Koji si stavio region?Pokidali sa sa otkljucavanjem lica,u mili sekundi otkljucava
Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока
Koji si stavio region?Pokidali sa sa otkljucavanjem lica,u mili sekundi otkljucava
IndijaKoji si stavio region?
Pretpostavio sam da je Indija. 'Pametni' kinezi limitiraju opcije na telefon zbog regiona..Indija
Gde nadjoste opciju za face unlock? Ja je ne vidim.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Koje jos imaju dodatne mogucnosti kad je region na Indiji?Ne radi na regionu Srbija. Odaberi Indiju.
Ne, samo dobijaš. Više tema, više opcija.Ja prebacio na india i imam face id, lepo radi. Miui 9 je, jos nemam update za 10. Gubim li nesto ako mi region nije srbija?
Ima drugarica na mate 10 lite, obična dva silikona. Donji i gornji deo. Nije skroz pripijen uz telefon, skine se lako, ne štiti od vode prsti ne klize lepo već zapinju. Meni se ne sviđa.Zna li neko šta je ovo? I kakvo?
Nisam video uzivo ali mislim da je nevidjena glupost ima na aliju za oko 1 evroIma drugarica na mate 10 lite, obična dva silikona. Donji i gornji deo. Nije skroz pripijen uz telefon, skine se lako, ne štiti od vode prsti ne klize lepo već zapinju. Meni se ne sviđa.
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
Vidim dobio sam i neke aplikacije koje mi ne trebaju
Prvi put kad sam prebacio na India region na miui 9 dobio sam neke nove app koje sam sve izbrisao. Posle toga sam vratio na Srbiju. Sad kad sam sa miui 10 presao na India dobio sam samo jednu app koju ne mogu da obrisem i jako me nervira. Kako da sklonim ovo gov*njce?
![]()
Ma nije tolika frka...nego eto radi me ocd pa ne volim bespotrebne app na telefonu.Instaliraj poco launcher, sve je skoro pa isto kao na miui launcheru, ali imas app drawer, pa mozes na pocetni ekran da stavis ikonicu koju hoces...![]()
Da li ocekujes da ce cena od 200e pasti za mesec dana?
Možda padne 5e. Možda.
Da li je bolje sacekati na Redmi Note 6 sa SD 660 koji se ocekuje krajem septembra ili sredinom oktobra?
Otkud to da se Redmi Note 6 ocekuje ovako rano? nema pola godine kako je izasao ovaj.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari