Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 5 / Redmi Note 5 Pro

Pa ako ti ne trebaju pare, isplati se.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Pa to pitam. Šta se dobija a šta gubi. Moj RN5 je star četiri neseca a ovaj pocophone deset dana. A čoveku trebaju pare.

Dobio bih 2gb rama više,bolji procesor,kamera ne znam koja je bolja,pa da li vredi platiti tih stotinak evra za tu razliku.

Poslednja izmena:
Menjaj.Ako ti se ne svidi Poco,prodaš ga za 300,vratiš 110e u džep i uzmeš novi Note 5.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Pa to pitam. Šta se dobija a šta gubi. Moj RN5 je star četiri neseca a ovaj pocophone deset dana. A čoveku trebaju pare.

Dobio bih 2gb rama više,bolji procesor,kamera ne znam koja je bolja,pa da li vredi platiti tih stotinak evra za tu razliku.
Pa vredi tacno tih 100ak evra vise. Posto si rekao da si zadovoljan sa svojim RN5, zato sam i rekao da ako ti ne trebaju pare, onda uzmi. Mislim da se svakako isplati, svakako je upgrade u odnosu na RN5. Prelazis u visu klasu. Uzimaj ;)

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Da ponovim jelte

Moći ćeš da dobijaš ali nećeš moći da instaliraš, bez skidanja celog roma i flešovanja po proceduri koju je kolega u par postova iznad objasnio.

To je super doplata za poco f1, ja bih pristao na doplatu od 100e lagano. Bolji procesor dosta, kamera je bolja malo, jedino sto je dizajn takav kakav je.
Sad sve zavisi da li ti treba bolji procesor ili ne.

To je super doplata za poco f1, ja bih pristao na doplatu od 100e lagano. Bolji procesor dosta, kamera je bolja malo, jedino sto je dizajn takav kakav je.
Sad sve zavisi da li ti treba bolji procesor ili ne.
Ja sam mislio da predjem, ali realno neke razlike u brzini otvaranja aplikacija izmedju 0.5s i 0.2 sekunde mi ništa ne znače.

Uz to nisam za notch, sa ovim mi je sve potaman.

I ja sam razmisljao da predjem na poco ali sam odustao. Dizajn me odbija, pogotovo one previse zaobljene ivice. A i ne dobijam previse prelaskom osim tog jaceg procesora.

Izašao Masik 1.1

Izašao Masik 1.1
Ne uspevam nigde da pronađem changelog, a taman sam sredio kamere da rade sad u 100% slučajeva bez obzira na svetlo. Ovaj peč i gcam su kao AI koji treba trenirati, u jednom trenutku sam imao bukvalno 5 gcam aplikacija i pokušavao koja će raditi i onda je odjednom proradilo na svim i radi sad kako treba.

Ja imam note 5. Malo me nervira gubljenje i kucanje kamere i slab je za pubg. Do ng prelazim na poco. Jaci je u svakom pogledu. Plasticna ledja mi ne smetaju

Ja imam note 5. Malo me nervira gubljenje i kucanje kamere i slab je za pubg. Do ng prelazim na poco. Jaci je u svakom pogledu. Plasticna ledja mi ne smetaju

Ne znam sta si ocekivao za cenu J3.Kamera kod mene nijednom se nije 'izgubila', telefon sije u svakom pogledu.Sto se tice pubg, igre na telefonima ne igram pa ti ne mogu nista reci oko toga.

Ne uspevam nigde da pronađem changelog, a taman sam sredio kamere da rade sad u 100% slučajeva bez obzira na svetlo. Ovaj peč i gcam su kao AI koji treba trenirati, u jednom trenutku sam imao bukvalno 5 gcam aplikacija i pokušavao koja će raditi i onda je odjednom proradilo na svim i radi sad kako treba.

Šta si uradio za kamere?

Kako si patch instalirao i koju kameru koristiš?

Changelog ti je kao na Miroom-u 8.9.6

Instalirao onaj v0.940a peč i al_ro kameru, tada je bilo nekad radi, nekad neće pa vraćaj na zadnju pa prendju i tako je sigurno 2 dana bilo. Onda sam bukvalno skinuo 5,6 kamera aplikacija i pokušavao i bukvalno je odjednom prokinuo i sad radi i u potpunom mraku i sa najjačim parametrima, već 3 dana nije ni jednom omanuo. Od kamera sam tad koristio uriklill, al_ro, serjo i sigurno od još nekog dev-a. Posle instalacije i eksperimentisanja jedne od tih kamera je sve proradilo na svim i sada nema problema i ne bih voleo nikako da to opet nameštam :D Moja pretpostavka je da je neka od tih kamera okinula nešto u drajverima ili je nameštanje parametara na lowest za početak bilo ključno da me ubiješ ne znam :D

Peč sam instalirao preko magiska, može i preko twrp-a ali mu dođe na isto. A trenutno koristim neku od al_ro mada imam i sve one instalirane i radi svaka do jedne i front zsl I enhanced i portet.

Poslednja izmena:

Ja igrao pubg, radi super. Tad sam pri put igrao i ostao sam poslednji na mapi sa 15 ubistva. Podesavanja su bila na low, ali pricamo o igrici za mobilni telefon, pubg ni na pc ne izgleda lepo, nije to far cry ili nesto slicno. Ne moze pucacina da se igra na telrfonu, nije to to.

Jel ima kome jos da nije dosao update?

Dosta ljudi nijesu dobili update medju kojima sam i ja i ti i jos dosta njih.... Sacekajmo strpljivo [emoji1][emoji1]

I dalje Američki i Ruski samo. I još neka 4 jezika kojima ne znam ni ime, a pokrivaju 3/5 planete [emoji1] [emoji1]
Meni dosta. Dovoljno mi je da ima engleski, za ostale me ne zanima :)

Instalirao onaj v0.940a peč i al_ro kameru, tada je bilo nekad radi, nekad neće pa vraćaj na zadnju pa prendju i tako je sigurno 2 dana bilo. Onda sam bukvalno skinuo 5,6 kamera aplikacija i pokušavao i bukvalno je odjednom prokinuo i sad radi i u potpunom mraku i sa najjačim parametrima, već 3 dana nije ni jednom omanuo. Od kamera sam tad koristio uriklill, al_ro, serjo i sigurno od još nekog dev-a. Posle instalacije i eksperimentisanja jedne od tih kamera je sve proradilo na svim i sada nema problema i ne bih voleo nikako da to opet nameštam :D Moja pretpostavka je da je neka od tih kamera okinula nešto u drajverima ili je nameštanje parametara na lowest za početak bilo ključno da me ubiješ ne znam :D

Peč sam instalirao preko magiska, može i preko twrp-a ali mu dođe na isto. A trenutno koristim neku od al_ro mada imam i sve one instalirane i radi svaka do jedne i front zsl I enhanced i portet.

Jel magisk 16.71 ili 17.1?

Meni nekad neće ništa, ni front zsl ni enhanced ni portret, a nekad hoće i ne znam do čega je.

Čudi me da još nije izašao neki update posle 940a, prošlo je već dosta vremena.

Ne ide mi u glavu kako ne portuju sa A1 drajvere zadnje kamere, jer je ista kao naša prednja i konačno da proradi to.

Poslednja izmena:
Ukoliko se instalira MIUI 10 preko onoga Updater > Choose downloaded package, osim brisanja svih podataka, da li ima jos nesto ili je sve isto kao i OTA? Buduci update-ovi preko OTA bi radili normalno?

Jel magisk 16.71 ili 17.1?

Meni nekad neće ništa, ni front zsl ni enhanced ni portret, a nekad hoće i ne znam do čega je.

Čudi me da još nije izašao neki update posle 940a, prošlo je već dosta vremena.

Ne ide mi u glavu kako ne portuju sa A1 drajvere zadnje kamere, jer je ista kao naša prednja i konačno da proradi to.

Magisk 17.1, na 16.7 se dešavalo da uopšte ne učita module i da je potrebno restartovati i to tako što uđeš u twrp pa odatle restart. Sada je to stabilizovao na 17.1

Do sad je neko merilo za telefone bio Antutu ili subjektivni osećaj korisnika prilikom upotrebe. Sad se izgleda samo gleda kome kako radi PUBG. Po meni telefoni nisu za igranje. Mozda samo povremeno radi ubijanja dosade...Tražiti neke ekstremne grafičke sposobnosti od telefona, to jednostavno nema veze da vezom. Zna se šta je za igranje...

Sent from my Xiaomi Redmi Note 5

Poslednja izmena:

Kamera mi ne zakucava. A za pubg instaliras BAGT ili GFX tool i otkljucas 60 fpsa, igra radi neuporedivo bolje. Okej ima povremeno pad fpsa ali nije to cesto, preko 90% vremena radi na skoro 60 fpsa, naravno uz smooth grafiku. Igram ja pubg pa ti kazem iz licnog iskustva.

Jel ima kome jos da nije dosao update?

Nije meni iako sam prva digla frku oko update. [emoji16] Stigao mi je tad jednom i više ne može a ne znam dal da ubacim onaj zip file što postavljaju. Frka mi dal je to taj rom s obzirom da je bilo nekih 'čudnih' verzija po mi forumu. Najbolje je ipak sačekati još malo da izađe oficijalno.

Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока

A ja mislio da si već ubacila. Kod mene i dalje još ništa...

Do sad je neko merilo za telefone bio Antutu ili subjektivni osećaj korisnika prilikom upotrebe. Sad se izgleda samo gleda kome kako radi PUBG. Po meni telefoni nisu za igranje. Mozda samo povremeno radi ubijanja dosade...Tražiti neke ekstremne grafičke sposobnosti od telefona, to jednostavno nema veze da vezom. Zna se šta je za igranje...

+1

Vrh Dno