prvo se prijavi za odkljucavanje bootloadera http://en.miui.com/unlock/.. to traje nekih 72h..posle toga idemo daljeKoji da uzmem od ovih,ne znam koji ima nougat.Moram da napomenem da nisam nista petljao na telefonu,fabricki je,MTK verzija,DEV rom,MIUI 9.8.2.1.
Oduvek sam imao oko ~14h sot sa wifi only koriscenjem i u gornjem postu setovanjem, ali fora je u tome sto je sad sve to sa jos vecom i vidljivom brzinom, boljim perfomansama i boljom fluidnoscu, zahvaljujuci odlicnom frankovom kernelu...Ovo je odlicno 🙂
Poslano sa mog Redmi Note 4 koristeći Tapatalk
Za sada nisam naisao ni na jedan bag u omni oreo romu (iako koristim xposed framework beta) bar u svemu onome sto ja koristim, sve je stabilno i apsolutno bez greski...Ozbiljno razmisljam da predjem na custom rom + franco kernel.. Samo me muci hocu da radi sve a ne da mi malo malo bagira i slicno..
Ja to isto uradio, stavio los plus franco i vratio se na miui, ne vidim nista tamo sto nema miui, ni bolja baterija ni veca brzina, ne razumem sto se svi pale na tog Franca 😀Ozbiljno razmisljam da predjem na custom rom + franco kernel.. Samo me muci hocu da radi sve a ne da mi malo malo bagira i slicno..
Kako da ga instaliram a da ne izgubim root? Jel moze preko flashfire?Noćas izašao miui 9.2.2
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Vala bašInstalirao. Ništa bitno
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
[emoji847][emoji847][emoji847]Slažem se sa vama. Napravio sam LOS repository na GitHub-u, vendor, device tree, kernel. Vratio sam stare LED drivere, dodao noise cancellation fix itd. Ubaciću lib fajlove za fix tamnog videa.
Ali džabe sve, nemam jaku mašinu za kompajliranje 😀
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari