prvo se prijavi za odkljucavanje bootloadera http://en.miui.com/unlock/.. to traje nekih 72h..posle toga idemo daljeKoji da uzmem od ovih,ne znam koji ima nougat.Moram da napomenem da nisam nista petljao na telefonu,fabricki je,MTK verzija,DEV rom,MIUI 9.8.2.1.
Oduvek sam imao oko ~14h sot sa wifi only koriscenjem i u gornjem postu setovanjem, ali fora je u tome sto je sad sve to sa jos vecom i vidljivom brzinom, boljim perfomansama i boljom fluidnoscu, zahvaljujuci odlicnom frankovom kernelu...Ovo je odlicno
Poslano sa mog Redmi Note 4 koristeći Tapatalk
Za sada nisam naisao ni na jedan bag u omni oreo romu (iako koristim xposed framework beta) bar u svemu onome sto ja koristim, sve je stabilno i apsolutno bez greski...Ozbiljno razmisljam da predjem na custom rom + franco kernel.. Samo me muci hocu da radi sve a ne da mi malo malo bagira i slicno..
Ja to isto uradio, stavio los plus franco i vratio se na miui, ne vidim nista tamo sto nema miui, ni bolja baterija ni veca brzina, ne razumem sto se svi pale na tog FrancaOzbiljno razmisljam da predjem na custom rom + franco kernel.. Samo me muci hocu da radi sve a ne da mi malo malo bagira i slicno..
Kako da ga instaliram a da ne izgubim root? Jel moze preko flashfire?Noćas izašao miui 9.2.2
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Vala bašInstalirao. Ništa bitno
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
[emoji847][emoji847][emoji847]Slažem se sa vama. Napravio sam LOS repository na GitHub-u, vendor, device tree, kernel. Vratio sam stare LED drivere, dodao noise cancellation fix itd. Ubaciću lib fajlove za fix tamnog videa.
Ali džabe sve, nemam jaku mašinu za kompajliranje![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari