Je l' samo instaliram i ova podešavanja ili ima još nešto dodatno, pošto mi radi fotkanje, a kada prebacim na snimanje pise "Can't connect to the camera"?Sto se kamere i podesavanja tice, instaliraj ovu verziju i stavi ove postavke, i ne bi trebalo da bude problema.
Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk
Je l' probao neko? 3.18.31 ili 3.18.93?
Uglavno kog god telefona da se uhvati, njegov kernel je najbolji uz elemental x...Uvek bez greške? Ja ga pamtim kao neko ko je odličan kernel upropastio iz verzije u verziju, gomila novih verzija sve gorih. Zaboravih koji telefon beše.
Više puta je pisano, ako neće da radi probaj sa clear data/clear cache, pa brisanjem aplikacije. Probaj ovo nekoliko puta da uradiš, trebalo bi da proradi.
Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk
Probaj onda neku drugu verziju. Ovu na primer:Pokusao sam bas danas vise puta, instalacija pa brisanje (cash/data), opet isto, radi fotkanje ok, ali kada prebacim na snimanje ista greska "Can't connect to the camera".
Veruj mi primeti se poboljsanje, makar kod mene na Omni 8.1 Imas moj post od skoro pa vidi kako i nisam nesto bio zadovoljan sa Oreom...Juce flesovao los 14.1 i francov kernel, ali ne vidim cemu toliko odusevljenje sa tim kernelom, pre toga sam bio na xiaomi.eu romu i verovatno se opet vracam, nista bolje ovo ne radi od toga...
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Ja sam godinama unazad koristio uglavnom miui i veliki sam fan doticnog UI-ja... Stvarno franco bespotrebno omalovazava i pljuje po istom, slazem se...Ok uglavnom Oreo nije jos ispeglan za nas telefon,ali i na xda odusevljenje sa tim Francom i pljuje po miui, ali neopravdano po meni, bar sto se tice najnovijeg xiaomi.eu roma...
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari