bojilica
Slavan
- Učlanjen(a)
- 30.01.2015
- Poena
- 295
Isto.Nece izbacuje mi error i da "promuckam " telefon ,uradio to i opet isto,reklamiracu ko ih šiša
Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока
Isto.Nece izbacuje mi error i da "promuckam " telefon ,uradio to i opet isto,reklamiracu ko ih šiša
Restartuj fon i probaj ponovo. Drži duže ruku na senzoru i odmakni. Kod mene ipak radi.Nece izbacuje mi error i da "promuckam " telefon ,uradio to i opet isto,reklamiracu ko ih šiša
Probaj pa vidi, ko ce ga znati...![]()
![]()
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Instalirao sam Accelerometer sensor repair i odradio predloženi postupak i rotacija ekrana proradila. Hvala do neba, već sam se spremao da pakujem telefon...
E bas mi je drago, verovatno se malo "zaglupio" taj senzor... U svakom slucaju vredi uvek probati neku metodu, a ako ne radi ni jedna tek onda pakovanje uredjaja i vracanje na zamenu sa novim...
Evo pogledajte iznad citirano za rotaciju ekrana....Kako god, hvala na pomoći. Upravo se igram sa novim telefonom, zadivilo me trajanje baterije, sa prvim, fabričkim punjenjem (svakako nije bio do kraja napunjen) izdržao je skoro 10 sati sa uključenim ekranom...
Ups [emoji1]Ivanboss
Meni je ta ista maska zveknula na polupan beton i spasila telefon, a malo se ostetila kod kamere. Trenutno sam vratio Mofi, mnogo mi je dobra![]()
I meni je tako prošao test. Mada kažem, nemam problema sa senzorima... Ja uradio iz znatiželje [emoji16]Restartuj fon i probaj ponovo. Drži duže ruku na senzoru i odmakni. Kod mene ipak radi.
Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока
Kod mene je zrnasta stalno i bleda. Zadnja na video snimanju užas. Sad sam htela nešto da snimim pod veštačkim svetlom i ne valja ništa.Jel još neko primetio da je prednja kamera u video pozivima dosta zrnasta nekako? Global Beta 8.7.26.
Prva je fenomenalna. Baš dobro čuči na telefonu i osećaj u ruci je odličan. Kamera je uvučena taman koliko treba i ima mali okvir oko ekrana. Nju sam upravo stavio na telefon. Moja preporuka...Jaoo...i ja sam hteo prve dve da uzmem...kakve su?
Sad vidim da oda mofi nema taj sivi materijal skroz oko kamere, sto mi je bas smor...
EDIT: sad vidim da nije u pitanju mofi maskica...
Javi onda kakva je prva, jel mnogo debela...ja planiram da uzmem, ali drugaciju nijansu..![]()
Meni MIUI 10 (konkretno 8.7.26) deluje fluidniji od 9.5.19.Baterija i keširanje mnogo bolji na 9.5.19 u odnosu na prethodne verzije. Probao razne custom romove, probao pie, probao miui 10 i za sada mi se ova verzija pokazala najstabilnije.![]()
![]()
Najvise sam juce koristio eReader Prestigio tj. citanje knjige i to nekoliko sati, a ono u potrosnji samo 0.2% a u miui bateriji ga nema uopste haha, ocitavanje apps potrosnje ocigledno nije dobro...Pitam se ja odakle toliki SoT i tako mali cell standby drain, zaboravih da je 2g only :d
I mene zanima ovo, je l neko isprobao?http://en.miui.com/thread-3282063-1-1.html
Jel ovo konačno pronađen način da se preskoči antirollback?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari