boban.jolic
Slavan
- Učlanjen(a)
- 27.06.2010
- Poena
- 320
Znaci uninstall [emoji3]
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Ljudi, kontradiktorne su specifikacije na sajtovima, a ne mogu da čitam čitavu temu, svega par zadnji stranica sam prelistao.
Drugar ujutru uzima u Logicu po mojoj preporuci Redmi Note 5 4/64...Taj model ima SD 636 ili SD 625. SD636 ima samo Pro verzija? Ne mogu da skapiram, na nekim sajtovima jedne informacije, na drugim potpuno druge. Hvala
Imam problema sa mobilnim podacima, brzina ne prelazi 20 kb/s iako imam 4 gb neta. Sta bi moglo biti u pitanju?
Redmi note 4x nije global version. Tvoj drugar je možda kupio Global rom.Dobra je ponuda, a sigurni su mi, tamo sam uzeo brdo telefona, nikad nijedan problem, a i kada postoji reklamaciju uvaže bez problema.
Drugar je uzeo Redmi 4x note i bio je global. Koja je razlika u kineskom telefonu ukoliko instaliraju global rom? Samo frekvencija ili...?
Koja konekcija je u pitanju 3/4G?
Da li je verzija telefona Globalna ili kineska?
3G i globalna verzija
1. Parametri neta
2. sIM card seeting>>Preferred network type>>Prefer LTE
3. Restart telefona?
4. Naišao sam na dosta postova gde su ljudi menjali svoju sim karticu kod operatera i da im je nakon toga proradio net.
Koji provajder je u pitanju?
Najverovatnije će i ostali članovi dodati još koji mogući problem/rešenje vezan za ovu vrstu problema.
Ne postoji idealno staklo za ovaj telefon to da znaš. Tražio gledao i prosto nema.Molim vas dajte neku staklenu foliju koja pokriva ceo displej, prati liniju i ne odlepljuje se na gornjem i donjem delu ekrana. Ako moze neki link.
Ako radi gcam molim vas dajte link.
Naravno da vredi razlike, razlika u kameri i chipsetu nije mala.jel vredi razlike ?
Kamerai zvuk na sluskama bolje ovde, poredim u odnosu na burazov r5+, sto se brzine tice nema razlike u radu, iako je bolji CS ovde.. Zakljucak, tacnije moje misljenje, vredi preci na ovaj ako dodas max 20-30e, preko toga dodavati je apsurdno...jel vredi razlike ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari