Ja sam jedan update pre ovog odradio preko Taiwana, pa je možda zato tvoj veći. Moram da primetim da je počeo da mi troši bateriju više nego ranije. Dobio sam neke nove ikonice, i najvažnija promena na mom telefonu je na početnom screenu se pojavila opcija da potezom udesno se pojavljuje meni sasvim nešto novo. Evo fotkeMeni ovaj update ima 420MB (Note 4X),iako sam svaki update instalirao com je izasao...![]()
App vault.. Mozes da iskljucis to u podesavanjuJa sam jedan update pre ovog odradio preko Taiwana, pa je možda zato tvoj veći. Moram da primetim da je počeo da mi troši bateriju više nego ranije. Dobio sam neke nove ikonice, i najvažnija promena na mom telefonu je na početnom screenu se pojavila opcija da potezom udesno se pojavljuje meni sasvim nešto novo. Evo fotke
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
![]()
Meni se posle ovog update-a razj**ala opcija "OEM unlocking" u Developer options, odnosno kada je uključim ona se sama od sebe isključuje čim izađem iz tog menija. A trenutno sam u procesu čekanja onih 72 sata (ili 360?) kako bi otključao bootloader. Da li se neko već susretao sa ovim i može li pomoć u vidu nekog saveta? Na Mi forumu vidim da neki lik sugeriše da se proces može obaviti i bez te opcije, ali ne bih da napravim brlju ako baš ne moram.
Kratko pitanje, da ne listam kroz temu.
Porucio sam Note 4X mint green za prijateljicu, da li da mu odradim update na poslednju verziju pri prvom ukljucivanju, ili da ga ostavim takav kakav je?
160e 3/32 SD 625 +staklo i silikonska
opcija "OEM unlocking" u Developer options, odnosno kada je uključim ona se sama od sebe isključuje čim izađem iz tog menija..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari