Znaci, minus jedan za trenutni MIUI!
Evo moze vec da se proba LOS 15.1 (treble)... https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3690465Jel probao neko rom?
Brži update verzije androida bez menjanja vendor particije i kernela. Sada bi teoretski mogao slobodno da flešuješ pure AOSP bez modifikovanja.Moze li neko na srpskom da objasni sta je treble kakve koristi od toga?
To je vrv mtk verzija, al posto je za caleta, onda je dobroh1Jack3r[emoji769 je napisao(la):;5402169]Drustvo, kum hoce da uzme Redmi Note 4X 64/4 gb za caleta. Odgovara mu jer ce koristiti 2 kartice a treba mu dosta interne memorije. Kakav je taj model? Jel isto idu 2 tipa ekrana i 2 tipa kamere u njega kao u 32/3 verziju?
Custom kernel za sada nikako.
Novi TWRP, pa ROM, pa modifikovan Magisk. Custom kernel za sada nikako.
Samo pored full wipe štiklirajte i vendor. Ne treba format.
Kako te služi rom?Izbacili su update za AEX 5.2.
Verovatno je do Magiska. Trebalo bi da radi SuperSU, mada nisam ga odavno koristio.A jel moze umesto Magiska normalno SuperSU zip da se flesne kao do sad ili root moze samo pomocu modifikovanog Magiska? Jer cini mi se ja dev napisao AKO se rootuje pomocu Magiska mora taj modifikovani, nije pomenuo da ne moze SuperSU...
I meni se desava da upali ekran bez potrebe na 9.2.2.0
Poslano sa mog Redmi Note 4 koristeći Tapatalk
Kod mene ne otkljuca na otisak nego samo upali ekran. Pre azuriranja je radilo ok
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Dnevno izdanje.. nisam skuzio za gore, nemam problema sa FP nego mi zna nekad upalit ekran (bzvz me obraduje pomislim da mi neka fufa pise a ono nist)..
Poslano sa mog Redmi Note 4 koristeći Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari