Bobajakuda
Slavan
- Učlanjen(a)
- 15.09.2013
- Poena
- 240
Uzmi od Kidenceta. Njegova garancija ti je10x vrednija nego od tih "prodavnica".
Kod mene nece ni posle tog postupka.
Xiaomi.eu rom ako to ima neke veze.
Ja koliko znam ovi ozbiljniji sa KP u 90% imaju prodavnicu i pisanu garanciju [emoji41]Upadam
Da li neko zna da li negde u Nisu ima prodavnica koja prodaje 4x sa garancijom? Moze i Cuprija, ali ne verujem da ima. Uzimam za nekog a ne zeli KP ili slicne stvari, vec prodavnica i pisana garancija (cak i ona slj garancija od 6 meseci). Hvala
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Zadnji LOS14.1 weekly ima dosta izmena, lepo radi.
LOS14.1 (7.1.2) vs Omni Oreo (8.1.0), system usage:
![]()
![]()
Sto se kamere i podesavanja tice, instaliraj ovu verziju i stavi ove postavke, i ne bi trebalo da bude problema.Ova MGC_5.1.018_FinalMOD_All_Inc.apk
Drži Auto HDR+
Ako koristiš Slow shutter, prebaci na HDR+
Pogledajte prilog 245572
Samo sada fali beauty mod za prednju kameru ruzan sam ka pas..
Zadnji LOS14.1 weekly ima dosta izmena, lepo radi.
LOS14.1 (7.1.2) vs Omni Oreo (8.1.0), system usage:
![]()
![]()
Evo i ja pre par dana presao na Omni 8.1, sta znam, nisam nesto bas preterano odusevljen Oreom iako imam 14h+ SoT u proseku (kao i na Nugat) probao sam i Nitrogen OS i Crdroid, ali ispade ovaj Omni po meni dosta dobar tj. daily driver. Ma Mokee (7.1.2) je fluidniji i brzi od svakog ovog novog orea, tako mi se cini....ali ajde vreme je za malo promene. Zile bio si u pravu jos onomad, oreo kao da je neki amater pravio tj. sminkao, vrlo lose sve odradjeno (nista mi se ne svidja ovaj oreo skin)...Je l ti se desi da nekad na los14.1 zalaguje na kratko neki put u random situaciji, je l koristis stock kernel? Kakve su razlike u odnosu na omni 8.1, od 8.1 sam na pola sata probao cardinal aosp i nije mi bas nesto sjajno radio, je l ima nekih podesavanja, mozda i nisam sacekao dovoljno da se stabilizuje sve. Takodje u vezi ovih kamera sto stalno pisete nista ne mogu da pohvatam, je l ima neke najbolje verzije i da ne kresuje, oba su samsung senzora kod mene.
Je l ti se desi da nekad na los14.1 zalaguje na kratko neki put u random situaciji, je l koristis stock kernel? Kakve su razlike u odnosu na omni 8.1, od 8.1 sam na pola sata probao cardinal aosp i nije mi bas nesto sjajno radio, je l ima nekih podesavanja, mozda i nisam sacekao dovoljno da se stabilizuje sve. Takodje u vezi ovih kamera sto stalno pisete nista ne mogu da pohvatam, je l ima neke najbolje verzije i da ne kresuje, oba su samsung senzora kod mene.
Evo i ja pre par dana presao na Omni 8.1, sta znam, nisam nesto bas preterano odusevljen Oreom iako imam 14h+ SoT u proseku (kao i na Nugat) probao sam i Nitrogen OS i Crdroid, ali ispade ovaj Omni po meni dosta dobar tj. daily driver. Ma Mokee (7.1.2) je fluidniji i brzi od svakog ovog novog orea, tako mi se cini....ali ajde vreme je za malo promene. Zile bio si u pravu jos onomad, oreo kao da je neki amater pravio tj. sminkao, vrlo lose sve odradjeno (nista mi se ne svidja ovaj oreo skin)...
Kod mene je sve ok. Vratiće stare led drajvere.LED ne rade dobro na zadnjem LOS buildu... Totalni haos... Ubačen novi driver, šareno radi, nekom ok, negde zeki.
Ni ja nisam bio oduševljen. Imaš romove sa sređenim UI, sa dark temama (AEX, NitrogenOS, PixelExperience, LiquidRemix, AOSCP) i liče na nešto.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari