Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 5 / Redmi Note 5 Pro

Kada je potrebno da slikam prednjom kamerom koristim poslednju stabilnu verziju od arnove 8.3b valjda. Koristim peč, ali ne od onog Bogdana sa telegrama nego neki od drugog lika koji sam prilagođavao sopstvenim potrebama, tj dodavao neke stvari. Mana je što stock miui kamera često puca na tom peču kada se slika obična slika, ostali modovi rade.. Mada je ne koristim svakako osim za video nekad a to radi.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Može li neko da proveri sa CPU Z kolika mu je temp tamo gde je meni 100°[emoji23][emoji23]
1a31b22237a781de974db2e36d87baba.jpg

Vjerovatno bug.
0bc957c7421f8136f660b1abfe9a5987.jpg

Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока

Vjerovatno bug.
0bc957c7421f8136f660b1abfe9a5987.jpg

Nisi dobro zaokružio [emoji23][emoji23][emoji23], kod tebe je 103°. Definitivno neki bug[emoji106]

Taj "senzor" (power amplifier 0) i treba da ima veliku vrednost. U zavosnosti od njegovih threshold vrednosti, konfigurisanih u thermal-engine.conf fajlu, kontroliše se modem bandwidth/transmit power.

pa_thermal0 je obično neka thermal vrednost (ne znam koju thermal vrednost qualcomm koristi) offset-ovana za 30°C (možda i više kod S636)

Ovde imate detaljan opis https://developer.qualcomm.com/qfile/28825/lm80-p0436-8_thermal_debugging_guide.pdf :)

Poslednja izmena:
Jel može neko ko je na eu 8.10.25 da proveri da li radi usporeni snimak? Ne radi mi ni na gcam ni na stock.

Sa patchom ili bez patch-a?

Ne možeš zajedno da koristiš oba. Ili jedan ili drugi. Krljaju se.

Odgovaraju mi oba jer radi gcam i manuelno podešavanje na stock. Ne mora ni da mi radi usporeni snimak, nema veze kad sve ostalo radi kako treba.

Slow motion mi radi na GCam.
Na stock kameri ne, ali stock i ne koristim više za bilo šta

Kako li vi rutujete te telefone, te romove, fleseve, kernele...Ja pojma nemam! Kompjuter mogu da seciram do poslednjeg bajta i poslednjeg lema, ali za telefone sam totalni tutumrak. Bas mi se svidja ovaj gcam, ali bojim se da bi nesto tako grdno uprskao kad bih poceo da cackam.

Kako li vi rutujete te telefone, te romove, fleseve, kernele...Ja pojma nemam! Kompjuter mogu da seciram do poslednjeg bajta i poslednjeg lema, ali za telefone sam totalni tutumrak. Bas mi se svidja ovaj gcam, ali bojim se da bi nesto tako grdno uprskao kad bih poceo da cackam.
Instalacija TWRP-a traje 10min (2min posla i 8 minuta tutorijali) i tu si završio 90% posla...

Uzmeš staru fon i maltretiraš ga dok ne crkne, ako je uopšte moguće da crkne. [emoji16]
Mene muka naterala (Galaxy s3 mini) još pre dosta godina. A sve je počelo kad mi je fon stigao sa dekodiranja sa nekom čudnom aplikacijom SuperSU. Šteta što sam kasno našla ovaj forum.

Moj telefon nece da salje sms jednom prijatelju koji je na 069 mrezi, napise sending faild, on je takodje za mene cesto nedostupan, samo za mene. Pre mesec dana sam mu poslao nekoliko poruka i sve bilo ok, ubrzo je to prestalo da radi. On meni moze da napise poruku uvek. Ocigledno je problem u mom telefonu kad nece da isporuci sms. Sad su mi stigle sms poruke od njega, a moram da mu odgovaram na viber :D

Možda sam promašio temu ali mi je ovde najlakše, da li poštoji neki program koji pamti wifi šifre kao onaj tweek na iPhone "known network"

Možda sam promašio temu ali mi je ovde najlakše, da li poštoji neki program koji pamti wifi šifre kao onaj tweek na iPhone "known network"

Misliš na ovo sa slike?
Jel ovaj drugi patch za gcam zadnji ili ima neka bolja varijanta? Ono šta su tu linkali patch? Naravno mislim za miui.

Poslano sa mog Redmi Note 5 koristeći Tapatalk
Imaš par postova iznad ja sam ostavio link za jedan peč koji super radi sa MIUI.Screenshot_2018-11-01-18-11-19-418_com.android.settings.jpeg

Ne, njemu su potrebne i šifre.

Treba I da ispiše pass :)

Wifi password viewer (root)
0e008ec5334950d16008d8f4bc88429e.jpg

Poslednja izmena:
Jel ovaj drugi patch za gcam zadnji ili ima neka bolja varijanta? Ono šta su tu linkali patch? Naravno mislim za miui.

Poslano sa mog Redmi Note 5 koristeći Tapatalk
To je patch koji je Vicent87 postavio. Radi odlično posao.

Cemu ovo sluzi?

Pretpostavljam onaj zvuk gužvanja papira, kad brišeš slike i tako to.

Nazad
Vrh Dno