i mene interesuje BT slušalica, bez kabla, za kola i bajs, svakakve sa Alije sam koristio, neke koje su bile dobre su pričale na kineskom i iritirale su [emoji16]Ako ima neko da preporuči blutut slušalicu da se dobro čuje prvenstveno za vožnju kolima, za razgovore.
Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока
Zasto ne mogu da kreiram shortcut necega iz Settings pomocu app Activity Launcher? Prilikom izbora i pritiska da napravim shortcut, dobijam ovu gresku:![]()
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Idi u opcije, instalirane aplikacije, activity launcher, ostale dozvole, čekiraj prečice početnog ekrana
A jel ti podeseno ,na tom uredjaju koji kacis, WiFi sleep na never?Društvo, meni i na miui 10 opet prekida hotspot. Povežem neki uređaj na telefon, sve radi kako treba, ali za pet, deset minuta, na tom povezanom uređaju nema neta. Čim uzmem telefon, otljucam ga, neta ponovo ima. Verovatno da telefon ubije proces hotspota. Da li može neko da istestira kako se kod vas ponaša hotspot.
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
DaS obzirom da ću po svemu sudeći potpisati ugovor na dve godine sa mts-om koji ima 90% 4G baznih stanica na 1800mhz, zanima me da li su frekvencije jedina razlika između običnog i global modela?
Sent from my Redmi Note 6 using Tapatalk
800mHz.(4g) ili ti band 20. Ne pravi problem sem sto na nekim mestima neces imati 4g gde oni sa band 20 imaju. Tebi ce tu preci na 3g i cepas tako.Koje frekvencije ne rade na kinezu i da li to pravi problem kod nas?
I ja sam kod mts-a, Lazarevac i okolina, 4G je isključivo na 800MHz...Ja imam Kineza sa global romom, isto mts.U gradu se automatski kaci na 4g, merio sam na speed testu ide preko 100mbps.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Reci to Valjevcima. Nisam videla 4g dok ne pređoh na globalnu verziju. A nešto pisaše Kinezi da neće više biti globalnog roma na modelima za Kinesko tržište.U gradovima ne bi trebalo biti problema,u ruralnim oblastima ,da.
Zato su i uveli one silne sate za otključavanje bootloader-a ali to, izgleda, nije dalo rezultate.Reci to Valjevcima. Nisam videla 4g dok ne pređoh na globalnu verziju. A nešto pisaše Kinezi da neće više biti globalnog roma na modelima za Kinesko tržište.
Ta prica provlacila prosli mesec, mada ne verujemReci to Valjevcima. Nisam videla 4g dok ne pređoh na globalnu verziju. A nešto pisaše Kinezi da neće više biti globalnog roma na modelima za Kinesko tržište.
Dobar je i 10.0.3.0. Što ga ne instaliraš ručno. Imaš OTA fajl na MIUI forumu. Ja već neki dan furam novi update i stvarno nemam zamerki...Ladno tera sa ovim miui 10.0.2.0 SOT preko 8 9 sati uz max koriscenje ,kakva su iskustva sa 10.0.3 ko ga je dobio?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari