Što ne kažete da mogu da se ugase zvucni signali za svaku app ponaosob? 😀Može li ikako da se razdvoji zvono poziva od poruka? Notifikacije su mi uvijek na silent ali onda ne cujem pozive.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
https://www.dropbox.com/s/i5gt4rdvqavc34i/Screenrecorder-2018-10-11-14-21-51-207.mp4?dl=0Lag tastature kada je ukljucen FCG. Pisano i kod Mix telefona se isto desava, ima po netu. Kada se isključi, toga nema vise. Meni se i na R5 i na RN5 desavalo. SwiftKey tastatura je u pitanju, mada mislim da je i na gboard isto.
Na sta konkretno mislis, mozes li objasniti?Lag tastature kada je ukljucen FCG. Pisano i kod Mix telefona se isto desava, ima po netu. Kada se isključi, toga nema vise. Meni se i na R5 i na RN5 desavalo. SwiftKey tastatura je u pitanju, mada mislim da je i na gboard isto.
Uh kako je to meni sitno(lepo izgleda,al sitno)...
За Вокс има једну комбинацију која на мом тв апарату не ради.Видим да на списку подржаних ТВ-а има Вокс и Теслу. Тестирам поподне.
Послато са Mi A2 уз помоћ Тапатока
Hahahaha sjajno 😀Zalepi izolir traku na taj deo :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari