Jel ti to Kineska verzija? Nema deklaracije pozadi.Izvini na čekanju.![]()
![]()
![]()
![]()
Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока
Pisala im feedback pre godinu dana da ubace dialer i da je upotpune skroz al ništa od toga.@ Bojilica
Instalirao Google Contacts, uvek bira Textru, ali sad imam drugi problem, sad mi trebaju 2 ikone, jedna za kontakte a druga za dialer, koristim ovu Miui na stock verziji, jer ima neki Dialer koji može da se poveže sa ovom Google Contacts aplikacijom [emoji848]
RN 5
Kao što rekoh ima ali se jedva vidi.![]()
Montirao ja pre mesec ipo,imas na yt kako se radi,ima posla ali je lakoUpravo stigao CHYI Hydration Film, jel montirao neko? Jel nije ništa komplikovano![]()
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Što ti neprijatno da kažeš da je baš onako gej boja. Ahahahaha... [emoji39][emoji1][emoji23]Ne nam, ali meni ovaj crveni zenskast skroz...crni i dalje najlepsi...![]()
Hvala.Hvala za slike. Super izgleda! Čak i na tvojoj slici daje utisak da bi napolju na suncu odsjaj dao neki ljubičasti/roze tint. Svakako i zbog grebanja, kad šetaš po gradu maska, pa ćeš je lako skinuti. Em štiti dok si na ulici em nema roze odsjaj. Mada u zatvorenom tj van sunca, izgleda baš fino. I deluje tamna crvena, duboka.
Neka te lepo služi!
Sent from my Redmi Note 5
Ja sam nasao ovu u iq mobile,oko 7.5 e. Ne volim ove na preklop ali mogu da odlijepim silikon posto je super cvrst i viri 2 mm iznad ekrana tako da ladno mogu da okrenem fon na ekran. Narucio sam 2 maske sa ebay jos 13.9 ali nesto ne dolaze?!Kad smo već kod maski ako vidite ovu na Aliju slobodno preskočite. Vrlo loše odrađena (ni prići ovome sa slike), smrdi užas, podiže svojom ivicom kaljeno staklo i pozadi ima lufta kod fingerprinta između maske i leđa telefona...Stigla mi pre par dana, probao i odustao...![]()
Sent from my Xiaomi Redmi Note 5
Ipak se ne mogu obrisati sve i promjeni podešavanja nekih aplikacija tako da sam vratio na naš region. Nije mi toliko potreban face unlock. Full screen/gestures mnogo dobra opcija!Obrisi aplikacije kad se instaliraju?
Probaj Hong Kong. Koliko se sećam on dodaje samo 1 aplikaciju i moguće ju je obrisati. Ne menja ništa u podešavanjima niti bilo šta.Ipak se ne mogu obrisati sve i promjeni podešavanja nekih aplikacija tako da sam vratio na naš region. Nije mi toliko potreban face unlock. Full screen/gestures mnogo dobra opcija!
Probaj ovu aplikaciju https://drive.google.com/file/d/1gEg5GdzmT0WIeySh_YQXfc603bQwJSoH/view?usp=drivesdk@ Bojilica
Instalirao Google Contacts, uvek bira Textru, ali sad imam drugi problem, sad mi trebaju 2 ikone, jedna za kontakte a druga za dialer, koristim ovu Miui na stock verziji, jer ima neki Dialer koji može da se poveže sa ovom Google Contacts aplikacijom [emoji848]
RN 5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari