Evo malocas sam bio u MTSu, proverili podesavanja i sve je OK. Rece momak da su imali isti problem sa Lenovo telefonom, da njegov antivirus nije dozvoljavao slanje mms-a i nisu uspeli da ga rese. Isto se desava sa nekim Blu i Prestigio modelima.
Evo malocas sam bio u MTSu, proverili podesavanja i sve je OK. Rece momak da su imali isti problem sa Lenovo telefonom, da njegov antivirus nije dozvoljavao slanje mms-a i nisu uspeli da ga rese. Isto se desava sa nekim Blu i Prestigio modelima.
Pa da, ja nisam neki hardcore user, treba mi veliki ekran, stalna internet veza, za surf, citanje nekih dokumenata (pretpostavljam da pdf, word, power point moze da se prikazuje?), razgovori i tako to najosnovnije bukvalno, i da sve to radi bez bug-ova i lagova i zapucavanja. I, kakva je baterija posle dva meseca? Kamera mi nije posebno bitna, ali zvuci odlicno to sto si napisao.
Sto se tice pucanja veze, krcanja itd., to imam povremeno i sa ovim telefonom i svakim prethodnim, jednostavno, nase mreze... Mene je neki drugar istripovao, kao cuo je da posto valjda ne radi 2g ni 3g na 850 MHz, da se u periferijama grada i u ruralnim naseljima potpuno izgubi mreza. Sto moze biti problem recimo kod putovanja, pa me je to malo uplasilo.
E da, posto, kao sto rekoh nisam hardcore, ne znam nista oko rutovanja, sem da se gubi garancija, kazi mi kako stoji sa update-om? Vidim da moze na 4.4 da ide, ali da li je to OTA ili mora neki poseban postupak i da li se na taj nacin gubi garancija? Verovatno malo blesava pitanja, al sta cu.
![]()
Sjajno. Definitivno mi se cini kao odlican telefon, da nudi mozda i vise za svoju cenu. Mislim da cu da pazarim u skorije vreme.Pogotovo mi je sad favorit zbog baterije, koja je ocigledno vrlo dobra. I jos nesto, jel regularno preko Google play-a skidate aplikacije ili ima nesto drugo? Opet, negde sam procitao da valjda nema Google play, nisam siguran..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari