Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 5 / Redmi Note 5 Pro

Pubg na minimumu radi ok do trenutka kada se. Pojavi neko u blizini i treba da se zapuca. Videcu to sto kazes da resim. A kamera kada prelazim Sa normalne na portret i video hoce zabaguje. Cesto kad je palim treba vremena da se upali.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Magisk 17.1, na 16.7 se dešavalo da uopšte ne učita module i da je potrebno restartovati i to tako što uđeš u twrp pa odatle restart. Sada je to stabilizovao na 17.1

Kad budem odradio ovaj 1.1 ću da pokušam opet.

Ima dva još neka patch-a za bolji zvuk i za 60fps, mada ja sam samo ovaj od happyman-a stavio.

Jedino što mi eis ne radi na gcam, a radi mi na stock kameri.

A ja mislio da si već ubacila. Kod mene i dalje još ništa...

Sent from my Xiaomi Redmi Note 5
Ma kakvi, više se ne pojavljuje. Tad sam išla na restart, izgubio se zip fajl koji je skidao i to je to. Ovi što su skinuli, jel piše u postavkama verzija miui 10 i ispod tajno?

Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока

Kad budem odradio ovaj 1.1 ću da pokušam opet.

Ima dva još neka patch-a za bolji zvuk i za 60fps, mada ja sam samo ovaj od happyman-a stavio.

Jedino što mi eis ne radi na gcam, a radi mi na stock kameri.
To mi se desilo isto sa eisom, ali i to sada radi. Ima još da se sređuje dosta da bi to bilo stabilno i za neku normalnu upotrebu. Al kad se namesti rezultati su odlični.

i to ti radi? Vidim da ću morati clean da roknem sad, našao sam i temu odličnu, tako da čim se vratim iz grada ću da roknem sve.

Ma kakvi, više se ne pojavljuje. Tad sam išla na restart, izgubio se zip fajl koji je skidao i to je to. Ovi što su skinuli, jel piše u postavkama verzija miui 10 i ispod tajno?

Ne pise nigde tajno...
ee25f4721da989d5edd9054e30465757.jpg

Ne pise nigde tajno...
ee25f4721da989d5edd9054e30465757.jpg

A kad odeš na proveru ažuriranja jel piše stabilno ili tajno? Čudno, obično kad povuku update piše tajno.

A kad odeš na proveru ažuriranja jel piše stabilno ili tajno? Čudno, obično kad povuku update piše tajno.

Pise stabilno, isto kao na i prethodnoj verziji MIUI 9.

Nisam znao da postoji i tajni update-ovi :d

Žale se na telegramu da ne radi baš, tako da bolje pričekaj malo :D
Ja nisam probao, ako želiš evo linka:
https://drive.google.com/file/d/1SXGv-H6lm8m9txCGcx1jKL9F6WR-Z_-f/view?usp=drivesdk

Radi 2 fotke uslika lepo u hdr+, kad se izadje i ponovo udje u gcam, nece... Meni je radilo sve super sa 0.933a ali poslednji masik bez onog malog zip apdejta.. Kada sam njega flesovao sve pade u vodu i ne radi gcam prednja kamera, sve probao... Videcemo sad ovu novu danasnju verziju Masika kako stoji sa time

Poslednja izmena:
Radi 2 fotke uslika lepo u hdr+, kad se izadje i ponovo udje u gcam, nece... Meni je radilo sve super sa 0.933a ali poslednji masik bez onog malog zip apdejta.. Kada sam njega flesovao sve pade u vodu i ne radi gcam prednja kamera, sve probao... Videcemo sad ovu novu danasnju verziju Masika kako stoji sa time

Ovde se neke random stvari događaju definitivno, meni sad npr radi 100% u svim uslovima masik x 1.0 sa tim pečom malim i v0.940a. Mislio sam da postoji neka sigurna kombinacija Roma/peča/kernela ali za sad sam se uverio da nije tako :D

Prozvao sam ga. Izašao 980a :)
Jesi probao?
Meni prednja kamera potpuno nepouzdana na svim kombinacijama koje sam probao.

Najgore od svega, kada se smiluje i napravi fotografiju ona ispadne savršena.

Govorim o GCam naravno.

Ovde se neke random stvari događaju definitivno, meni sad npr radi 100% u svim uslovima masik x 1.0 sa tim pečom malim i v0.940a. Mislio sam da postoji neka sigurna kombinacija Roma/peča/kernela ali za sad sam se uverio da nije tako :D

Da, cudno jako, nekom radi a nekom ne jedna od kombinacija :)

Nisam znao da postoji i tajni update-ovi :d
Ako se neki update obustavi, onda ovima što su ažurirala piše tajno. Pisalo mi je 2x to od kad imam rn5 jer sve trčim pred rudu al sad ovaj kao da nije obustavljen. A opet ga nema zvanično.

Jeste li probali brisanje podataka iz aplkicaije updater? Ni meni nije stigao sam vec sam ga na tu foru instalirao, doduse ne iz prvog puta.

Ja pokusao mnogo puta, ali bez uspeha.

Ma skinete direktno u fon i apdejtujte...20min posla sa sve skidanjem... :D

Moze li link sa tim fajlom? To mu dodje potpuno isto kao da je preko ota?

Obratite paznju da ako updatujete preko fajla, izbrisace vam sve podatke iz telefona, znaci uradite backup prvo.

Nazad
Vrh Dno