Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 4

Radnja se zove Tonke Digital Store, na Aliju, ali skinuli su link, izgleda da su rasprodali sve. Imaju sad samo Nilkinov smart cover. Ovaj sam platio 7,32€. Odlicno radi sve, sad koliko bi ga zastitilo u slucaju da ispadne, nisam siguran.

Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk

Stigao meni zlatni

Sent from my Mi Max using Tapatalk

Не знам да ли је неко приметио и објавио да је преко ОТА стабилног РОМа изашао нови update. Ако уопште неког занима. Ако јесте онда пардонирам на понављању. [emoji846]
cbb4076ac8c116ee52bcf6d1bc57ecd7.jpg
a5a6c1fc873d57797e0662ee4649f48d.jpg

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Vise sa tim volte xD

Sent from my Mi Max using Tapatalk

Plz halp mi doeznt hav volte :beat:

Meni ovaj update ima 420MB (Note 4X),iako sam svaki update instalirao com je izasao... :)
Ja sam jedan update pre ovog odradio preko Taiwana, pa je možda zato tvoj veći. Moram da primetim da je počeo da mi troši bateriju više nego ranije. Dobio sam neke nove ikonice, i najvažnija promena na mom telefonu je na početnom screenu se pojavila opcija da potezom udesno se pojavljuje meni sasvim nešto novo. Evo fotke

ecae8164c75eb970ff8e01ec47e9b81d.jpg

Poslednja izmena:
Ja sam jedan update pre ovog odradio preko Taiwana, pa je možda zato tvoj veći. Moram da primetim da je počeo da mi troši bateriju više nego ranije. Dobio sam neke nove ikonice, i najvažnija promena na mom telefonu je na početnom screenu se pojavila opcija da potezom udesno se pojavljuje meni sasvim nešto novo. Evo fotke

ecae8164c75eb970ff8e01ec47e9b81d.jpg
App vault.. Mozes da iskljucis to u podesavanju

I meni je 420Mb update velik, osim asistenta, primjetio sam animacije ikonica, mi video aplikacija i opciju brisanja objekata u fotografijama.. za bateriju cemo vidjeti jos..

Poslano sa mog Redmi Note 4 koristeći Tapatalk

Hvala za ovo sa fotografijama. Ko zna kad bih primetio!

Meni se posle ovog update-a razj**ala opcija "OEM unlocking" u Developer options, odnosno kada je uključim ona se sama od sebe isključuje čim izađem iz tog menija. A trenutno sam u procesu čekanja onih 72 sata (ili 360?) kako bi otključao bootloader. Da li se neko već susretao sa ovim i može li pomoć u vidu nekog saveta? Na Mi forumu vidim da neki lik sugeriše da se proces može obaviti i bez te opcije, ali ne bih da napravim brlju ako baš ne moram.

Meni se posle ovog update-a razj**ala opcija "OEM unlocking" u Developer options, odnosno kada je uključim ona se sama od sebe isključuje čim izađem iz tog menija. A trenutno sam u procesu čekanja onih 72 sata (ili 360?) kako bi otključao bootloader. Da li se neko već susretao sa ovim i može li pomoć u vidu nekog saveta? Na Mi forumu vidim da neki lik sugeriše da se proces može obaviti i bez te opcije, ali ne bih da napravim brlju ako baš ne moram.

Desava se,bez brige. Proci ce i bez toga,imao sam isti slucaj

Pozdrav, koristim vec 5 dana "Mi Globe rom 9.3 " izgleda dobro.. Nema bloata.. Ali cini mi se da baterija odlazi brze.. Neko ima slican problem mozda?

Kratko pitanje, da ne listam kroz temu.

Porucio sam Note 4X mint green za prijateljicu, da li da mu odradim update na poslednju verziju pri prvom ukljucivanju, ili da ga ostavim takav kakav je?

160e 3/32 SD 625 +staklo i silikonska

Pozdrav, jel moguce promeniti grid na RN4?
I kako.. Hvala unapred.. [emoji869]

Unlock bootloadera uspjesan, idemo dalje twrp, sta mislite na koji rom ici,u mene je model sa omnivision senzorom?

Poslano sa mog Redmi Note 4 koristeći Tapatalk

Cardinal ako hoces android 8, los/aex/rr/mokee ako hoces 7.1.2 i xiaomi.eu ako hoces rom baziran na miui...

@ivanbass1, pokloni ti zapakovan, a posle ako bude htela update - zvace te :D A i reci joj da ako hoce bolju kameru - mora malo da se cacka sistem. I ja imam redmi note 4 sd625, tako da ako zatreba nesto - pisi.

@Caridze

Za osobu srednjih godina je, ovo ce joj biti prvi smartfon, nece znati ni Google nalog da napravi, a kamo li sta je update, tako da sam ja zaduzen za setup :D

Posle update-a, meni nestala Updater aplikacija? Kad udjem u system update, kao Congratulations i to je to...

Ja sam juce azurirao,nisam primetio da nesto ne radi kako treba.

Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока

Da li jos neko ko koristi oreo 8.1 ima problema sa kasnjenjem poruka na viberu tj ono ne stize dok se ne upali displej,kako to rijesiti?

Koristio sam Cardinal 8.1 a sad sam na Liquid Remix 8.1 i nemam problem sa notifikacijama za viber...

Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока

Nazad
Vrh Dno