1. LOS14.1 Nougat official jedino.Nešto nisam pratio u poslednje vreme razvoj, zadovoljan sam sa AEX 4.6 nougat + redovni security patches, samo da pitam.
1.Jel' izašao neki dobar fw u poslednjih 4 meseca?
2. Vidim na xda zile postavio neki novi camera blobs za cameru za dark prikaz, ali u Oreo threadu, može li to na nougat?
3. Imam gcam gde dobro radi portrait mode, zadovoljan sam, ima li nešto provereno bolje od toga?
Nešto nisam pratio u poslednje vreme razvoj, zadovoljan sam sa AEX 4.6 nougat + redovni security patches, samo da pitam.
1.Jel' izašao neki dobar fw u poslednjih 4 meseca?
2. Vidim na xda zile postavio neki novi camera blobs za cameru za dark prikaz, ali u Oreo threadu, može li to na nougat?
3. Imam gcam gde dobro radi portrait mode, zadovoljan sam, ima li nešto provereno bolje od toga?
Samo da te pitam, napisao si " AEX 4.6 nougat + redovni security patches" je li koristiš ovaj oficijalni: https://forum.xda-developers.com/re...evelopment/rom-aospextended-rom-v3-3-t3578477, pošto je zadnji 4.6 iz novembra sa security patches od oktobra ili neki drugi?
I ja sam zadovoljan AEX 4.6 nougat, samo što je build zadnji iz novembra.
1. LOS14.1 Nougat official jedino.
2. Može https://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=75941860
3. Mislim da ne postoji bolja app.
Ja nisam radio clean flash, dirty was just fine@nagard
Hvala za pojašnjenje, probaću ovaj unofficial iz linka.
1. Mislio sam na radio firmware, ne na romkoji je best po tebi, nešto nisam zadovoljan sa ovim u zadnje vreme čujem echo svoj kad pričam
1. Ne znam, meni je svaki radio dobro. 8.3.15 je dobar i na njemu nemam taj problem.1. Mislio sam na radio firmware, ne na romkoji je best po tebi, nešto nisam zadovoljan sa ovim u zadnje vreme čujem echo svoj kad pričam
2. ti novi blobovi, jel neće da mi poremete gcam app gde mi sada portrait mode radi odlično? Znam da je to teško reći, ali procena?
Prvo podneses zahtev da otkljucas bootloader (google), pa kada otkljucas bootloader (google) rutujes telefon pa se onda javis ponovo a to ce biti za cirka 17-25 dana. A inace ne znam sta ce ti dve aplikacije za vreme kada ova na miui-ju radi savrseno.novi redmi note 4x, 32/3gb, kamera je samsungova, miui global 9.2 i stabilna 9.2.1.0. Posle sedam dana upoznavanja sa telefonom (inače mojim prvim androidom), utisci su odlični. Instalirao sam zedge (za pozadine i melodije), accuweather i today weather (za vremensku pr.), libelu, lupu, fis (skijaške vesti), i agendu pčelarstva (moj budući hobi). E sad sam pročitao da bi trebao da skinem i gcam radi poljšanja kamere, ali ne nalazim je u prodavnici?
Šta još bi trebalo da uradim kako bi osvežio i poboljšao osobine telefona sa kojim sam i ovako zadovoljan. Koje još aplikacije bi trebalo da instaliram kako bi ga "unapredio", a koje predlažete kao zanimljive i upotrebljive?
Izvinite na početničkim pitanjima.:d
Je l' je i vama ovako lineage os system na drugom mestu po potrosnji baterija? Cini mi se da pre nije bio, pa mi je cudno sad. Poslednji los sa francom
https://puu.sh/zMtap/7dd6a75919.jpg
https://puu.sh/zMtdh/27118a0a4c.jpg
Prvo podneses zahtev da otkljucas bootloader (google), pa kada otkljucas bootloader (google) rutujes telefon pa se onda javis ponovo a to ce biti za cirka 17-25 dana. A inace ne znam sta ce ti dve aplikacije za vreme kada ova na miui-ju radi savrseno.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Ne mjauči na forumuJoj bojim se da je to previše komplikovano za mene (*mjau**mjau**mjau* koristio sam nokia 230 prošle decenije).
Meni se to cini sa poslednje 3 verzije, sinoc sam instalirao plslednji pa cu da vidim. Ne prelazi mi se na stock android ako ne moram, ali ovo postaje sve gore. Mada preko noći je pao samo 1% što je ok.cini mi se da zadnji xiaomi.eu dosta jede bateriju, CPU dosta trosi, vjerujem da je zakucan na vece frekvencije konstantno
Nije problem toliko deep sleep koliko veliko trosenje baterije dok je ekran uključen. Juče sam imao oko 5ipo sati SOT-a, android system zakucan u vrhu potrosnje sa CPU total preko 7-8 sati i jos 15ak posto baterije bilo ostalo, juce ujutru skinut sa punjaca bio. Definitivno nesto nije okMeni se to cini sa poslednje 3 verzije, sinoc sam instalirao plslednji pa cu da vidim. Ne prelazi mi se na stock android ako ne moram, ali ovo postaje sve gore. Mada preko noći je pao samo 1% što je ok.
Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk
Ja sam imao LOS sa franko kernelom, sve je bilo top, al se vratih na MIUI nedostajala mi je ova malo fluidnija animacija i generalno smooth rad koji ima MIUIMalopre sam cekao u domu u zdavlja, sa 39% na 11 za manje od 2h, samo fb, twitter I tapatalk
Razmisljam da li da stavim Los ili RR?
Sent from my AGS-W09 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari