X4K3P
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 25.09.2015
- Poena
- 125
Zvuk kada deinstaliraš aplikaciju.
I ovo što je rax rekao.
Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока
Taj.Ovaj? I radi na bilo kojem miui-u (stable, developer, xiaomi.eu)?
Poslano sa mog Redmi Note 5 koristeći Tapatalk
Pretpostavljam onaj zvuk gužvanja papira, kad brišeš slike i tako to.
I ovo što je rax rekao.
Ideš u Play prodavnicu, pa pomoć i povratne informacije gdje kucaš delete i izbaciće ti delete or disable apps... Klikneš to, nađeš YouTube i disable.
Moj telefon nece da salje sms jednom prijatelju koji je na 069 mrezi, napise sending faild, on je takodje za mene cesto nedostupan, samo za mene. Pre mesec dana sam mu poslao nekoliko poruka i sve bilo ok, ubrzo je to prestalo da radi. On meni moze da napise poruku uvek. Ocigledno je problem u mom telefonu kad nece da isporuci sms. Sad su mi stigle sms poruke od njega, a moram da mu odgovaram na viber
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Ja Indijcima ništa ne verujem. Čitam često forum ali ništa pametno tamo nema...Vidim da se na miui forumu dosta zale na ovaj 10.3 update, i na miui 10 generalno. Pre svega tu je losa baterija, kamera losija i jos neke sitnice. Izgleda da cemo android 9 ili miui 11 morati da cekamo kako bi dosla neka poboljsanja
Upravo tako, na šta se sve oni žale da čovjek ne vjeruje.Ja Indijcima ništa ne verujem. Čitam često forum ali ništa pametno tamo nema...
Sent from my Xiaomi Redmi Note 5
Sad sam primetio da kontakt u sms pocinje bez 0 ili +381, dakle samo 69 i verovatno zbog toga nije hteo da salje. U kontaktima pocinje sa 069, cak mu nisam ja prvi slao poruku vec sam odgovarao na njegovu, bas je cudno da je nekako telefon izgubio tu nulu. Sad sam poslao sms na taj broj, ali sa 069 odmah mu je stigla poruka. U svakom slucaju hvala na predlogu, ne bih nikad ovo primetio da nisi pomenula da probam da izmenim kontaktDa nije u blokiranim kontaktima? Probao da izbrišeš i ponovo dodaš kontakt? Da umesto 0 staviš +381? Ne znam šta drugo može da pomogne? Nije mi se dešavalo.
Nema na čemu. Ako se isto bude ponavljalo evo zamenske aplikacije za poruke https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.messagingSad sam primetio da kontakt u sms pocinje bez 0 ili +381, dakle samo 69 i verovatno zbog toga nije hteo da salje. U kontaktima pocinje sa 069, cak mu nisam ja prvi slao poruku vec sam odgovarao na njegovu, bas je cudno da je nekako telefon izgubio tu nulu. Sad sam poslao sms na taj broj, ali sa 069 odmah mu je stigla poruka. U svakom slucaju hvala na predlogu, ne bih nikad ovo primetio da nisi pomenula da probam da izmenim kontakt
Zapao ti je felerican primerak, nije kao na A1 da su 90% pogodjeni.Jel ima neko resenje za proximity senzor ili da menjam *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*
Ja sam uzela mi sluške za 4,5$ one koje je ovde neko okačio i pregrizao mi pas. Fino su radile tih 10-ak dana. Jedino je dugme za promenu muzike malo mekano pa ne znam da li pritisnem 2x ili jednom.Radio sam kalibraciju vise puta i nista. I sa RN3 sam imao problem, sad i sa ovim...
Jel moze neko da preporucu slusalice? Gledam na aliexpres-u, ima za 2 dolara, ali ima i za 20. Jel nisu ove od 2$ neka kopija mozda? Mislim da je neko narucivao vec ovde pa ako moze link do prodavca sa alija
Ja sam pre 2god sa gearbest-a naručio Hybrid ili kako već, Xiaomi jelte. Nisam neki ekspert ali meni su skroz kul, i par ljudi što je probalo je reklo da je dobar zvuk. Dobra je izrada, bukvalno izgledaju kao prvog dana. Bile su nekih 20ak dolara.Radio sam kalibraciju vise puta i nista. I sa RN3 sam imao problem, sad i sa ovim...
Jel moze neko da preporucu slusalice? Gledam na aliexpres-u, ima za 2 dolara, ali ima i za 20. Jel nisu ove od 2$ neka kopija mozda? Mislim da je neko narucivao vec ovde pa ako moze link do prodavca sa alija
Zavisi od toga šta očekuješ od njih. Qkz recimo ima odličnih za 3-6 dolara. Za nešto ozbiljnije tu je KZ, meizu, t2 itd. Ja recimo trenutno koristim plextone bx343 i baseus s06 bluetooth slušalice. Napolju kad je frka i gužva ponekad malo štucne signal ali u stanu za šta ih primarno koristim su savršene.Radio sam kalibraciju vise puta i nista. I sa RN3 sam imao problem, sad i sa ovim...
Meni su normalno klikabilni, reklo bi se taman.Danas probao Redmi 5 Plus. Prvo što sam primetio je da tasteri s desne strane, pre svega power taster ne "klikće". Tvrd je k'o kamen i nema uopšte osećaja da je taster pritisnut ili ne, iako telefon normalno reaguje na taster. Da li je isto i sa 5 Note slučaj?
Danas probao Redmi 5 Plus. Prvo što sam primetio je da tasteri s desne strane, pre svega power taster ne "klikće". Tvrd je k'o kamen i nema uopšte osećaja da je taster pritisnut ili ne, iako telefon normalno reaguje na taster. Da li je isto i sa 5 Note slučaj?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari