Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 4

Super radi kod mene, OmniRom Oreo. Sviđa mi se što ima saturation. Portrait besprekoran i na prednjoj i na zadnjoj. Jedino što ne radi je slowmotion video rec, ne znam što je to toliki problem, samo zbog toga držim neku motorola cameru na kojoj to radi iako je custom rom.
Koja podešavanja koristiš? Ja neka koja je Žile postavio pre nekog vremena.

hvala za cam. skidam pa ću ponovo da uradim neke testove:)

Realno, boje se srede na svakoj verziji uz black level settings... Ja sam za sony senzor nasao idealne vrednosti

Radi kod mene, ne znam zašto kod tebe neće. Što se tiče boja, izgleda da je do podešavanja saturacije boja.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Evo jednog kernela za Fortnite :D

eXtreme Kernel first release for mido by @Alekdev! [30/09/18]

General Info
-Based on LOS Kernel Source
-Upstreamed to Latest Linux Version (3.18.123)
-Updated Wi-Fi driver to LA.UM.6.6.r1-09600-89xx.0
-Compactible with Custom Roms (Treble/NonTreble Oreo and Pie)
-Compiled with Google Toolchain
-Auto Detect zip Treble and Not treble

CPU
-CPU OC to 2.767 Mhz
-CPU Underclock to 373 Mhz
-Undervolt by -75 mV
-Undervolt some regulators for better battery life

GPU
-GPU OC to 1100 Mhz
-Optimized the Msm-adreno-tz
-DevFreq Optimizations

Audio
-Optimized Audio Codec (Better audio quality,Louder,Clean,Safe)
-Slimbus OC
-Audio processor: Overclock to 12.228MHz!
-Sound Control

evo da podelim svoja podesavanja ako nekog zanima. MIUI i oba samsung senzora. Ipak je po meni dosta bolje ovo sto vec drzim nekih 2 meseca i vise volim da imam i sum nego da mi slike budu isprane. Prezadovoljan sam svakako i lako sam preboleo nexus 5x:) Dobra je rn4x_08 u defaultu, al ovo mi je ipak bolje

Kamera GCam_5.1.018_by_SerJo87_1.6RC2_test4d_fixed_SunFix
podesavanja: HDR+ parameters: Pixel 2017 stable (8/10/10 burst), Config camera HDR+: Pixel 2017 Zsl Hdr+, NonZSL HRD+ Auto-exposure mode: Time 1/2 max (ovo moze i da se smanji ako vas mrzi da cekate okidanje kod nocnih fotki), Minimal HDR+ smoothing: off, Back camera: Nexus 5 (sve ostalo pogaseno), Front: Nexus 5 (sve ostalo pogaseno), Advanced setting HDR+: tu mi je samo underexposure multiplier na 75%, ostalo 100% i 50Hz, Hexagon DSP off. I to je u principu to

Testirao sam bas gomilu varijanti i pixel peekovao na kompu i ova su mi podesavanja def najbolja sto se tice suma i detalja. Koristim je gotovo uvek u HDR+ enhanced modu sa upaljenim blicem. Verovatno da moze jos malo da se tweakuje al iskreno i ne treba mi bolje od ovog. Mislim da je ovo maksimum iz ove kamere

Ajde ako ti nije prob zakači screenove svih podešavanja ili okači na nekom drajvu [emoji4]

to ti je to nema potrebe :) sve je ugaseno u onim finim podesavanjima za front i back cameru

Dobra su ti ova podešavanja :)

Evo jednog kernela za Fortnite :D

eXtreme Kernel first release for mido by @Alekdev! [30/09/18]

General Info
-Based on LOS Kernel Source
-Upstreamed to Latest Linux Version (3.18.123)
-Updated Wi-Fi driver to LA.UM.6.6.r1-09600-89xx.0
-Compactible with Custom Roms (Treble/NonTreble Oreo and Pie)
-Compiled with Google Toolchain
-Auto Detect zip Treble and Not treble

CPU
-CPU OC to 2.767 Mhz
-CPU Underclock to 373 Mhz
-Undervolt by -75 mV
-Undervolt some regulators for better battery life

GPU
-GPU OC to 1100 Mhz
-Optimized the Msm-adreno-tz
-DevFreq Optimizations

Audio
-Optimized Audio Codec (Better audio quality,Louder,Clean,Safe)
-Slimbus OC
-Audio processor: Overclock to 12.228MHz!
-Sound Control

Ma idi bre, overclock-ovao lik i audio processor. :D Da nema thermal driver, spržio bi uređaj.

Jel ima taj fortnite za android?...probao bih to čudo? [emoji959]

Imaš na 4pda nešto više o tome. Juče sam letimično pogledao i kako mi se čini još uvek više problema no gejminga [emoji4] .

Dobar dan ljudi,e vako u oca mob ispao u vodu, radi se o note 4 SD. Sad ima problem kad se mobitel zakljuca bilo od sebe bilo na tipku,nece ekran da upali prilikom pokusaja da se otkljuca,tipke svijetle,npr zovem ga mob zvoni i sve ali ekran mrtav do ponovnog gasenja i paljenja uredaja i opet sve radi normala do stanja mirovanja. Sta cinit jeli u pitanju display ili nesto drugo? Radeno rr na tvornicke.

Pre koliko je upao u vodu? Kako si ga osusio? Je l' si probao da ga stavis u posudu sa pirincom preko noci, da izvuce vlagu?

Mozda noobovsko pitanje ali odlucim juce da flesujem fastboot 8.9.20 miui 10. Resim da flesujem recovery, medjutim ne moze. Pokusao preko cmda i da mi finished poruku ali uvek bootuje u fabricki recovery. Takodje probao i preko nekog xiaomi toola i da mi twrp splash screen na 2 sekunde ali odmah rebootuje telefon. Da li propustam neki korak ili ovaj miui 10 8.9.20 odbija saradnju sa custom recoverijima.

Igraj pubg onda :D
Mozda noobovsko pitanje ali odlucim juce da flesujem fastboot 8.9.20 miui 10. Resim da flesujem recovery, medjutim ne moze. Pokusao preko cmda i da mi finished poruku ali uvek bootuje u fabricki recovery. Takodje probao i preko nekog xiaomi toola i da mi twrp splash screen na 2 sekunde ali odmah rebootuje telefon. Da li propustam neki korak ili ovaj miui 10 8.9.20 odbija saradnju sa custom recoverijima.

fastboot flash recovery recovery.img

Koji twrp recovery koristiš? Možda onaj sa twrp sajta podržava MIUI.

Kad flešuješ, mora lazyflasher ili root da bi boot-ovao MIUI.

Dobar dan ljudi,e vako u oca mob ispao u vodu, radi se o note 4 SD. Sad ima problem kad se mobitel zakljuca bilo od sebe bilo na tipku,nece ekran da upali prilikom pokusaja da se otkljuca,tipke svijetle,npr zovem ga mob zvoni i sve ali ekran mrtav do ponovnog gasenja i paljenja uredaja i opet sve radi normala do stanja mirovanja. Sta cinit jeli u pitanju display ili nesto drugo? Radeno rr na tvornicke.
Ekran je problem, ima vlage unutra.
Ja bi to rasklopio i osušio sve zasebno.

Mobitel je upao prije 4-5dana,problem je sto su starci bili na selu pa nisu imali nekog izbora nego u peskir i kod peci,s tim da je otac svako malo palio ga. Nista biti ce onda youtube i rasklapati ga.

Samo gledaj kocanski da bude, original, iz Makedonije...on najbolje upija vodu...
Salu na stranu, ne ukljucuj vise telefon, rasklopi ga i ocisti plocu sa 97% alkoholom...
Obrati paznju i na konektor lcd-a.

Hoces da ga vratis u fabricko stanje pa ides preko fastboot?

Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk

Jel može onaj zadnji žiletov kernel na los 14?

Jel neko apdejtovao ovaj novi 9.6.3 osim mene? :)

Desetke jos nema na vidiku?

Vrh Dno