se vrati treba nešto da završi za faks, pa će, valjda, izbaciti novu verziju 7.3 sa nekim ispravkama vezanim za kvalitet slike (koliko sam ja razumeo) .
Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока
Zvanična grupaHval na odgovoru. Znaci postoji mogucnost da posle root--a iz recoverya instaliora taj zip i onda ce proraditi snimnaje razgovora.
Da li mozes da mi das link do te telegram grupe?
Zdravo!
Da li neko zna zašto ne mogu direktno iz galerije da podelim sliku, recimo na whatsapp nego moram da udjem na wa pa onda jedino tako? To se dešava od kada sam dobila update za miui 12. Probala sam da promenim podešavanja o podeli lokacije ali bude opet isto. RN8 pro je u pitanju.
Staviš confige u folder unutrašnje skladište/Gcam/Configs, pa tajne dva puta na prazno polje oko okidača i u čitaš željeni config!Kako da ubacim config u ovu novu gcam
6.1 reborn od wyrozena?
Ima li indonežanski rom NFC? Ima li MiUI dialer sa opcijom snimanja razgovora? Jesi li probao da na globalni rom flešuješ onaj tip da MiUI aplikacijama? Podeli malo iskustva! [emoji3]Otkljucao sam juce bootloader, instalirao indonezanski sw, odradio root i na kraju preko magisk managera instalirao Axet"s Call Recorder, podesio ga i snimanje radi savrseno, a pri reprodukciji se cuje bukvalno savrseno i moj, a i glas sagovornika.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari