Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 4

Lepo izgleda to... Slagalo bi se crvenim Mi A1[emoji39]
Uzgred, zadnji build LOS 14.1 klizi savršeno.

Poslednja izmena:
Polako doci ce i Oreo na red, dok se malo sluzbeni MIUI isfura, nego kako snimate u 30 ili 60 slicica? U 60 slicica bude tamno u nocnim satima..

Poslano sa mog Redmi Note 4 koristeći Tapatalk

To kad stavis 60 frejmova, on zapravo snima u 30

Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk

Čačkao sam nešto telefon i sada ne mogu da se konektujem preko wifi nikako. Da li možete da mi napišete koja su to osnovna podešavanja (fabrička za wifi) pošto je tad radio. Konektujem se na mts ruter. Telefon xiomi redminote 4. hvala

Sto se kamere i podesavanja tice, instaliraj ovu verziju i stavi ove postavke, i ne bi trebalo da bude problema.
Je l' samo instaliram i ova podešavanja ili ima još nešto dodatno, pošto mi radi fotkanje, a kada prebacim na snimanje pise "Can't connect to the camera"?

Više puta je pisano, ako neće da radi probaj sa clear data/clear cache, pa brisanjem aplikacije. Probaj ovo nekoliko puta da uradiš, trebalo bi da proradi.

Super! Sutra ce franco da izbaci i za oreo kernel pa cemo da probamo... Nazalost nece raditi kernel za miui.

Sent from my Redmi Note 4x

Poslednja izmena:
Jel su sredili kameru na kuvanim romovima? Konkretno mislim na snimak? :)

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Ja sam ga pustio. Radi odlično, bolje no stock, sem sporadičnih problema sa DT2W i LED.

3.18.31

E sad mozda vrijedi preci sa xiaomi eu na los ipak je to franco :) koristio sam ga na nexus 5/5x uvijek je bio bez greske

Uvek bez greške? Ja ga pamtim kao neko ko je odličan kernel upropastio iz verzije u verziju, gomila novih verzija sve gorih. Zaboravih koji telefon beše.

Ubacih ga. Druga priča u odnosu na stock. Drugi telefon. RAM menadžment je podigao na viši nivo. Aplikacije se brže pokreću i ceo sistem je živahniji. Da li je čačkao nešto dublje i setovao cpu i gpu na više vrednosti ne znam... to će Žile verovatno pogledati kad ga proba :). Baterija drži odlično, ali pravi test će biti sutra kad celog dana bude aktivan mob net.

Uvek bez greške? Ja ga pamtim kao neko ko je odličan kernel upropastio iz verzije u verziju, gomila novih verzija sve gorih. Zaboravih koji telefon beše.
Uglavno kog god telefona da se uhvati, njegov kernel je najbolji uz elemental x...

Više puta je pisano, ako neće da radi probaj sa clear data/clear cache, pa brisanjem aplikacije. Probaj ovo nekoliko puta da uradiš, trebalo bi da proradi.

Pokusao sam bas danas vise puta, instalacija pa brisanje (cash/data), opet isto, radi fotkanje ok, ali kada prebacim na snimanje ista greska "Can't connect to the camera".

Meni je samo pomoglo reinstaliranje roma.

Probao franco na los 14.1, i android os i android system su mi awake nekih 40ak min na 7 sati koriscenja. Deluje mi kao i da losije kesira, telefon ima 500+ mb free.

Nekako sam je iscimao pa je proradila, sada je fora kada odaberem model npr. Nexus 5x, pa onda idem na Config camera HDR tu zabaguje, jedino radi na Auto postavci :)

Drugari, veliki pozdrav svima!
Od skoro vlasnik Xiaomi Redmi Note 4, Snapdragon 625, Global verzija, 32G.
Zanima me kako da vidim koju kameru imam( koji proizvodjac), posto trpaju razlicite module?
Unapred zahvalan ako neko ima dobru volju da pomogne.
Inace, zadovoljan ovom spravom. Za ono koliko kosta, iznad svih ocekivanja. Posebno velika autonomija. Skoro nestvarno sta sve i koliko dugo moze da izdrzi ova baterija sa Snapdragonom u kombinaciji.

Poslednja izmena:
Ides ovim redoslijedom
-postavke
-o telefonu
-verzija jegre(nekoliko puta tapkati dok ti ne otvori novi zaslon)
-izaberes "version information"

Tamo ce ti pisati o senzorima i zaslonu.

Poslano sa mog Redmi Note 4 koristeći Tapatalk

Frankov kernel za Oreo flesovan! Auuuu odlicno radi, brzo i fluidno, default podesavanja.... fantasticno za prvi release, nema sta! Kao da drugi rom koristim (jer nisam bas bio zadovoljan sa Oreom) ;)

Poslednja izmena:
Juce flesovao los 14.1 i francov kernel, ali ne vidim cemu toliko odusevljenje sa tim kernelom, pre toga sam bio na xiaomi.eu romu i verovatno se opet vracam, nista bolje ovo ne radi od toga...

Franco. Shut up and take my money fazon.

Cardinal 8.1 Rom.

Juce flesovao los 14.1 i francov kernel, ali ne vidim cemu toliko odusevljenje sa tim kernelom, pre toga sam bio na xiaomi.eu romu i verovatno se opet vracam, nista bolje ovo ne radi od toga...

Veruj mi primeti se poboljsanje, makar kod mene na Omni 8.1 Imas moj post od skoro pa vidi kako i nisam nesto bio zadovoljan sa Oreom...

Ok uglavnom Oreo nije jos ispeglan za nas telefon,ali i na xda odusevljenje sa tim Francom i pljuje po miui, ali neopravdano po meni, bar sto se tice najnovijeg xiaomi.eu roma...

Ok uglavnom Oreo nije jos ispeglan za nas telefon,ali i na xda odusevljenje sa tim Francom i pljuje po miui, ali neopravdano po meni, bar sto se tice najnovijeg xiaomi.eu roma...

Ja sam godinama unazad koristio uglavnom miui i veliki sam fan doticnog UI-ja... Stvarno franco bespotrebno omalovazava i pljuje po istom, slazem se...

Ostavicu jos par dana los i ovog prehvaljenog franca pa javljam utiske ponovo...

Vrh Dno