Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 4

A meni nije jasno jos nesto zar recimo nije "NOTE" verzija kao nekia bolja verzija u odnosu na obicnu tj zar nije redmi note 4 nesto naprednije u odnosu na redmi 4? Moje je neko misljenje da sama ta oznaka NOTE kao i PREMIUIM donose korisniku nesto naprednije u odnosu na obicnu oznaku. Po vasem ispada da sam kupio bolji trlefon ali samo zato sto je taj telefon napravljen 4 meseca ranije losiji telefon ce biti bolje nagradjen sa updejtom. Uopste nije problem i nikoga ne krivim od vas nego samo konstatujem glupost same politike xiaomija, ako im je to politika.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Nema tu bolji - losiji... Imas brdo telefona koji su bolji od rn4x pa su ostali na MM, jednostavno to je sve neko nepisano pravilo sto se podrske tice, dobijes jedan update i to je to, posle menjaj telefon ako hoces noviji android :) ili ubacuj custom romove

Poslednja izmena:
@sloba2712 moguce da i senzor utice, ko zna, ja sam na poslednjem buildu pixel exp 8.1, slike su losije nego na xiaomi.eu dev.

@sloba2712 moguce da i senzor utice, ko zna, ja sam na poslednjem buildu pixel exp 8.1, slike su losije nego na xiaomi.eu dev.

Muguce je i to

Ono sto sam primjetio da

na aosp bolje fokusira kad se na brzaka slika nesto
na miui brze se pokrece ista kamera
malo su jace boje na miui bar na dnevnoj svijetlosti za mene malo i nerealnije
na aosp ima lag kad se zumira i pomjera slika koja je uslikana

@milosrdniandjeo Isto sr.... uspjesno bekapuje od restora nema nista

Poslednja izmena:
Prebacite na tajvan region i proverite update.
Izbaci 9.0.7.0
Dali neko probao.
Dali je bolji od 9.0.5.
Mislim na ota stable snapdragon.

Zato što je izašao posle RN4, tačnije u maju.

A meni nije jasno jos nesto zar recimo nije "NOTE" verzija kao nekia bolja verzija u odnosu na obicnu tj zar nije redmi note 4 nesto naprednije u odnosu na redmi 4? Moje je neko misljenje da sama ta oznaka NOTE kao i PREMIUIM donose korisniku nesto naprednije u odnosu na obicnu oznaku. Po vasem ispada da sam kupio bolji trlefon ali samo zato sto je taj telefon napravljen 4 meseca ranije losiji telefon ce biti bolje nagradjen sa updejtom. Uopste nije problem i nikoga ne krivim od vas nego samo konstatujem glupost same politike xiaomija, ako im je to politika.

nije baš tako, redmi note 4 je izašao u januaru, redmi note 4x u februaru, a redmi 4x u martu. dakle, sve je u mesec razlike.

Redmi 4x je izasao u maju, ali to je isto nebitno, bitno je da je izasao sa android 7.0 i dobio nadogradnju na android 7.1.2, a redmi note 4x je izasao sa android 6.0 i dobio nadogradnju na 7.0, prosto je tako

Prebacite na tajvan region i proverite update.
Izbaci 9.0.7.0
Dali neko probao.
Dali je bolji od 9.0.5.
Mislim na ota stable snapdragon.
Probao sam ja sinoc.Koliko sam primetio ispravljen je bag kad se puni baterija,meni je punio do 98%,tj. toliko je pisalo kad je pun.Na what's up-u su mi nekad stizale po dve notifikacije za istu poruku,to se za sada vise ne dešava.

Kod mene je jos 9.0.3.
Dali je bolja baterija na 9.0.7.
Kad update sa Tajvan regiona pa vratim na Srbiju dali cu dobijati update redovno.

Kod mene je jos 9.0.3.
Dali je bolja baterija na 9.0.7.
Kad update sa Tajvan regiona pa vratim na Srbiju dali cu dobijati update redovno.
Ma sve radi normalno. Samo je fazon stigne taj apdejt, a ti ga već imaš. Ovaj apdejt je na kineskom, i ne možeš da razumeš šta piše, osim ako ne pričaš kineski. Ja ga sad skinuo.

Ja koristim nekoliko dana ovu zadnju, all auto od bsg-a i na pixel experience 8.1 radi odlicno, tj sa najmanje crashova. Pre toga sam koristio arnova

Ma sve radi normalno. Samo je fazon stigne taj apdejt, a ti ga već imaš. Ovaj apdejt je na kineskom, i ne možeš da razumeš šta piše, osim ako ne pričaš kineski. Ja ga sad skinuo.

Da li posle instaliranja tajvanskog apdejta korisnicki interfejs ostaje na engleskom, ili se prebaci na kineski?!
Kod mene je miui 9.0.5.0 stable i imam problem sa brzim praznjenjem baterije. Takodje mi nivo baterije od 100 na 90 procenta padne za nekih pola sata.

Cim je global stable, znaci da je na eng

Zna li neko za radio aplikaciju koja radi na AOSP romovima? Spirit je mrtav odavno. Znači ne za stream nego za ugradjeni fm .

Ako si na global stable romu, i stigne ti ota update, apsolutno je nebitno iz kog regiona stize, ne moze china stabla da pregazi global stable rom... Znaci sve je na eng 101%

Instalirao i sve u redu. Videcu da li ima poboljsanja po pitanju baterije.

GPS je i do sada radio vrhunski šta tu ima da se poboljša ja ne znam...

Instalirao i sve u redu. Videcu da li ima poboljsanja po pitanju baterije.
Ja sam instalirao, kod mene je sam update bio na kineskom, ali pošto koristim na engleskom sve je OK, sve radi , popravio mi se bag, to jest kao neki "sms PUP" na skenu,(pokazivao je svaki 7,8 sken da imam neku glupost). A šta je meni zanimljivo, dobio sam Google brauzer, i još par nekih aplikacija. Baterija radi još bolje, mada se nisam žalio ni pre updatejta,ali sad je osetno bolje. I još neke stvari oko zvučnih notifikacija rade bolje. Ranije nisam čuo Yahoo email kad dobijem, i tome slično. Sve u svemu OK je update.

Baterija se sada osetno sporije trosi. Sve ostalo radi odlicno.

Meni bas suprotno, od jutros kada sam ga skinuo pptrosio 10% a imam ispod 30min sot. Pricam za 9.0.7.0.

Ja sam instalirao, kod mene je sam update bio na kineskom, ali pošto koristim na engleskom sve je OK, sve radi , popravio mi se bag, to jest kao neki "sms PUP" na skenu,(pokazivao je svaki 7,8 sken da imam neku glupost). A šta je meni zanimljivo, dobio sam Google brauzer, i još par nekih aplikacija. Baterija radi još bolje, mada se nisam žalio ni pre updatejta,ali sad je osetno bolje. I još neke stvari oko zvučnih notifikacija rade bolje. Ranije nisam čuo Yahoo email kad dobijem, i tome slično. Sve u svemu OK je update.

Da li je prisutan hrvatski jezik ka vec nema srpski na tailandkoj verziji 9.0.7.0.

Poslednja GCam snima LL video u 30 frejmova

Da li je prisutan hrvatski jezik ka vec nema srpski na tailandkoj verziji 9.0.7.0.
Нисам баш разумео питање, али На ком језику је подешен твој телефон тако ће и остати. Ако си на то мислио.

Nazad
Vrh Dno