Jel moguce da je toliki procenat uredjaja sa img retencijom? Bas me odbija ta ideja da mogu da budem dobitnik takvog ekrana![]()
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Jesi ispratio ono uputstvo za uklanjanje reklama iz fabričkih aplikacija? Bilo je ovde. Kod mene je uključena aplikacija blokada ali ne koristim mnogo yt da bih znala kako radi.Jedina mana ovom telefonu je bezobrazno veliki broj reklama
Na primer na sat vremen yt autopleja na lgu pusti 1reklamu, a ovde izmedju svakog klipa
Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока
Стави Србију ако хоћеш локалне огласе [emoji3]A reklame za jandeks taksi....
Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока
Licno sam uvek koristio Lineage OS i najbolje mi se pokazao, skoro je izasao Official za RN5, trenutno sam na Xiaomi.eu romu, ali miui je miui samo, po mom misljenju, utegnutiji, ali pretpostavljam da juris stock neki tako da LOS.Neka preporuka za custom ROM? Vidim da ih ima mnogo i da su razlike obično minimalne pa rekoh da pitam za mišljenje ako je neko probao više.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Pixel Experience odlično radi ali nema nikakvih dodatnih opcija. Probao sam i AOSiP, ima dosta korisnih opcija ali nije fluidan kao Pixel Experience.Neka preporuka za custom ROM? Vidim da ih ima mnogo i da su razlike obično minimalne pa rekoh da pitam za mišljenje ako je neko probao više.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari