Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 5 / Redmi Note 5 Pro

Da li Global verzija Redmi Note 5 ima podršku za Treble? Seamless updates?

Sent from my SM-N910W8 using Tapatalk

Nema A/B particije, ali ima treble.

e815bb5fb9ab44ebccee50db8bdd7532.jpg

Settings>Additional Settings>Region.

Mada ne znam ni da li od toga zavisi kada stize update, nije ni bitno :)

Napokon stigao danas, 4/64. Premasivao je moja ocekivanja za cifru koliko sam ga platio (190e). Kamera u poredjenju sa bratovim R5+ dosta bolja u ll uslovima po danu slicne. Jos samo 360h da prodje da bih unlock.. :/ Ima li neka skracenja varijanta da se otkljuca?

kako si prosao tako jeftino? Ja mog 220e i mogu vam reci da sam zadovoljan za sad

Ja sam stavio India I dobio sam ovaj update
9578fbb7f467269da8aa6df145aadb70.jpg

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

kako si prosao tako jeftino? Ja mog 220e i mogu vam reci da sam zadovoljan za sad

Doneo mi prijatelj iz Moskve preko Yandeksa njihovog. Sad vidim ima za 175 novi sa 2god garancije njihove. :D

Da li se mogu povećati slova na ovom gore notifikacionom panelu. Prijatelj koji slabije vidi ništa ne može da pročita. (vreme, procenat baterije...)

I ja se pridruzih ekipi koja posjeduje ovaj telefon... Prvi utisak je fantastican, brz, jaka baterija, velik ekran.... Ako bude nekih problema javljam(mada mislim da ih nece biti) ali cisto da znate... Za sad sve top top!! [emoji4][emoji4]

Da razresim misteriju. Nfc nema, ir postoji? Nailazim na oprecne informacije...

Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока

Još par utisaka sa 64/4 dual camera:
telefon je teško naterati da se zagreje,
baterija je beton (mislim da je "krivac" 636)
opcija full screen gestures je odlična i intuitivna i ekran tako dobija još na veličini,
automatsko osvetljenje loše,
kamera predobra ali HDR ponekad zna likove po uglovima slike prilično deformisati,
punjenje solidno brzo (od 30 do 80% oko 30-40minuta a to je skoro 2 dana umerene upotrebe ili jedan dan totalnog njakanja :O

Ne mogu da verujem da nigde nema Nillkin kod nas da se uzme crni. Probao sve oglase sa KP, zna li neko gde ga mogu nabaviti a da nije Ali i cekanje od 20 dana :D

eh, kad bi ovde bio tih 175 4/64, kad nemam prijatelje u Moskvi :D

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

eh, kad bi ovde bio tih 175 4/64, kad nemam prijatelje u Moskvi :D

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Screenshot_20180709-114329.png

Danas 164e + postarina oko 4e jaca ver... Kako je krenula da pada cena uskoro ce poceti da ih dele free :D

Kod nas ima za 205€ 4/64, treba u sredu da mi stigne. Ta cena u Rusiji je skroz dobra, šta ti je veliko tržište...

Poslato sa HUAWEI CUN-L21 uz pomoć Tapatoka

U vezi 9.5.17
"The update version 9.5.17.0 was the beta stable which was pushed to some random users, it will be public after further testing. Not everyone will get these update, so do not panic it will arrive on your device once it is stable enough."

Stigao danas case, ja oduševljen skroz. Kvalitet je na baš visokom nivou, otvori milimetarski tačni, prekriva ivice telefona i prelazi malo preko ispupčenja kamere. Jedino što se nekome ne bi svidelo je što nije tanka i treba malo jači pritisak na dugmiće.
676d988ccaa84f55d2544f1ce238cfe2.jpg

Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока

Kod nas ima za 205€ 4/64, treba u sredu da mi stigne. Ta cena u Rusiji je skroz dobra, šta ti je veliko tržište...

Poslato sa HUAWEI CUN-L21 uz pomoć Tapatoka

Koliko vidim ima i za 194€ s gratis dostavom, znaci 190. Ice to jos 20-30€ dole, ko i svaki 4/64 Note

Mofi je jedan od najboljih sa kvalitetom. Njihova kožna je isto odlična.

Neko je vec pominjao da je Play Store imao ogromnu potrosnju.

Meni se sada desilo da pise da Play Store iznosi 30-40% potrosnje pri prvom praznjenju nakon prebacivanja na Global rom, ali je SoT bio sasvim normalan, tako da bih rekao da je bug. Play Store je drndao prvih 5-10 min(skinuo 20-25 update-a plus sve aplikacije dok sam skinuo) i nabio 50-60% tada, nakon toga je opadalo i doslo do 30-40%, posle drugog punjenja sve normalno.

Sto se maski tice, i ja mogu da preporucim Mofi, ispadao mi je par puta telefon(ne na ekran), nisam ni pomislio da li je ostecen jer je je zasticen maksimalno, a o kvalitetu materijala i izgledu je suvisno pricati :)

Poslednja izmena:
U vezi 9.5.17
"The update version 9.5.17.0 was the beta stable which was pushed to some random users, it will be public after further testing. Not everyone will get these update, so do not panic it will arrive on your device once it is stable enough."

Sta je sad ovo, zar ne treba miui 10 da izadje?

Sad predjoh na full screen mode i kao da ima bagova kad izlazim iz app ili kad hocu da otvorim app na ramu. Ima li neko resenje ili da vracam buttone dok ne srede ovo?

Sad predjoh na full screen mode i kao da ima bagova kad izlazim iz app ili kad hocu da otvorim app na ramu. Ima li neko resenje ili da vracam buttone dok ne srede ovo?

Na verziji 9.5.17. su to popravili tako da skoro da nema uopste seckanja, i dosta bolje radi, ja sam dobio to azuriranje pre par dana. Tako da ili istrpi malo ili stavi one dugmice.
@durantula Ima, pogledaj malo bolje stoji slika umesto teksta za RN5.

Nazad
Vrh Dno