Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 5 / Redmi Note 5 Pro

U ovoj providnoj masci što se dobije uz njega fino izgleda samo što maska nije nekog kvaliteta. Na suncu topi oči koliko sija i dobija rozu nijansu bez maske.

Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока

Te providne uz njega su "prva pomoć" ali ajde, respect što ih daju uopšte u odnosu na neke druge koji napucaju cenu 1k+ evrića i posle toga da ga opremiš treba još 100 da to liči na nešto.

Izvini na čekanju.
d532da3f9fc873937109e045df8e373f.jpg
c5f04252013c8fa83bcbd6d41bd1bb8c.jpg
d69ee3d5caeeb52d3c8e4d19de1426e2.jpg
3e85f4b61d904554409969a66e202769.jpg

Jel ti to Kineska verzija? Nema deklaracije pozadi.

@ Bojilica
Instalirao Google Contacts, uvek bira Textru, ali sad imam drugi problem, sad mi trebaju 2 ikone, jedna za kontakte a druga za dialer, koristim ovu Miui na stock verziji, jer ima neki Dialer koji može da se poveže sa ovom Google Contacts aplikacijom [emoji848]

RN 5
Pisala im feedback pre godinu dana da ubace dialer i da je upotpune skroz al ništa od toga.

Nije, ima deklaraciju ali se ne vidi na slikama.
Na kutiji takođe piše global i vakuumski je upakovana.
1bae4ac72d7166f0a50d2473b1b1f6a0.jpg

Strava. Em crveni, em nema onu ružnu deklaraciju.

Kao što rekoh ima ali se jedva vidi.
849365e3fdc1c9b37ded3a822e476628.jpg

Ne nam, ali meni ovaj crveni zenskast skroz...crni i dalje najlepsi... :D

Upravo stigao CHYI Hydration Film, jel montirao neko? Jel nije ništa komplikovano
42f2ddd3470eb337060713d6bf736ea7.jpg

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Kao što rekoh ima ali se jedva vidi.
849365e3fdc1c9b37ded3a822e476628.jpg

Hvala za slike. Super izgleda! Čak i na tvojoj slici daje utisak da bi napolju na suncu odsjaj dao neki ljubičasti/roze tint. Svakako i zbog grebanja, kad šetaš po gradu maska, pa ćeš je lako skinuti. Em štiti dok si na ulici em nema roze odsjaj. Mada u zatvorenom tj van sunca, izgleda baš fino. I deluje tamna crvena, duboka.

Neka te lepo služi!

Sent from my Redmi Note 5

Ja sam mislio da bi uzimao crveni sestri, i onda sam video crveni a1 iste su boje koliko vidim i uživo je blah. Neka gadna tamno crvena

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

Ne nam, ali meni ovaj crveni zenskast skroz...crni i dalje najlepsi... :D
Što ti neprijatno da kažeš da je baš onako gej boja. Ahahahaha... [emoji39][emoji1][emoji23]

Šalu na stranu, koristio sam Honor 8 plavi. Jeste prelepa boja i sve ali potrefiti masku za njega to je naučna fantastika. Ništa se ne slaže,a bez maske je bio mnogo mnogo klizav. Zato najbolje crno...

Sent from my Xiaomi Redmi Note 5

Poslednja izmena:
Hahahah...fin sam ja decko... :D
Ja bih voleo da vidim tamno zeleni telefon, cak i prednja strana da bude takva...bio bi skroz kul...tipa kao sto je smartisan bordo, e takav fon, samo onako tamno pastelno zelena boja... :D

Naručio sam supruzi RN5 iz HU, globalna verzija crne boje, stiže mi sutra/prekosutra. Na šta da obratim pažnju pri prvom pokretanju telefona u podešavanju. Čitao sam u ovoj temi dosta toga ali mi sad teško da sve to nađem i objedinim. Ako nije problem da mi u jednom postu sve objedinite- kome nije problem...( ono da nema reklama, da radi face unlock itd... i ako ima još nešto)
I da ostane Srpski obavezno kao jezik
ovo mi je prvi Xiaomi.
Hvala unapred

Hvala za slike. Super izgleda! Čak i na tvojoj slici daje utisak da bi napolju na suncu odsjaj dao neki ljubičasti/roze tint. Svakako i zbog grebanja, kad šetaš po gradu maska, pa ćeš je lako skinuti. Em štiti dok si na ulici em nema roze odsjaj. Mada u zatvorenom tj van sunca, izgleda baš fino. I deluje tamna crvena, duboka.

Neka te lepo služi!

Hvala.

Je li moguće imati face unlock na nekom od naših regiona? Ne želim te dodatne aplikacije koje nudi Indija region..

Obrisi aplikacije kad se instaliraju?

Jel ima neko flesovan MiuiPro? Bas me interesuje kako skorasnje verzije rade, mislim Masik je odlican i nista ne fali, ali rekoh da proverim ima li ko ovde na forumu pro...?

Aha, mislio sam da se ne mogu obrisati.

Kad smo već kod maski ako vidite ovu na Aliju slobodno preskočite. Vrlo loše odrađena (ni prići ovome sa slike), smrdi užas, podiže svojom ivicom kaljeno staklo i pozadi ima lufta kod fingerprinta između maske i leđa telefona...Stigla mi pre par dana, probao i odustao...
05cfb6d491aebc302e5e5c7436c0014e.jpg

Meni je stigla danas ova Džordanska I nije loša. Generalno je skoro kao slim, lepo leži u ruci.
4ede76c5f93980607026ec4fc84c45f8.jpg

Kad smo već kod maski ako vidite ovu na Aliju slobodno preskočite. Vrlo loše odrađena (ni prići ovome sa slike), smrdi užas, podiže svojom ivicom kaljeno staklo i pozadi ima lufta kod fingerprinta između maske i leđa telefona...Stigla mi pre par dana, probao i odustao...
05cfb6d491aebc302e5e5c7436c0014e.jpg

Ja sam nasao ovu u iq mobile,oko 7.5 e. Ne volim ove na preklop ali mogu da odlijepim silikon posto je super cvrst i viri 2 mm iznad ekrana tako da ladno mogu da okrenem fon na ekran. Narucio sam 2 maske sa ebay jos 13.9 ali nesto ne dolaze?!
06b352e008f9ee04f33984e04eb7d2b1.jpg
0196a7d793153de819157d4bcc4a2680.jpg

Obrisi aplikacije kad se instaliraju?
Ipak se ne mogu obrisati sve i promjeni podešavanja nekih aplikacija tako da sam vratio na naš region. Nije mi toliko potreban face unlock. Full screen/gestures mnogo dobra opcija!

MasikX u verziji 1.2 napravio neprevaziđenu glupost. InCallUI takav da se ime pozivaoca uopšte ne vidi na 98% wallpaper-a.
Otklonjivo, ali ipak glupo...

Ipak se ne mogu obrisati sve i promjeni podešavanja nekih aplikacija tako da sam vratio na naš region. Nije mi toliko potreban face unlock. Full screen/gestures mnogo dobra opcija!

Probaj Hong Kong. Koliko se sećam on dodaje samo 1 aplikaciju i moguće ju je obrisati. Ne menja ništa u podešavanjima niti bilo šta.

E sad je već mnogo bolje. Vidio sam da može i Hong Kong ali sam kontao da je isto kao i sa Indijom. Hvala.

@ Bojilica
Instalirao Google Contacts, uvek bira Textru, ali sad imam drugi problem, sad mi trebaju 2 ikone, jedna za kontakte a druga za dialer, koristim ovu Miui na stock verziji, jer ima neki Dialer koji može da se poveže sa ovom Google Contacts aplikacijom [emoji848]

RN 5
Probaj ovu aplikaciju https://drive.google.com/file/d/1gEg5GdzmT0WIeySh_YQXfc603bQwJSoH/view?usp=drivesdk
Samo je poveži sa Google kontaktima umesto ove fabričke apk.

Nazad
Vrh Dno