Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 5 / Redmi Note 5 Pro

Stigao brzi punjač from PRC. [emoji38] Javljam vreme punjenja čim ga malo istestiram...
71c8f9eefd6956cdb77d73db61a79faa.jpg
0543ee146520d43ac4e06288ce67f545.jpg
f1ea495fdc4c735840d06de2d5b38ba7.jpg

Sent from my Xiaomi Redmi Note 5

Obrati pažnju i koliko se greje telefon i to je bitan podatak.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Naravno. Ako se bude grejao nešto mnogo razmislicu koliko ću često koristiti opciju brzog punjenja. Mada su ga baš nahvalili na Aliju. Inače odličnog je kvaliteta, masivniji i teži nego ovaj što je stigao u pakovanju. Po komentarima izgleda da se ne greje uopšte...

Ugreen ima vrlo kvalitetne proizvode. Dosta zavisi i od samog telefona. Bilo bi dobro da ne greje a puni brzo mada meni i ovaj sto je došao uz telefon puni dosta brzo. Pogotovo što ga ne koristim dok se puni.

Ugreen ima vrlo kvalitetne proizvode. Dosta zavisi i od samog telefona. Bilo bi dobro da ne greje a puni brzo mada meni i ovaj sto je došao uz telefon puni dosta brzo. Pogotovo što ga ne koristim dok se puni.
Dobar je i fabricki ali mene bas interesovalo kako radi QC3.0 kad vec kažu da podržava...

Poslednja izmena:
Ukratko: odlicna baterija, dobar ekran, dobar procesor(telefon brz i ne laguje), dobra kamera, dobar zvuk na zvucniku i na slusalicama. Eto nema sta vise da trazis od telefona koji kosta 200e.

@ivanbass1
Valjda bi trebalo da može. Lako će da se flešuje stable, jos i mi cloud sve bekapuje.

@shomi996

Puni se 15 min. brže, ali se baterije više greje tokom punjenja.

Meni se baterija neuporedivo vise zagrejala kad sam punio brzim punjacem u odnosu na standardni. Tako da nisam bas fan tih brzih punjaca kad i ovaj puni dosta brzo. Cak i sam Qualcomm je priznao da brzi punjaci uticu na zivotni vek baterije, ali sta je tu je sad, dok se ne nadje bolje resenje.

Ne vidim poentu brzog punjenja, iovako cete puniti preko noci, dovoljno da se napuni telefon. Dzabe se opterecuje i greje vise baterija.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Slazem se, samo sto je meni ovaj brzi punjac(fabricki za RN5) jedini normalan u kuci, svi ostali su razdrndani, losi kablovi, itd..

Jeftiniji neki sa Alija ne dolazi u obzir, a svi su uglavnom brzi punjaci, a i ne daje mi se novac za punjac :d

Poslednja izmena:
Ja probao i sa samsungovim, isto njesra, greje se svaki, i svaki qc je brzi za 15 minuta sto ne vrsi aplsoutno nikakav posao, a povecava mogucnost smanjivanja zivotnog veka baterije

Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
Pozdrav svima.
Pratim ovu temu već neko vreme i koliko vidim za 200 evropskih novčanih jedinica nema ništa bolje. Izvinjavam se ako je već bilo reči o ovome, ali ako bi neko mogao da mi preporuči nekog pouzdanog prodavca sa KP-a ili ovde sa foruma (ko je pouzdan oko reklamacije ako nedaj Bože zatreba i ko je voljan da odgovori na neko pitanje ako bude neophodno). PM naravno. Unapred se zahvaljujem.

Imas i u temi kome mozes sa se obratis i kupis , vrati se samo par stranica unazad.

U Tehnomaniji Note 5 4 gb 34000 a verzija 3 gb je 30000.Odlicne cene i sigurna garancija.Jeste na Kp 220 eura ali garancija usmena.Sve ima svoje.

Ima i za ~200e da se uzme.

Ja bih radije 10.000 u dzep i garanciju od 6/12m, nego da lopovima dajem 10k, ali dobro je da uopste moze da se kupi u radnjama :)

Za 4-5k vise od toga preko oglasa ide Mi Mix 2, o cemu mi pricamo :)

Uostalom, KP nije potreban za kupovinu Xiaomi telefona ;)

Poslednja izmena:
Zanimljivo je da je u vecini vecih radnj cena ista u dinar.

Ja probao i sa samsungovim, isto njesra, greje se svaki, i svaki qc je brzi za 15 minuta sto ne vrsi aplsoutno nikakav posao, a povecava mogucnost smanjivanja zivotnog veka baterije

Al zato je dobar za dopunjavanje baterije tokom dana. Mi koristimo samo brze punjače. Ne stigne da se zagreje fon ako puniš nekih 50% max. Za 30min koliko ti treba da se spremiš do grada, fon već pun.

Jedno pitanjce nevezano za temu pošto smo se dotakli punjača i punjenja, planiram da kupim produžni xiaomi mi power strim koji ima 3usb-a, pojedinačno 2a a kombinovano 3a. Pitanje je sledeće da li ako stavim da punim 1 uredjaj koji se puni 1a šteti da se stavi na 2a? Planiram da ga koristim za neke stare Androide, navigacije, iPhone.

Gledam neke maske za telefon, pa me interesuje da li odgovara maska od redmi note 5 pro?

@Kidence clan, cimni ga

Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Hvala :) Znam, ko prodaje..nego reko' da l' je to napisao u fazonu.. ne treba kp jer imamo clanove koji prodaju ovde...samo provera, da nije mislio nesto drugo :D

@mightyoutlaw Hah :) hvala na pokusaju edukacije..Prvi sam koji mrzi kad neko mesa je l' i jer, ali ovde nije ni trebalo je l' :) cenim da je gore objasnjenje

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Vrh Dno