Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 5 / Redmi Note 5 Pro

Google Phone portovana varijanta ima u sebi i kontaktne. Meni je problem je što mi font te aplikacije ne odgovara, pa koristim Simple Dialer. Slična je. Ima sve što mi treba i teme se lako mjenjaju i nema reklama i potpuno je besplatna.

E sada, zašto Google ne dozvoljava svoj Dialer na uređajima drugih proizvođača to mi nikada neće biti jasno.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Google Phone portovana varijanta ima u sebi i kontaktne. Meni je problem je što mi font te aplikacije ne odgovara, pa koristim Simple Dialer. Slična je. Ima sve što mi treba i teme se lako mjenjaju i nema reklama i potpuno je besplatna.

E sada, zašto Google ne dozvoljava svoj Dialer na uređajima drugih proizvođača to mi nikada neće biti jasno.

Meni odgovara samo da ubace dark mod. Ali mi se ne sviđa ni ono gde su omiljeni kontakti, ružno je i ne može da se ukloni. Tražio mi je sa čime da uđem u pojedinačan kontakt, preko fabričke apk ili Google kontakata. Šteta što nema za sve telefone i više opcija.

Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока

Jel firmware za Redmi 5 plus global V10.0.2.0.OEGMIFH isti za RN5 global?

Poslano sa mog Redmi Note 5 koristeći Tapatalk

MasikX u verziji 1.2 napravio neprevaziđenu glupost. InCallUI takav da se ime pozivaoca uopšte ne vidi na 98% wallpaper-a.
Otklonjivo, ali ipak glupo...

Грдан баг баш...Ја сам се вратио на револушн ром, боље ради и од масика

Купујмо домаће!

@bojilica ova tvoja GPhone odlično uklapa. Na verziji koju sam ja koristio (23) dpi nije dobro pogođen i nekako je u nju bio ubačen Google font i nije mogao da se promjeni.

Pogledaću sada da li Rusi (4pda) imaju ovu tvoju verziju (22) u dark modu.

Inače, meni je favorites upravo najbolja stvar na GPhone aplikaciji. 8 kontakata preko cijeloj ekrana. Savršeno.

@bojilica ova tvoja GPhone odlično uklapa. Na verziji koju sam ja koristio (23) dpi nije dobro pogođen i nekako je u nju bio ubačen Google font i nije mogao da se promjeni.

Pogledaću sada da li Rusi (4pda) imaju ovu tvoju verziju (22) u dark modu.

Inače, meni je favorites upravo najbolja stvar na GPhone aplikaciji. 8 kontakata preko cijeloj ekrana. Savršeno.

E super što ti odgovara. Skinuta je sa xda prva koja je mogla da se skine u tom trenutku. Sad može i 23 da se skine, malopre nije htelo. Evo linka da znaš gde da tražiš i uporediš: https://forum.xda-developers.com/android/apps-games/app-google-phone-v14-0-175904292-bubble-t3708218

Jel planira neko u skorije vreme da naručuje futrole/stakla?

Sent from my Redmi Note 5

Upravo stigao CHYI Hydration Film, jel montirao neko? Jel nije ništa komplikovano
42f2ddd3470eb337060713d6bf736ea7.jpg

Ajde baci mi link odakle si ga narucio. Ja nikako da nadjem takav sa tom "alatkicom" za montiranje. Bio sam narucio bez, pa sam ga zalepio sacuvaj Boze. Inace samim hidrogelom sam zadovoljan.

Čini mi se da telefon ne prikazuje obavještenja iz aplikacija dok je ekran izgašen. Kada upalim ekran tek onda dolaze obavještenja. Da li neko zna šta je u pitanju i kako da riješim?

Nisii ukljucio neki power saver ili nesto slicno? Kod mene redovno stizu

Par aplikacija je bilo u režimu štednje ali nisu dolazila obavještenja i za ove za koje nisu bile u režimu štednje. Sada sam isključio za sve pa ću provjeriti.

3/32gb verzija 26k u radnjama na e i w, nije loša cena... dobije se kupon od 3000din za kupovinu robe, 2g garancije i mogućnost placanja na rate..

Poslednja izmena:
Da li ima neko neke linkove sa alliekspresa za neki dobar case (Nillkin ili Mofi). Ja gledam tamo,ali me buni što piše da je za Pro verziju. Bio sam našao na KP neku Nillkin ali mi prodavac rekao da ne bi odgovarala za ovaj moj model,pa mi sad nije jasno. Ako neko ima predloge,neka šalje link na PM ili ako neko već ima neku novu na prodaju neka me kontaktira na PM.
Hvala.

Možeš slobodno uzeti za Rn5 pro. Identične su maske.

Nemaju oni pojma. Iste su maske i za 5 AI i za 5 Pro.

Sent from my Xiaomi Redmi Note 5

Bolje im samo reci da ti treba za model sa dve kamere pozadi. Onda nema greške bez obzira kako neko zvao taj model.

Bolje im samo reci da ti treba za model sa dve kamere pozadi. Onda nema greške bez obzira kako neko zvao taj model.

Ja sam kupio masku na preklop za r5 pro i pase savrseno na rn 5. Za ovih 20 dana koristenja rekao bih da ne valja zvuk iz zvucnika i da bas kvalitet razgovora nije nesto. Ostalo je za sada vrh.

Zvuk iz zvučnika ti ne valja?

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

Ok. Onda da narucim sa alija ili od nekog sa KP ko ima na stanju Mofi ili Nillkin.

Ја сам наручио белу нилкин стигла за 10 дана.
Са алија

Купујмо домаће!

Ubacio sredio, uredio, radi odlicno, samo dark mode fali Ali to svakako ni na stock nisam imao, hvala veliko na trudu i pomoći [emoji4]

RN 5
Počela sam da tražim apk kad je na fb izašla vest da će Google ubaciti dark mod u ovu aplikaciju. Tako da ga očekuj uskoro. I oni omiljeni kontakti uopšte nisu loši nego meni svaki kontakt vuče neku sliku sa starog huawei i sve slike su mutne i ružne. Kad ubacim bolje fotke lepo izgleda.

Ja sam kupio masku na preklop za r5 pro i pase savrseno na rn 5. Za ovih 20 dana koristenja rekao bih da ne valja zvuk iz zvucnika i da bas kvalitet razgovora nije nesto. Ostalo je za sada vrh.

Promeni telefon.

Da kupiš neki drugi brend. Od kukanja kako nešto ne valja i ne radi na telefonu nećeš dobiti ništa. Na forumu ti niko ne može pomoći. Jednostavno nisu za tebe jeftini telefoni. Bolje prodaj dok još možeš da izvučeš pare za telefon, a budeš miran sa svojim Samsung Note 3.

Bas gledam Honor 10!? 213000 antutu...
Da kupiš neki drugi brend. Od kukanja kako nešto ne valja i ne radi na telefonu nećeš dobiti ništa. Na forumu ti niko ne može pomoći. Jednostavno nisu za tebe jeftini telefoni. Bolje prodaj dok još možeš da izvučeš pare za telefon, a budeš miran sa svojim Samsung Note 3.

Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока

Drugi brend ako ne valja. :D

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Vrh Dno