P
Precise
Guest
Ima, opcija settings /more/wiraless display
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Tnx
Ima, opcija settings /more/wiraless display
Šta loša? Očajna. Šta oni prodaju za 400e....?Iz A2 teme.
https://youtu.be/dx8Lm0p9olk
Dobro se drzi RN5 u odnosu na A2(pri kraju, na slici sata, RN5 ima vise detalja, vide se slova).
Nokia 7 Plus losija od oba po meni, neprirodno skroz deluju slike..
Какав је тај машик? Вреди ли ичему?Ko je instalirao zadnji masik 2.3 sad je status bar drugaciji (kao ios) tj. sat je na sredini, a indikatori mob. mreza i wifi skroz levo, samo je baterija skroz desno... Evo ga fix da bude normalno kao pre:
https://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=892339&view=findpost&p=75939358
Masik (nije š, vec s) Miui custom pravi poznati ruski dev. Stanislav. Posto je Miui Pro vrlo tesko naci i placa se, opredelio sam se za Masik koji ima skoro sve sto i pomenuti i redovni su nedeljni apdejti. Dugo ga koristim, vec nekoliko meseci i radi za medalju... Odlican!Какав је тај машик? Вреди ли ичему?
Upravo tako koristim u CG telefon, na prvom sim mestu je domaća mts kartica na kojoj je zabranjen data u romingu a druga sim je CG Telenor turist kartica. Sve radi bez problema.Jedno opšte pitanje, ali pošto planiram da kupim ovaj telefon postavljam ga ovde.
Da li mogu ovaj telefon da koristim na sledeći način: kad sam van Srbije u drugi SIM slot ubacim karticu zemlje u kojoj sam, zabranim saobraćaj u roamingu sa osnovne kartice i nastavim da koristim internet sa druge kartice, tako da sve aplikacija normalno koristim, pa i one koje su povezane za broj telefona, npr. Viber?
Da li neko zna da li je LED lampica za notifikacije po prirodi bela ili je softverski ograničena na ovu "belu" boju?
Da li ima još nekoga ko je poput mene prešao sa Note 4 global na Note 5? Čini mi se da je zvučnik glasniji ili je bar softverski (opet) tako podešeno, ali kada sam kući jačina tona mi je uvek na minimum i čini mi se da je na Note 5 osetno glasnije. Isti ton, ista aplikacija, sve isto.
I konačno, otključavanje bootloadera znači gubitak garancije da? I da li je moguće bez toga preći sa 9.5.19 (global stable) na global dev koji je čini mi se na MIUI 10 (bar je tako na Note 4 bilo).
Bela je, ne moze da se promeni boja.
Da, po pravilu, gubi se garancija ukoliko se otključa bootloader, ali uvek može da se zaključa bootloader vrlo lako.
Sto se tiče MIUI-a 10 imaš na 3123(tapatalk) strani jednostavno uputstvo za prelazak sa 9 na MIUI 10.
Ja do sad nisam imao problema sa senzorima, možda je malo preosetljiv žiroskop kad okrenem fs na yt, ali ništa strašno, i iz znatiželje uradim test proxymiti senzora, kad prijavi mi grešku, a nikakve probleme nisam imao do sada. Zbun? [emoji848]Probaj prvo da kalibrišeš senzor - Setings - About phone - Kernel version (tapni 6 puta) - 28 Gyroscope
Kod mene ne može. Jel može neko da mi kaže koja aplikacija je za ovaj senzor. Čini mi se da se pisalo nešto. Ne mogu da nađem.Probaj prvo da kalibrišeš senzor - Setings - About phone - Kernel version (tapni 6 puta) - 28 Gyroscope
Optički mi ne treba. Jel znaš koji su točno u RN5, Omnivision ili nešto drugo?Bolja je kamera, samo sto nema opticki zum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari