Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 4

@djokosrb: Prva stavka u settings je About phone,a prva stavka tu je System update (i meni je nestala update aplikacija,pa su ga premestili ovde)...
Za sad mi sve radi ok sa ovim updateom... Cak mi se svidja i nova fora levo od pocetnog ekrana...

Radi sve lepo, jedino mi smeta što sada za svaki mail otvara posebnu notifikaciju umesto da napiše imate 10 mailova kao što je pre bilo...
Kako to da bude kao pre?

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Rutovan mi je telefon, nudi mi apdejt na novu verziju miuia(420MB), hoću li izgubiti rut ako ga apdejtujem?

Play Store ne nalazi update-ove ni za sta, kao da ne registruje sta je instalirano.

Kada nadjem aplikaciju u prodavnici, onda mi dozvoljava update, ali ne nalazi automatski.
Ovo sam resio na Honor 8 lite, ali sam zaboravio kako..

Stigao Mint green, prelep je [emoji4]

Rutovan mi je telefon, nudi mi apdejt na novu verziju miuia(420MB), hoću li izgubiti rut ako ga apdejtujem?

Ima fora da se apdejtuje a da se ne izgubi root. Proguglaj malo mislim da ces naci. Ja sam se zeznuo instalirah update i morao sam posle opet root i sve.

Pa isključeno ti je u podesavanjima

Ne radi ni meni auto update iako sam ga ukljucio. Kada udjem u moje aplikacije u prodavnici moram da idem na update all opciju. Pronadje update ali nece sam da ih preuzme.

Meni je pomogao restart telefona. Probaj pa vidi.

Nemoj samo da pogresno procitas pa da uradis hard reset. [emoji4]

To sam prvo probao, nije upalilo. Juče sam probao da ga otključam, opet je stigao do 99% i spominje nekih 14 sati. Što znači, danas kada stignem sa posla pašće trenutak istine...

Opet nece da prikaze viber poruku na lockscreenu samo u statusbaru na najnovijem xiaomi.eu.Najveca mana ovih kineski telefona je sto nemaju ni jednog ozbiljnog develapera vec su to sve neki indijci kinezi iz tunguzije sto veze s vezom nemaju.Changelog ovog xiaomi.eu je ocit primjer toga.

Screenshot_2018-01-26-14-42-45-663_lockscreen.jpg

Poslednja izmena:
Ne radi ni meni auto update iako sam ga ukljucio. Kada udjem u moje aplikacije u prodavnici moram da idem na update all opciju. Pronadje update ali nece sam da ih preuzme.

Kod mene uopste ne pronalazi update..

Vidim da se na nekim primercima javljaju žute fleke na displeju, da li je to samo loš displej ili je neko pregrevanje u pitanju?

Meni je sve isto ko i na Cardinalu,fluidno,lepo klizi,baterija isto kao i na ostalim custom romovima. Jedini bag za sad je da se po nekad desi da kad pritisnem back da me izbaci skroz,vrati na pocetni ekran... Inace sve ostalo extra...

Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока

Play Store ne nalazi update-ove ni za sta, kao da ne registruje sta je instalirano.

Kada nadjem aplikaciju u prodavnici, onda mi dozvoljava update, ali ne nalazi automatski.
Ovo sam resio na Honor 8 lite, ali sam zaboravio kako..

Stigao Mint green, prelep je [emoji4]

Jel se ne secas sta sam ti pisao prosli put? :)

Inace tako je uvek za nove account-e, Google radi na resenju godinama, ali...

Ili manuelno poteraj svaki update ili obrisi aplikacije te aplikacije, pa ce ti biti sve normalno.

Vidi da li je najnoviji play store i najnoviji google play servis.

Zaboravio sam sta si mi pisao :D

Brisao sam azuriranja za GP i instalirao opet, nije pomoglo, provericu veceras da li su servisi azurirani, sad je spakovan opet u kutiju, da gospodja ima bar neko unboxing iskustvo :D

Ali kutija, ludi su chajnizi :D
acd879142def31373f0b178b8a443741.jpg

Poslednja izmena:
Meni na skoro svim oreo romovima secka scroll u Play Store aplikaciji. AtomicOS se jedino izdvaja, fluidan je, ali ima neke deep sleep probleme. Na LOS14.1 je sve super.

Novi unnoficial LOS14.1 update, napokon su sve promene uvrštene. Novu omnivision libs.

Download: lineage-14.1-20180126-UNOFFICIAL-mido.zip

ChangeLog

• Rebased kernel
  • New camera blobs
  • Omnivison camera Fixes
  • Added support for Goodix touchpanel
  • Added support for new led panels including ebbg
  • New Led Drivers
  • Fixed bluetooth mac Address

Other performance improvements

Najveca mana ovih kineski telefona je sto nemaju ni jednog ozbiljnog develapera vec su to sve neki indijci kinezi iz tunguzije sto veze s vezom nemaju.

Oni ne znaju da srede noise cancellation, šta drugo očekivati od njih.

@Zile995 Jel voziš ovaj nezvanični Los 14.1 ili nešto drugo?Cardinal radi ok,ali bih se vratio na 14.1 zbog dolby atmosa.

I još nešto,drugu riknuo modem(valjda),tj samo je 2g radio.Čim bi prebacio ručno na 3g/4g mreža bi pucala i telefon ne bi video karticu.Sve živo sam pokušao da flešujem ali ništa nije pomoglo.Pošto je telefon bio pod garancijom,poslat je u Madjarsku na servis i posle mesec dana čekanja prodavac mu je poslao 32gb verziju iako je drug uzeo verziju od 16gb tako da je prošao odlično.

Sent from my LEX720 using Tapatalk

Zvanični LOS14.1. Probaću ovaj unofficial uskoro. Maintainer je napisao da će sve promene biti uvrštene ako build radi dobro.

Koji je bolji od ta 2? Tu je i aex oreo.
Aex sam probao par dana ali mi je bio bagovit,ne znam sad kakav je. A od ova dva,sta znam,Cardinal radi bez greske mada sam hteo da promenim pa sam probao ovaj LR,koji osim onog baga sam back dugmetom sve drugo ferceraa za sad ;)

Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока

Opet nece da prikaze viber poruku na lockscreenu samo u statusbaru na najnovijem xiaomi.eu.Najveca mana ovih kineski telefona je sto nemaju ni jednog ozbiljnog develapera vec su to sve neki indijci kinezi iz tunguzije sto veze s vezom nemaju.Changelog ovog xiaomi.eu je ocit primjer toga.

Pogledajte prilog 245206
Mislim da su notifikacije vezane za temu koju koristis, tj nema svaka tema notifikacije na lock screenu

Mislim da su notifikacije vezane za temu koju koristis, tj nema svaka tema notifikacije na lock screenu

Skontao sam i ja poslije stvarno ocaj ima finih tema na onom storu ali dzaba :) ,ne zna covjek sta da koristi miui ili aosp svaki ima neke prednosti i mane

Meni je miui neprikosnoven...
Kada bi koristio aosp treba da instaliras dodatne stvari koje ovde dobijes sve na dlanu.

Miui je za cistu 10ku, kakav aosp.

Ni manje ni vise nego 27.000 Note 4X u WW. Smeske :D

Na oglasima moze da se uzme za 17.700, ko je ovde lud, vise od 50% razlike..

Poslednja izmena:
U keskoj maloprodaji kosta 140$, sto je 13.300 dinara, a cena u veleprodaji sigurno nije visa od toga.

Pa nisu carina, pdv, atest(koji se placa po modelu, ne po komadu) i ostali kupcima nebitni troskovi toliki da telefon kosta duplo vise :D

Ključnu stvar si prevideo, malo u džep... Inače su marže u maloprodaji tehnike prilično male u odnosu na ono što se misli. Možda samo prvih mesec dva po ulasku na tržište, da se "pokupi kajmak". I tačno je da postoje sulude dažbine, za mnoge od njih mi i ne znamo

Moze neko da okaci link za verxiju sa prednjim HDR, i da nema pink tint :)

Sent from my Mi Max using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno