Na custom ne trazi.Kako na redmi note 4 ukloniti mi account?Dete mi se registrovalo preko maila koji je sam napravio,pa nezna lozinku.Da li na custom romovima trazi mi account?
Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока
Kako na redmi note 4 ukloniti mi account?Dete mi se registrovalo preko maila koji je sam napravio,pa nezna lozinku.Da li na custom romovima trazi mi account?
Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока
Ako je uredjaj registrovan na taj mi acc..moras da posaljes zahtev da ti resetuju sifru..moguce je da ce ti traziti imei brojeve i fiskalni racun.. Itd..itd..ja bezuspesno pokusavam vec mesec dana drugaru da povratim fon..nemu nije ni bootloader odkljucan..ne moze custom rom..
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
@r!sc! Hvala
Evo rešenja. Samo smanji na 0%
Da i camera2api enabled u build.prop-u.Ne znam zašto ja ne mogu da pokrenem te druge kamere. Da li možda mora fon da bude rutovan?
Meni odjednom na OmniRom oreo prestao da radi gps, ni device only ni high accuracy, uopšte ne može da fixira lokaciju, nijedna aplikacija. Poslednji put sam probao pre 20 dana i radilo je, kao i uvek do sada na svakom romu. Ništa nije menjano u međuvremenu. Jel' ima neki lek tipa rest samo gpsa ili slično, ili mora ceo rom?
Zato što se sada čeka u stotinama sati. 360, 720 ili 1440. Još nisam video 72
Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk
Super radi kod mene, OmniRom Oreo. Sviđa mi se što ima saturation. Portrait besprekoran i na prednjoj i na zadnjoj. Jedino što ne radi je slowmotion video rec, ne znam što je to toliki problem, samo zbog toga držim neku motorola cameru na kojoj to radi iako je custom rom.
Nema na cemu.Hvala za tool @nebojsa77 ..odkljucao fon
Cheers
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari