Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 4

Jel koristi neko ziletov magisk modul za FP? Jel trosi bateriju?

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Preporuka za neki rom koji drzi bateriju?Trenutno sam na Pixel experience pie, franco kernel, a SOT mi je 7h...

malo sam se igrao sa onom kamerom od bulkina. gomila opcija ne radi apsolutno ništa, puca ko luda ali fotografije sa pixel 3 alforitmom su vrhunske. jel neko uspeo da je osposobi da radi kako treba? skinuo sam poslednju verziju

šteta, ako uspe da je popravi def. će mi biti glavna

Ona 5.2.025 radi odlično i ne puca uopšte.

Probajte ovu kameru:
https://drive.google.com/file/d/11aIApnyTzC4MNEVaLIpY0EgjwbwUA36i/view?usp=drivesdk

Po default-u ima promenjene gamma vrednosti. Boje su super sa samsung senzorom.

Podešavanja koja koristim(bez denoise, za više detalja):

U glavnom meniju:
NoZSL HDR+ underexposure multiplier: 0%

Main camera:
HDR+ multiplier back: 100%

Ugasiti manual fixed black level i Tunning master switch [emoji4]

Ovde imate Magisk modul za stock kameru sa Mi A2, portovanu za mido. Podržava manual mod:

https://drive.google.com/file/d/1o5bk0GG-u28xP_VQ3rbg7_bLliHNJPN0/view?usp=drivesdk

Poslednja izmena:
Dobra kamera vlado. Probaću je narednih dana.

Evo baterije, klasik korišćenje, 70% je 4G, LOS 15.1 i Žiletov zadnji custom Franco.

ccff1d4aaf656ee85b1677c7edf125c5.jpg

Poslednja izmena:
izasla nova od bulkina. izgleda da je sredio pucanje. bar meni jos uvek nije pukla https://drive.google.com/file/d/1LrY7r409asWiBmeGg1awNdoKgk7yKtvs/view?usp=drivesdk

od ovoga vec stvarno mislim da ne moze bolje. sve je fenomenalno: ostrina, boje, dinamika

presao sam btw na aex pie koji radi super fluidno. ima par malih bagica tipa proximity senzor ali nista strasno. na fp delay sam vec navikao, a i podesio sam face recognition koji radi dobro. stock kernel

Da, videh na telegram grupi da je izbacio novi build. Podešavanja ideš kao za kameru v5?

ne. koliko sam ja primetio (a probao sam sve) podesavanja za fotografije nista ne rade. samo mi je base model pixel 3 xl na oba senzora i uvek mi je upaljen hdr+ extended. na prednjoj kameri pravi veliki sum pri slabijem osvetljenju ali po danu mi odgovara. ionako zadnju kameru koristim u 99% slucajeva. 95% mi je kvalitet jpega (besmisleno mi je da drzim 100%), superhigh, 36 frames, ali to def nista ne radi. svakako ovako kako je on namestio je sjajno. na ovim starim sam drzao malo duzu ekspoziciju pa mi slike cesto nisu bile ostre, ovde kao da postoji stabilizacija. slike su takodje svetlije i boje su onako "punchy". stvarno ubija kako radi

Poslednja izmena:
Opasna je. Svaka mu čast. Mislim da malko više ubija procesor [emoji16]

presao sam btw na aex pie koji radi super fluidno. ima par malih bagica tipa proximity senzor ali nista strasno. na fp delay sam vec navikao, a i podesio sam face recognition koji radi dobro. stock kernel

Ja sam na aex pie vec 2 meseca... Fp delay postoji na poslednjem build-u, u prethodnom je bio ubacen fix, al kazu da trosi bateriju, no nebitno, ja sam ubacio ziletov magisk modul, i sad otkljucava bas brzo...

ja ga jos nisam ni rutovao:D private dns je zakon. svakako cu probati u nekom trenutku. jel' i tebi malo baguje proximity senzor? na kom si kernelu?

Jel vam radi mi a2 camera sa magiska?...meni nikako..havoc pie rom

Stock AEX Pie ima boost na 2GHz pri bržem/dužem skrolovanju.

Vrh Dno