Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 5 / Redmi Note 5 Pro

Vec kad se spominje sot i baterija, zaista se odlicno pokazao telefon. Do sada najbolji rezultat oko 8h na 3 dana od punjenja, stalno na 4G, zaboravio sam sta je wifi sa 100gb neta.

Generalno sam zadovoljan telefonom, nemam neke zamerke, radi sve bez problema.

ja ga poredim sa ženinim r5+, skoro nikakva razlika, odlično su utegli bateriju... veće mi je iznenađenje kako r5+ toliko lošije od rn4x drži.

Koja je najniza trenutna za crni 4/64? jel nema ispod 190

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Pa gde ces nize. Tel je best buy u tom cenovnom rangu pa i daleko preko toga.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Pa znam, slazem se, al sta cu, vecite kalkulacije, svaki evro znaci :D nadam se i cekam hahaha :D jel ima da se kupi u Segedinu? Treba da idem na izlet tamo al ne nalazim na guglu :)
Pa gde ces nize. Tel je best buy u tom cenovnom rangu pa i daleko preko toga.

Koja je najniza trenutna za crni 4/64? jel nema ispod 190

Za tu cenu nećeš naći... možda kineski (kutija je druge boje, obratite pažnju). Pišu oni cene, ali nema, kad dobiju dignu cene i ne važe te, već ove... Već neko vreme crne 4/64 jedini imam. Danas 5 članova odavde rezervisalo, izlazim u susret ovde drugarima, ali trenutno je to to. Ima li još neki model sem RN5? :D Znam da se pokazao odlično za tu lovu nema šta.

Zna li neko kako pojacati zvuk na sluskama na Xiaomi.eu romu, tuzno se cuje u odnosu na global. Cek nema ni onog obavestenja za ostecenje sluha, tako da tripujem da to ima veze sa ovim..

Promeni region indija pa vrati. Ja sam nesto menjao zbog apdejta posle kad sam vratio na srbija ostalo odvrnuto do kraja [emoji3]

Promeni region indija pa vrati. Ja sam nesto menjao zbog apdejta posle kad sam vratio na srbija ostalo odvrnuto do kraja [emoji3]

Au koji bag hahahah, hvala na pomoci [emoji16] bio mi region Poljska nzm sto, stavih na Serbia i kada zvuk [emoji16][emoji16]

Imam malo čudan problem u vezi ekrana. Znam da se spominjalo ranije ovde.

Dok je ekran ugašen ocrtavaju mi se linije od widgeta(sat i vreme). Kad uključim ekran sve bude ok.
Ne mogu da skapiram da li je do kaljenog stakla ili do ekrana...nemam rezervno kaljeno pa da skinem i pogledam.
Da li je još neko imao sličan problem?

Dok je ekran ugašen ocrtavaju mi se linije od widgeta(sat i vreme). Kad uključim ekran sve bude ok.
Ne mogu da skapiram da li je do kaljenog stakla ili do ekrana...nemam rezervno kaljeno pa da skinem i pogledam.

Имаш проблем са дисплејом...потражи на нету Image retention

Da li je moguce iskljuciti poruke o emitovanju operatera koje se povremeno pojavljuju?

I mene zanima kako iskljuciti ove nitifikacije?
4daaa49b8aab6a2b05f618f97d997f87.jpg

Jedina mana ovom telefonu je bezobrazno veliki broj reklama
Na primer na sat vremen yt autopleja na lgu pusti 1reklamu, a ovde izmedju svakog klipa

Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока

Koristi ogyoutube... ko jos koristi stock yt app :)

Za emitovanje operatera, settings-more-emergency broadcast i sve na off

Sent from my MI MIX 2 @MIUI 10

Poslednja izmena:
Ma nije problem samo yt, vec i niz drugih aplikacija, a sve sam moguce iskljucio u opcijama

Pa reklame u aplikacijama su reklame u aplikacijama, nema to veze sa Xiaomi i MIUI.

Sent from my MI MIX 2 @MIUI 10

Mislio sam na njihove aplikacije
P.s. hvala za yt, ovo ce odlicno da vrsi posao

Ja ljudi ne znam kako vi gurate toliki SOT. Meni je osvetljenje stalno na oko 80% do 90%, bez ikakvih usteda i guram oko 6 sati do 6i30 sati maks u 24h. Telefon koristim prosecno nisam zahtevan korisnik.

Ovaj Vanced Edition Ytb stvarno kida, sad sam instalirao ... jos kad bi imala opcija za download kao na OG al nmvz ...

Sto se tice baterije otkad sam ukljucio ustedu dosta se poboljsalo, evo sad ce kraj dana potrosio je samo oko 40% baterije a celo vreme sam ga cackao ... fb,insta,ytb,forum,KP ...

Stavi na cool u opcijama za displej, nestace. Sestri isto se ocrtavalo, i nestalo kada sam to stavio po predlogu kidenceta.

Kad već spominjete YouTube...da li je neko imao problema sa istim na zadnjoj verziji tipa kao da malo laguje dok se skroluju klipovi i komentari i sl. kao da štopa malo???

Послато са Redmi 5 Plus уз помоћ Тапатока

Gugl polako ali sigurno optimizuje svoje aplikacije za snapdragon 865, nista cudno. Pogledajte samo krom ja i dalje cekam da oni 8 godina od njegovog postojanja pokazu telefon na kome krom radi lako i bez problema, na svakom telefonu imam osecaj da ce svakog trenutka da izdahne

Tako su i maps nakrcali, sada i youtube ide tim putem, ali za sada kod mene youtube radi normalno

Poslednja izmena:
Ja na cool ne mogu, stavio increased contrast konstantno, tako mi je najtacnije... :D

Sto se tice SOT-a...ja na wifi-u, 50% osvetljenje izvucem 10h, ali se sigurno izgubi malo, kada se koristi 4g i ako se povecava osvetljenje ekrana.. :)

Nazad
Vrh Dno