vladimir00
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 07.10.2017
- Poena
- 70
hvala
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
hvala
Samo na custom miui romu. Ja koristim masik, pa je na njemu patchovan theme app.kako namestiti 3rd party teme da se ne vrate na stock posle nekog vremena
Aplikacija kamere je ista, jedino sto je ubaceno 1080p u 60 fpsaJel poboljsana aplikacija kamera na 10?
Pretpostavio sam. Jer nisam nikako uspeo da namestim na stock. Masik mi se nije svideo kako izgleda za r5+. Nisam mogao da ga koristimSamo na custom miui romu. Ja koristim masik, pa je na njemu patchovan theme app.
Probaj hard reset. Trebalo bi da pomogne.Nemam pojma, verovatno ovu za lockscreen. Bilo je ono da povuces odredjen patern, pa je htela da promene u sifru, i na kraju je zaboravila dva zadnja broja, i zakljucala telefon
Redmi Note 5 pro. Pazi na verzije miui-a zbog ARBTreba mi rom za redmi note 5 pro ili redmi note 5?
Nisam gledao na tim linkovima, ali...Dajte link do tih poredjenja gcam vs stock, nesto nemogu da verujem da moze biti neka bitna razlika.
Зашто не урадиш вајп из рекаверија?Treba mi rom za redmi note 5 pro ili redmi note 5?
Redmi Note 5 pro. Pazi na verzije miui-a zbog ARB
Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока
Зашто не урадиш вајп из рекаверија?
Обавезно мораш да знаш е-маил и шифру која је активна на телефону....
Купујмо домаће!
Probaj hard reset. Trebalo bi da pomogne.
Послато са GT-I9100 уз помоћ Тапатока
Kako da uradim hard reset ako ne mogu da udjem u telefon?
Siguran? Meni bbs i masik pokazuju isto. Koja sekunda gore dole.Definitivno nisu popravili pokazivanje SOT na MIUI 10. I dalje pokazuje manje nego treba, sad sam se definitivno uverio u to.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari