Bio sam na putu pa se nisam bavio ovim. Verujem da ima veze sa baterijom ili napajanjem. Skidanje konektora, vraćanje, pa čak i držanje rukom nije pomoglo. Uradio factory reset, ništa. Otključao BL (sreća pa sam i to hteo ranije i podneo zahtev tada), flešnuo poslednji stable, sve isto.95% je problem samo što se konektor od baterije otkačio, nije skroz, ali gubi kontakt. Otvori telefon, odšrafi zaštitu, skini pa stavi konektor i vrati zaštitu. Ako ne pomogne probaj bez zaštite, znala je da pravi probleme.
Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока
Sto se fluidnosti sistema tice, ni na papiru, a kamo li u realnom radu, nema razlike izmedju ta 3.S obzirom da je već 2 godine star, jel postoje realne razlike u poređenju sa telefonima koji dolaze recimo sa 660/665?
Moja zena poseduje ovaj telefon i kaze da joj se cini da posle apdejta na pie rom baterija nema vise iznenafno curenje do 0% i da koj traje duze i ravnomerno se trosi.Da li uraditi update na pie ili ne?
Prvenstveno me zanima trajanje baterije (da li je kraće na pie)?
Moja zena poseduje ovaj telefon i kaze da joj se cini da posle apdejta na pie rom baterija nema vise iznenafno curenje do 0% i da koj traje duze i ravnomerno se trosi.
Ako mislis na MIUI.
Sent from my Redmi 5 plus using Tapatalk
Još uvek sam na MIUI 9.5.13.0 Stable, Android 8.1.0 sve radi odlično. Postavio sam ovde isto pitanje, i rekoše mi da ništa ne diram.Da li uraditi update na pie ili ne?
Prvenstveno me zanima trajanje baterije (da li je kraće na pie)?
Slobodno mozes da updejtujes neces pogresiti od prvog Pie roma izasla su jos dva updejta.Još uvek sam na MIUI 9.5.13.0 Stable, Android 8.1.0 sve radi odlično. Postavio sam ovde isto pitanje, i rekoše mi da ništa ne diram.![]()
https://s.click.aliexpress.com/e/pHKORxFiMože preporuka za neki original, ili što bliže originalu, ekran? Pre neki dan mi ispao telefon, i puče staklo... Touch još radi ali je pitanje koliko dugo, pa da na vreme uzmem zamenu.
Mada ako pogledate komentare videcete da se zale na manje osvetljenje nego na originalu. Ako stigne citavo bez fleka i linija. Ima jos jedno gde je 7 stiglo u Srbiju a komentari su skoro identicni samo je cena za nijansu manja. Ako je ko menjao a ovde je na forumu neka iznese svoje utiske posto su na aliju bili jako oskudni sa povratnim informacijama.https://s.click.aliexpress.com/e/pHKORxFi
Ovaj je neko sa foruma naručivao pa ako je tu može da se javi da kaže kakav je ekran.
Послато са Redmi Note 5 помоћу Тапатока
Okej je ako je tako nije malo 60 i kusur ocena 1 za taj ekran pa cisto da se podele iskustva iz prve rukeJa sam naručivao ovaj ekran. Stigao je veoma brzo, i nema razlike u odnosu na original. Barem ovaj koji su meni poslali. Jos uvek ga koristi devojka i ona ne vidi razliku u odnosu na moj note 5.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari