Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note (4G)

Pozdrav svima na temi...
Nisam našao da neko ovde ima Xiaomi Redmi Note 4G Dual Sim ali onaj sa Snapdragon 410 na 1,2GHz, sa 2GB rama i 16GB memorije... Planiram ga kupiti na to2c.com... Cijena 158 dolara...
Ženi crkao galaxy s3 pa mi se ovo učini solidna zamjena...

https://www.fastcardtech.com/XIAOMI-Red-Rice-Note-2RAM-android-phone.html#product_tabs_description_tabbed

4G i, koliko sam video po komentarima, trebalo bi da ima dual SIM. A i da nema, cena je super...8GB nije problem, može se proširiti.

Poslednja izmena:
Apetiti su se povećali :D , vjerovatno ću naručiti XIAOMI Redmi Note 2

Da li za nase trziste postoji neki specijalni Note model ili su samo domaci trgovci nepismeni? U Gigatronu stoji Note 3G koji nije Dual SIM a u Tehnomaniji Quad-core MT6592 (isto nije Dual SIM).

Naši uvoznici su retardirani, verovatno. Gro telefona koji se kod nas prodaju zvanično nemaju dual SIM...telefoni koje prodaju mobilni provajderi nemaju dual SIM...
Juče svratio do MTS-a da pogledam ponudu, kažem im da bih da uzmem jednu jeftiniju tarifu za priču i jednu internet tarifu za net, pitam imate li neki dual SIM telefon, odgovor: "Ammm...nemamo?". I i kako onda misle da koristim to, da vučem 2 telefona sa sobom non-stop? ***...gde živimo...

Naši uvoznici su retardirani, verovatno. Gro telefona koji se kod nas prodaju zvanično nemaju dual SIM...telefoni koje prodaju mobilni provajderi nemaju dual SIM...
Juče svratio do MTS-a da pogledam ponudu, kažem im da bih da uzmem jednu jeftiniju tarifu za priču i jednu internet tarifu za net, pitam imate li neki dual SIM telefon, odgovor: "Ammm...nemamo?". I i kako onda misle da koristim to, da vučem 2 telefona sa sobom non-stop? ***...gde živimo...
Uvoze se telefoni koji nisu napravljeni za nase trziste. Kutija ne sadrzi adapter namenjen nasim uticnicama, nema uputstva, nema potrebnih informacija o telefoni.

Pa operateri NEĆE da prodaju-dual sim telefone.
Bio sam u VIP-u, pričao na tu temu. Imaju neki bug u mozgu da im to ne ide i prilog, tj suprotno je njihovoj poslovnoj politici ...

single sim forever.

Verovatno zato što nas "zakolju" na ceni aparata, pa još oće i da nas zaključaju na mrežu da slučajno ne odemo negde drugde.
pojma nemam.
*****izam.

Baš to. Rezon im je verovatno da sa samo jednom karticom ta kartica će SIGURNO biti njihova...a ako imaš dve, tom drugom ćeš možda pomoći konkurenciju. A što im je ponuda takva da ohrabruje korišćenje dve kartice (za priču i za net) i što je velika verovatnoća da će obe kartice biti od istog operatera, to nema veze...retardi.

Poslednja izmena:
Da li neko koristi Miui 7 na ovom telefonu ?

Kakvi su utisci u odnosu na peticu(brzina, baterija, kamera, gps, senzori, zvuk...), da li ima neke bagove?

Нема никакве багове, ради још боље и брже. Ја сам задовољан.

Ако ти се појави овај проблем са процесом о којем сам писао, решава се тако што се телефон искључи и напуни до краја.

Onda ce sedmica i kod mene :)
Imao sam taj problem sa bateijom na petici, mislio sam da je azuriranje to ispravilo(mozda sam ga i napunio iskljucenog bez znanja da je to lek).

Hvala na pomoci i brzom odgovoru.

Ja instaliram novi rom čim se pojavi, mdnsd proces i dalje pravi problem a dva trajna rešenja su hard reset ili tvik koji je meni trajno rešio problem, definitivno, sve ostalo što sam probao rešava problem privremeno, uvek se mdnsd drain vraćao posle nekoliko dana

Od jutros 7.1 , za sada stanje redovno :)
Da li mogu da izbrisem instalacioni zip fajl?
Sta donosi Lolipop, hoce ga biti zvanicno?

Poslednja izmena:
Vest od jula 2014. Davno je to rešeno, bar po tvrdnjama iz Xiaomi. Kad smo vec kod teme, misliš da Android i osX ne šalju ništa u Ameriku? Samo pogledaj šta sve Windows 10 šalje svojim gazdama.

Nazad
Vrh Dno