Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 5 / Redmi Note 5 Pro

Mislim da nezgodno drzi telefon dok slika,lici na odsjaj od prsta.

Imam, ali ipak ponekad i bez futrole zna se često desiti da bude tako isto..

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Prljavo sočivo?

Kod mene iste takve slike budu sa upaljenim blicem a mislim da je do zastitnog stakla za kameru.

Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока

Meni su bile plave sa blicom. Dok sam skontao da je do stakla za kameru odlepio sam.

Kaze mi necaka da joj je mob promenio boje. Na home skrinu je sve ok.
ali npr u viberu je obako crna pozadina, ili kao na iglici kao da su invertne boje.
Da li je to neki mod,tmea ili neki kvar na ekranu?

Prilozi

• viber image.jpg
    viber image.jpg
    84 KB · Pregleda: 180
  • viber image2.jpg
    viber image2.jpg
    54.7 KB · Pregleda: 180
Ako je na home screen-u sve ok, onda verovatno nisu inverted colors...

Sent from my Redmi Note 6 using Tapatalk

Hvala, sutra cu videti kad odem do necake da li je to to.

Bilo je uključeno to color inversion.
Piam je kako je to ukjučila. Kaže da nije [emoji4]

Sent from my MIX 2S using Tapatalk

Da je to ukljuceno onda bi i home screen bio nakaradan. Ti rece da ti je rekla da je ok zato nisam išao u tom pravcu. Bitno da nije hardverski problem.[emoji106]
Bilo je uključeno to color inversion.
Piam je kako je to ukjučila. Kaže da nije [emoji4]

Bio je i home screen.

Sta se desava sa ovim 10.0.3 updatom, kod mene ga jos uvek nema?

Nisam bas puno pratio forum, verovatno ste pisali, ali ne nalazim.

Zanima me kakva je pixelova kamera na note 5, utisci, vredili cimanja oko roota i flesovanja? Uzimam sestri note 5, pa posto joj je bitna kamera, ne znam vredili tih muka da joj ubacim gcam? :D

Vrijedi.

Je l ima neki guide, kako da ubacim, kad sams sebi ubacivao nije bio arb. :d

Predzadnji mcaosp, nije loše. Zadnji od prije 2 dana još nisam probao. Čovjek ga stalno popravlja i čini se kao jedan vrlo upeglan rom.
0c04a8d70688515e6af1c14a2ecaec9b.jpg

Jel možeš da uporediš kvalitet fotografija mi8 i rn5 interesuje me razlika? Planiram da pređem na neki premium model sledeće godine.

Imaš test na postavite fotografije i Mi8 temi, pa eto baci pogled.

Meni ne

Послато са Redmi 5 Plus уз помоћ Тапатока

Iskljuci MiUI battery saver za aplikacije u kojima kasne notifikacije.

Često mi se dešava da mi se izgubi WiFi signal na trenutke, idem u podešavanja za WiFi i tamo nema ni jedne mreže, nakon par sekundi krene da traži i konektuje se na mrežu. To mi se dešava i kod kuće i na poslu. Šta može da bude razlog?

Ista stvar. Ali desava mi se samo na kucnom ruteru, na ostalim nisam primetio problem. Tako da mislim da je do rutera probelm a ne do telefona. Zeni se desava na vaveju isto.

Jel neko koristi microG na XEU ROM-u? Danas su mi glupi google servisi od 8h do 13h pojeli 60% baterije i ostavili me sa praznim telefonom u sred dana. Restartovao sam ga par puta, kontao ako je nesto zabolo sredice se nakon restarta al ne.

Zar nije sto radi ovaj gospodin rutovanje? [emoji16]

Valjda ako ne ubaci magisk ili supersu onda nema ruta. Ne znam zašto neko ne bi ubacio i rut kad već odradi sve. Vredi bar zbog adblokera. Ja skinem adb folder iz njegovog klipa i samo menjam twrp koji mi odgovara. S tim što znaju da me zezaju drajveri kad prelazim na drugi računar pa ih tražim manuelno.

Jel neko koristi microG na XEU ROM-u? Danas su mi glupi google servisi od 8h do 13h pojeli 60% baterije i ostavili me sa praznim telefonom u sred dana. Restartovao sam ga par puta, kontao ako je nesto zabolo sredice se nakon restarta al ne.
Meni je tokom noći otišlo 40-50% baterije. Ubačen mi je yt venced preko magiska a update na gp je isključen. Piše da je ekran trošio 40 i nešto % a od aplikacija ništa posebno. Posle 14h (9 spavanja) je morao fon na punjač. Kod ćala na tablet ubacim yt venced jer yt nije mogao nikako da se ažurira a klikom na ikonu pisalo da aplikacija nije instalirana. Danas me zove, ne može da se prijavi, pojavile mu se 2 ikone i ni na jednoj ne radi yt. Eno ga sad, svađa se sa kevom, misli da mu je ona nešto pokvarila kad je igrala sudoki [emoji23]

Nazad
Vrh Dno