Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 4

A sto uklanajti ako znas preko kojeg maila se registrovalo onda povrati tj promeni sifru.

Sent from my Redmi 5 plus using Tapatalk

Probali smo ali bez uspeha.Ko zna dal je i taj mail u pitanju.Njemu sam uzeo drugi telefon,a taj bi ostavio sebi zbog baterije,ali bi ubacio neki custom rom,ako ne trazi i na njemu account.

Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока

Ako je uredjaj registrovan na taj mi acc..moras da posaljes zahtev da ti resetuju sifru..moguce je da ce ti traziti imei brojeve i fiskalni racun.. Itd..itd..ja bezuspesno pokusavam vec mesec dana drugaru da povratim fon..nemu nije ni bootloader odkljucan..ne moze custom rom..

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Kako na redmi note 4 ukloniti mi account?Dete mi se registrovalo preko maila koji je sam napravio,pa nezna lozinku.Da li na custom romovima trazi mi account?

Na custom ne trazi.

Je li se kome desavalo da Media proguta bateriju, dzaba force close, restart, clear data media storage-a? (miui masik x)
463fd6ab55d3c1fef8a3afd165d8f983.jpg

Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk

Desavalo mi se za Google play services. Zato sto sam bio onrmogucio lokaciju za to.

Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk

failed to mount /system (invalid argument) twrp...to se desilo posle syberia pie rome..nikako ne mogu da fleshnem los 15.1...neko rešenje?

Odradio vise puta i nista..posle čačkao u wipe delu..čekirao system..pa repair radio..pa probao da povratim..pa neam pojma sta sve..i uspeo da podignem aex..ali recimo sporo podize sistem..pica mi gplay proces..adaway...ne znam ...probacu mi flash kasnije kad stignem kuci

Kako na redmi note 4 ukloniti mi account?Dete mi se registrovalo preko maila koji je sam napravio,pa nezna lozinku.Da li na custom romovima trazi mi account?

Ako je uredjaj registrovan na taj mi acc..moras da posaljes zahtev da ti resetuju sifru..moguce je da ce ti traziti imei brojeve i fiskalni racun.. Itd..itd..ja bezuspesno pokusavam vec mesec dana drugaru da povratim fon..nemu nije ni bootloader odkljucan..ne moze custom rom..

Probajte obojica na ovaj nacin:
https://xdarom.com/mi-account-remove-tool/

Sent from my Redmi 5 plus using Tapatalk

@r!sc! Hvala :)

Evo rešenja. Samo smanji na 0%
Screenshot_Kernel_Adiutor_20180928-111938.png

Meni odjednom na OmniRom oreo prestao da radi gps, ni device only ni high accuracy, uopšte ne može da fixira lokaciju, nijedna aplikacija. Poslednji put sam probao pre 20 dana i radilo je, kao i uvek do sada na svakom romu. Ništa nije menjano u međuvremenu. Jel' ima neki lek tipa rest samo gpsa ili slično, ili mora ceo rom?

Ne znam zašto ja ne mogu da pokrenem te druge kamere. Da li možda mora fon da bude rutovan?

Meni odjednom na OmniRom oreo prestao da radi gps, ni device only ni high accuracy, uopšte ne može da fixira lokaciju, nijedna aplikacija. Poslednji put sam probao pre 20 dana i radilo je, kao i uvek do sada na svakom romu. Ništa nije menjano u međuvremenu. Jel' ima neki lek tipa rest samo gpsa ili slično, ili mora ceo rom?

Isti rom - isti problem. Nije bio nikakav update - makar ne zvanično, ne znam šta je problem.
Potpuno prestalo da radi u google maps, koja god da su podešavanja... HERE WeGo radi na high accuracy... eto makar da imaš privremeno rešenje. Javi ako saznaš problem.

Hvala za tool @nebojsa77 ..odkljucao fon
Cheers

dajte neki mirror za tu kameru. nisam uspeo da je skinem

Momci doneo mi drug Note 4 da mu osvežim rom.Trenutno je na Omni 7.1.2.Koju kombinaciju vi koristite?

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Vrh Dno